Cirese de Mai-Iunie (16)
Raspunsuri - Pagina 22
vivighe spune:
La multzi ani Raalucutza! si numai bucurii alaturi de iubitul mic si de cel mare.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
DianaR spune:
La multi ani Ralucutza!
Magda si Vivi, pe mine ma apuca groaza cand ma gandesc de intors la lucru, mai ales ca va fi naveta, program de 10 ore in cel mai bun caz, garzi...
Chiar daca ma mai satur tot de problemele pruncesti si gospodaresti, cealalta perspectiva face ca astea sa para placute. Si ma mai gandesc ca voi muri de dorul lor!
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
Aaa si de meci... ma doare fix in basca!![]()
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
ralucis spune:
La multi ani, mai ralucutzo!
Vivighe, eu acum, ca azi am fost ff vesela si happy, tre' sa iti spun ca nu ai motive sa vrei sa te intorci la viata de dinainte, pai cum ar fi viata ta fara Ingrid? Nu-i asa ca ai momente in care te gandesti ca nici nu stii cum ai putut sta atata timp fara ea? Mie mi se pare ca aventura de-abia acum incepe, in trei e mult mai fain decat in doi, iar in patru cred ca e si mai si! Asa ca lasa butoiul cu melancolie si bucura-te de ce minune ai reusit tu sa faci! Iar scurte evadari in huzureala se gasesc, mai lasi copilul la mama o zi, mai ales ca peste putin o sa manance mai de toate, il mai rogi pe sot sa stea cu ea si tu faci o baie relaxanta, cum tocmai am facut eu in seara asta, gasesti tu artificii.
ralucis spune:
magghyc, si eu am acum gel de dus si sampon de la altermed, intr-adevar miros bine si lasa pielea catifelata. singura chestie care ma nemultumeste e faptul ca si in compozitia lor se regasesc temutii parabeni de care eu am ajuns sa fiu stresata, cred ca de fapt nici nu exista cosmeticala pt bb care sa fie fara. am mai cumparat si sampon si gel de dus de la fresh & clean bimbi, astea mi se par bune, poti incerca de curiozitate, s, spre satisfactia mea, nu au parabenii aia urati ( da' probabil au altii si mai si...
)
magghyc spune:
Vivighe,
cred ca e normal sa treci prin starile astea.
Cu toate trecem, mai mult sau mai putin, in functie de nervii intinsi (sau nu) si de suportul pe care il avem ca sa ne descurcam.
Problema generatiei noastre este ca isi doreste sa aiba tot, la cota maxima, acum, perfect, si pe toate planurile.
Si eu ma trezesc ca dintr-o zi in care imi propusesem sa: stau cu copilul, fac curat, lucrez pe PC, scriu la cartea mea, sun diverse prietene etc,
dintr-o astfel de zi se alege praful, doar pentru ca asta mik s-a trezit marait si nu-i convine nimik si trebuie sa stau dupa funduleztul lui non-stop.
Ca tot venii vorba de asta, mama de cand imi propusesem sa fac o baie din aia cu spuma si nenorociri
evident ca o tin numai in dusuri rapide
.
Dar per total, avantajele de a fi mama sunt in ...avantaj.
Suntem infaptuitoare de miracole.
Chiar daca miracolele au venit la pachet cu muci, urlete, si kk, tot miracole raman.
Si nu-i asa ca daca iti zambeste Ingrid sau scoate un sunet nou brusc ziua ti se pare extrem de frumoasa??Si ca trebuie sa povestesti tuturor ce minune a facut copilul tau???
Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)
poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586
magghyc spune:
Ralucis,
faza cu parabenii mi-a scapat!!credeam ca e ceva specific lui Altermed, dar cand mi-ai zis ca le au marea majoritate, m-am linistit
(vorba vine..)Apropo, ce fac brontozaurii astia????
Eu am avut sigur la inceput produse fara parabeni, pentru ca mi-am luat o gama bio, fara nici un fel de adaosuri...numai ca de bine ce i-am luat crema de baie bio (o chestie din plante de se pune in apa) ii fac baie lui Nichita la dus, deci nu ne mai trebuie!! Misto, nu?
Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)
poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586
cocutica spune:
Fetelor s-a terminat si meciul...1-4 .... asa ca tristete mare. Recunosc ca inainte de a o avea pe Elena eu eram microbista convinsa. dar acum, parca nu mai am tragere de inima sa ma uit la meciuri cand am o fetita asa draguta langa mine, care imi zambeste cand ma uit la ea. Asa ca meciul s-a derulat frumusel la televizor si am vazut doar reluarile cu golurile ![]()
Lacri, am trimis si noi o pozica razacioasa 
Cocutica si Elena(4 iunie 2006)
ralucis spune:
magda, parabenii astia sunt o specie periculoasa de conservanti care sunt folositi mai in toate cosmeticalele, atat pt adulti, cat si pt copii, raspunzatori pt o serie de alergii cutanate, dar si pt forme de cancer de piele. eu am vazut un reportaj ff interesant pe tv5 despre acesti conservanti din produsele cosmetice si m-am speriat. daca exista vreo parte buna in povestea asat e ca cei mai putini nocivi sunt cei din gelurile de dus sau sampoane, pt ca substanta se mai cuarata odata cu apa, la creme, deodorante, antiperspirante si lotiuni de corp e mai nasol, ca intra adanc in piele. dar tu unde ai gasit gama aia bio si cum se cheama? ca ilinca mai sta in cadita, din aceea cu suport.
a, si inca o chestia naspa din cosmetice, sodium laureth sulfate, asta e cica si mai periculos, dar eu inca nu am vazut produs care sa nu il aiba.