Ce gatim astazi? (31)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

maine

sarmale "dezbracate"(se poate spune chiar musaca de varza)

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE FOARTE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pui cu smantana si cartofi...super super bun

ionela te rog imi zici si mie cum faci sarmalele dezbracate?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Supa de vita cu taietei,vita cu sos , pireu si harbuz murat, muffins cu doua feluri de ciocolata.

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

stiuca sarata cu cartofi si mujdei
dulciuri de la mosul

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorelmari spune:

Ieri-fasole cu kaizer,salata beuf.Azi-cartofi prajiti si gratar de porc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorelmari spune:

Nushulica vrei sa-mi zici cum se face puiul ala cu smantana si cartofi?please?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Pilaf cu legume
Papanasi fierti si tavaliti prin pesmet si zahar
Fidea cu lapte

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

nushulica sigur ca-ti spun.

Se face compozitia de sarmale si se fac niste bilute cat perisoarele. Se pune varza in cratita,se pun bilutele si inca un rand de varza.Eu pun piper boabe si foi de dafin.Am pus o lingura de untura , tinand cont ca am facut cu piept de pui si vitel,m-am gandit ca nu sant foarte grase daca pun putina untura.Se umple cratita cu apa si se baga in cuptor.Dupa 1 ora se pune suc de rosii sau bulion.
Aveti grija sa completati cu apa .Eu pun apa fiarta. Am lasat cratita in cuptor 3 ore.Cu cat sant mai mult fierte,cu atat sant mai bune.

Sotul meu nu mananca sarmale impaturite,spune ca cele dezbracate sant mai bune. Cred ca are dreptate,cand sant impaturite nu fierb asa bine.



Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE FOARTE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Ionela, ce idee desteapta.am sa incerc si eu sarmalele dezbracate.
ieri
ciorba de fasole colorata-m-a disperat ca a fiert vreo 4 ore
spaghete bologneze

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

super faina reteta de sarmalr dezbracatenici noi nu mancam din alea imbracate fac sapt viitoare

viorelmari am luat reteta de pui cu smantana si cartofi de curand de la cineva si o fac o data pe saptamanaca ne place tare mult
deci iau 1 piept de pui si pipote cu inimioare (noua asta ne place se pot pune si pulpe sau altceva) se incinge un pic carnitza in ulei intr-o cratita se mesteca continuu sa nu se prinda de cratita pana se rumeneste un pic se pune un pic de apa sa fiarba un pic(1pahar)pe urma se pun cartofii eu pun 5 cartofi mici taiati in 2 sa fie bucatile marisoare se mai pune un pahar cu apa sa fiarba un pic si cartofii dupa care se pune smantana (eu pun din ochi sa se lege asa dintr-o galetusa din aia de 900g am pus cam jumate) si se mai lasa sa fiarba un pic cat sa mai scada sa ramana un sos grosut asa...la urma se pune marar uscat si neaparat piper verde ii da un gust deosebit
pofta buna

INGRID

Mergi la inceput