Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pisi, dar de ce nu-i scoti amigdalele?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Da Lavi eu eram "desteapta" care a trimis mesaj de pe alt numar fara sa se semneze . de la mercurul ala mi s-o fi tras, ca mi-am dat si eu seama dar prea tarziu.

Ela nu am primit, din pacate, nici un mesaj offline. poate a inchis Comsin vreo fereastra dintr-un exces tipic de "harnicie" . il mai poti trimite inca o data?

Dordia, Bulucel imi pare rau de puiutii vostri. . sa se faca bine cat mai repede.

fetelor, stiti ce m-a enervat rau pe ziua de azi? Ca doctorii cu care am vorbit (prietena mea si cunostinta care a venit sa-l vada pe Stefan) incep prin a te certa.
- "ce i-ai dat sa manance?",
- "aoleu, i-ai dat kiwi??!!! pai nu e voie inainte de un an."
Eu-timida:
- "era constipat rau. facea kkreze ca de oaie. Si kiwi a papat de la 6 luni fara prb"

Dr:
"Ntz-ntz, nu e bine. Copilul asta are imunitatea scazuta (what?!)". Il mai alaptezi? Numai noapte? Pai de ce? pai, vezi, de-aia!"

Hai, mai, chiar se exagereaza!. Eu sunt de acord cu alaptatul, am facut-o si eu pana la aproape 10 luni, dar nu o fi laptele materna panaceul universal! Si chestia asta, dupa ce eram eu fiarta, sa ma faca sa ma simt si vinovata ca, oarecum din cauza mea, ca nu mai alaptez, ia Stefan boli de te miri pe unde. ... no comment.

Noki tu chiar ai un program criminal. Sper sa-si revina curand Saralina-mercurina - am botezat-o asa pentru ca seamana cu bobitele alea de mercur pe care m-am chinuit sa le adun de pe jos. Apropo, Slivia multumesc de raspuns

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cu antibioticul, si io fug de el ca de draq. pana acuma nu a fost cazul, slava cerului si speram sa nu fie foarte curand. dar asa este, sunt cazuri in care nu poti scapa fara.

Cu amigdalele, io si mama am fost in curentul CONTRA SCOS. pentru cine nu stie exista si cel PRO SCOS. Dar mie dr meu bun - acelasi cu cel al lui Titi de acuma - mi-a zis sa nu le scoatem, ca dupa aia coboara direct catre plamani. Astea sunt un gemn de tampon, ca vorba aia, nu au fost implantate de Doamne-doamne acolo degeaba.
Sigur, tot asa, in cazuri normale si nu tragice, unde nu ai ce sa mai faci.

Dar io am o enorma experientz in domeniu...cu amigdalitele...la mine. Primavara si toama eram abonatata la minunata amigdalita de-aia...frumoasa..cu streptococ auriu, cel mai cel din prcare. Deci am luat de 2 ori pe an in mod constant antibiotic. Plus peniciline la greu, de unde sa nu mai vad in fatza okilor ace si injectii ca ma ascund instant.

Mi-a dormit Tititlik aproape 2 ore; acuma pare mai bine. Fug la ea.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

pisi eu n-am zis ca modul vostru de a gandi se pliaza 100% pe al meu, dar sunteti o pata de culoare interesanta, aveti umor si in plus, de fapt, nu sunteti rau intentionate deloc. Asa ca una peste alta mi-a fost dor de voi si accept faptul ca gandim diferit. Si mai suntem diferite cu inca o chestie: tie de exemplu iti plac polemicile, mie nu. Eu ma atac, pe tine te stimuleaza. Asa ca-i mai sanatos pt mine sa pun punct din start.

mihaelutat bine ai trecut pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

scutec nou, mai bucuros speram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mai, mai imi pare asa de rau cand aud de un bebe bolnavior ! Ma intristez instantaneu ! Ce sa mai zic, va tinem pumnii tuturor sa va faceti bine !
SANATATE MAXIMA SI MULTI -ici!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna ziua dragi mamici si pitici!
Tania, si eu m-am gandit uneori ca alaptatul nu fereste copiii de toate bolile, si eu la 7 luni ale lui Serban, prin iulie, cand a facut rosu in gat si a fost pt prima data in viata lui bolnav imi ziceam, se spune ca puii alaptati sunt mai feriti de boli, dar vezi ca nu sunt excluse nici in cazul lor... eu atunci am fost fericita ca alaptez pt ca 5 zile a refuzat orice alta mancare...deci una peste alta, alaptatul este bun macar pt moralul nostru si al puilor...
multa sanatate tuturor!

sper sa nu mai fie suparari pe aici, unele dintre noi chiar au nevoie de sfaturi, iar un gand bun nu strica nimanui...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Salutare.
N-am apucat sa citesc chiar tot din urma, asa ca raspund la ce am citit pana acum.
In primul rand vreau sa va multumesc fetelor pentru felicitari. Din pacate insa aceasta promovare nu a venit chiar la mom. potrivit, pt. ca asta inseamna mult mai putin timp de petrecut cu bb si cu familia. Pe de lata parte nici nu puteam rata ocazia asta, asa ca...acuma trag ca magaru', pardon albina. Sper sa ma descurc.
Cristina (Negara), sa stii ca nu mi-au ramas urme de la ZZ, probabil ca am reusit sa nu ma scarpin f. tare.
Feli, inca nu stiu ce canapea vreau. Dar pt. ca vreau sa se poata si dormi pe ea (non-stop), probabil va trebui sa ma orientez spre ceva click-clack (gen Ema, ca acelea sunt uni). Imi plac si Carina, Mandy sau Sole, dar din pacate au un sistem italienesc (de inchidere/deschidere), care nu tin f. mult in timp. Ele se recomanda mai mult pt. dormit ocazional. Ori mie imi tb la dormit zilnic...ca stii cum e la doua camere...
Ina , imi pare rau de ce aud. Sper sa fie totusi ok pana la urma, important este sa nu iti pierzi speranta.Ai grija de voi.
Gabitaco, Noki, , nu va mai certati, hai ca nu merita sa ramaneti suparate una pe cealalta, fiecare avem momentele noastre mai bune sau mai rele. Viata e mult prea scurta...
Ripley, si tu? Ce mai face Anutzache? E mai bine? Sper sa isi revina cat mai repede. Ca vad ca avem o gramada de bebei bolnaviori pe aici. Miha, ce peripetii ati avut si voi, Dordia eu stiam ca nu ai voie sa ii dai lui bb papa dupa ce vomeaza. Acum e mai bine Stefanel?
La sondaje: eu ii usc parul cu prosopul (si are par nu gluma)..si ii pun o caciulita pe cap, vreo 15=30 minute. Pana acum a fost ok. Iaurt eu ii dau Milli, Zuzu sau OK, cateodata Napolact. Depinde ce gasesc.

Despre noi, cu riscul de a-mi urca lumea in cap. trebuie sa spun ca eu i-am dat ieri lui Kriszti, castane coapte, acuma nu va imaginati ca i-am dat nu stiu cat, cateva imbucaturi si i-au placut tare mult. Defapt nici nu ma mir caci sunt tare bune. Clar ca nu mai putem manca in fata lui ca e tare pofticios...ops oare cu cine seamana.

Va las, poate mai apuc sa citesc ceva.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput