Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna fetelor,

eu tot mai rar, nici sa va citesc nu mai reusesc. Sambata si duminica nici macar nu am mai deschid calculatorul. Sambata am fost toata ziua plecati, dar duminica nu stiu ce am facut, doar vreo ora cu copii pe afara.
Acum sunt la servici pauza s-a terminat dar ....

Giova, acopera ghiveciul cu o panza si leag-o bine.....si ai mei au gacut la fel, si stai ca abia a inceput, Daria pana nu demult avea boala asta, sau exista un fel de pastic special de acoperit ghivecele!

Maraki, multa sanatate la sotul tau!

Va pup si mai revin.....n-am terminat

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Franta aug-sept 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Giova, Marco e cu pamantul de la flori si cu pietricelele...Iarina papa frunzele de la flori, cu pamantul nu are treaba.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bai am ras de m-am prapadit...ali super tari [pozele cu degetelele in gurita ale iarinei si cum doarme ea cu degetul...nu a luat suzeta, nu? si in premergator este maestrua-sefa, nu? este foarte expresiva si...grasuta. ce greutate are?

anasebe, am vazut pozele de la uta-uta...se vede ca ii place lui tiberiu...si ca practicati des astfel de sport...este foarte sigur pe el. ai inceput serviciul?

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

si sebi la fel...tot la frunze, trage de ele, ceva de groaza...dar le-am mutat langa geam, iar in fata lor am pus masuta si nu are cum sa ajunga...in schimb am probleme cu usa de la sufragerie...cand se plimba cu premergatorul, efectiv fuge pana la usa si poooc!, cred ca o va rupe pana la urma. nu stiu ce sa fac.

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian

Mergi la inceput

bumbita sigur de asta te-ai prapadit...nu? ce sa fac asta e fica-mea... cam indecenta
La 7 luni a avut 7,500 kg. acuma nu am cantarit-o inca ....sincer mi si frica sa o cantaresc sa vad ca nu a luat in greutate ca lumea.Dar azi sau maine am sa o cantaresc si iti spun ...cred ca vreo 8 kg....ar fi tare bine.
In premergator ii place mult de tot ca merge unde vrea ea la uscatorul de rufe la le linga sau la masa sa o muste si multe altele.

ali
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Acum m-am uitat si eu la Sebastian cel frumusel dar ce-i mai place lui sa stea in bucatarie pe masa, si cartile ii plac dar aia pe olita e cea mai cea . Sa iti traiasca frumuselul.

ali
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Neatza gagici,

Eu va citeam si ma prapadeam de ras, care mai de care cu povestiri mai haioase, care de mai care cu bb mai inghititor de chestii Si cand ma uit la Daria care era la mine in brate de altfel.. mesteca ceva. Cu greu am reusit sa ii bag degetul in gura si sa ii scot obiectul. Guma mea de sters Am noroca ca ea cel putin ce nu se mesteca, scoate afara pana la urma. I-am dat si struguri, intregi.. si lua boaba... o mesteca .. si scotea coaja afara

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Eu am plecat ca s-a trezit gagica mea si ma atentioneaza facand ca si un catelus, dar sta frumusel in patut fara sa faca galagie.

la mamici si pitici.

ali
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

iarina -super poza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

A zis Iarina ca mai pot sa stau sa scriu mesajul asta
Bumbita am uitat sa iti raspund despre suzeta...a luat suzeta pana pe la 5 luni cand si-a gasit manutele si de atunci nu mai vrea.Adoarme cu degetelul in gurita si apoi il scapa si numai daca se mai trezeste peste noapte il mai baga si tot asa il scapa. Inainte era mai mult cu el in gurita ,acum ca o fac de ras la toata lumea numai cand ii e somnic il baga ,in rest deloc.

Acum chiar plec la ea ,
Chiar daca nu ma vrea.

LA PITICI SI LA MAMICI SI

ali
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput