Pregnyl in sarcina
Buna,
sunt o gravidutza in 7 saptamani si in urma unor sangerari pe care le-am avut acum o saptamana dr. mi-a dat sa fac pregnyl de 5000.am gasit un subiect in arhiva forumului unde mai multe gravidutze au urmat acelasi tratament (probabil suntem pacientele aceluiasi dr.) si totul a fost ok si sangerarile s-au oprit.Eu nu mai sangeram de 6 zile, iar ieri am facut prima injectie cu pregnyl, iar azi de dimineata am gasit o pata de sange maricica si sunt foarte speriata.
a mai avut cineva sangerari dupa ce afacut injectii cu pregnyl?
eu continui sa merg la munca.oare ar trebui sa stau cuminte in pat in zilele in care am aceste sangerari?nu ma doare burta, nu ma supara altceva nimic.doar sangerarea de dimineata, care m-a speriat foarte rau.
nu stiu ce ar trebui sa fac ca puiul meu sa fie bine si sa stea cumintel la mine in burtik pana se face mare si puternic.
Multumesc mult pentru ajutor!
Mcrissa
6+
bebe strumph-ul meu
Raspunsuri
mcrissa spune:
intr-adevar sunt pacienta dr. Tutunaru.
eu fac cu sfintenie ce mi-a spus el, dar sunt ingrijorata ca dupa injectie am sangerat.dl. dr. mi-a spus sa-l sun oricand daca apare o urgenta, dar eu acum nu stiu daca asta este o urgenta sau nu.nu as vrea sa-l stresez cu telefoanele.
Mcrissa
7 bebe strumph-ul meu
Monica-Elena spune:
Pai dupa tratament esti pacienta dr Tutunaru. Eu zic sa faci ce zice el ca stie ce face.
Sarcina usoara!
madaluta spune:
Si eu am urmat tratamentul dr T de cand am aflat k sunt insarcinata.In sapt 9-10 am avut niste scurgeri maronii si l-am sunat imediat si mi-a spus k mai mult de acel tratament nu are ce sa imi faca si m-a sfatuit sa nu ma ridic din pat.Asa am facut si multumesc lui D-zeu am ajuns in sapt 31 si tot cu ajutrul lui D-zeu voi naste in dec un bb sanatos. Bineinteles k si lui T ii sunt foarte recunoscatoare....
Madalina
31+
poze,
ingeras26a spune:
Si eu sunt pacienta dr T, am urmat tratamentul pt ca aveam IR-urile crescute ... si acum suntem in sapt 30, mai avem putin si intram in 31 :)
Mergi cu incredere pe mana dlui dr, este extraordinar!
Pupicei, Ingeras
30+
Maya
sorica spune:
quote:
Originally posted by ingeras26a
Si eu sunt pacienta dr T, am urmat tratamentul pt ca aveam IR-urile crescute ... si acum suntem in sapt 30, mai avem putin si intram in 31 :)
Mergi cu incredere pe mana dlui dr, este extraordinar!
Pupicei, Ingeras30+
Maya
Buna
Am primit si eu tratamentul cu Pregnyl pentru IR crescut si vroiam sa intreb, acum ca ai nascut, ai avut ceva probleme cu bebita ta, ceva efecte secundare de la Pregnyl?Imi este cam frica de tratamente in timpul sarcinii.
Iti multumesc
mihaela_ce spune:
Si eu am facut tratament cu pregnyl din primele sapt de sarcina si pana in ziua in care am nascut,am mai luat si magne B6 4/zi .Am o fetita perfecta ,cel putin asa mi-a zis pediatra si sunt foarte fericita.Nu am vazut nici un fel de efect secundar.
Bafta si mergi pe mana lui cu incredere.
mihaela si
ANA MARIA 27.03.2007