Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Inca ceva:
Simona_dragusin mare dreptate ai, la fel si eu, am "luat" foarte mult de pe forumul asta, mi-e util si ca schimb de informatii dar si sufleteste, contribuie f mult ca eu sa ma simt bine acasa in CIC, sa nu ma simt singura si izolata cu un copil mic. Plus ca sunteti simpatice foc, fiecare e o particica a integului, vorba andei.

Asa ca - , nu va mai suparati si haideti inapoi!!!

Gata, hai Lavi la despachetat!

Apropo de bagaje, inca o replica Silviuteasca:
-Numai o noapte stam? Pai atunci de ce am luat atatea haine???

Buna intrebare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

quote:
Originally posted by anda77

uite, eu, de exemplu, aveam o problema cu insasi existenta pe topic a dienutzei si a lui pisi, intr-un moment pe care ni-l amintim toate. Uite acum, as vrea sa posteze mai des si nu mai posteaza ele. am ajuns la conc luzi ca toate aducem un aport care este cel putin 51% pozitiv acestui topic. chiar: dienutza, pisi, ce mai faceti? eu vorbesc foarte serios si sincer acum.
imi inchei dizertatia despre impacaciune:)), sper ca maine toata lumea se scalda in ape mai bune.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Daca chiar ai vorbit sincer , iti fac pe plac. Din pacate mai rarut, pentru ca treaba nu ma lasa sa respir, insa mai ales acum, cand vremea o sa ne cam blocheze pe langa PC-uri, poate o sa ne auzim mai des.
De Dienutza nu prea o sa auziti curand, am inteles ca in afara de treaba, de un Lucarin care nu mai sta locului o clipita si de niste vise care se vor materializa ( curand sper ) de largire a locuintei, cred ca are si ceva probleme cu netul...
Va pup si revin, dup asedinta de dimineata.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Offff Lavi dar eu intotdeauna te iau in serios numai ca nu intotdeauna sunt de acord sau respect intru-totul sfaturile tale. Dar Avand in vedere experientza ta...as fi dusa sa nu te iau in serios. S-a intzeles gresit, nu i-am dat 50 ml deodata. Asa cu linguritza cate putin. Si orez tot asa i-am dat...cate o linguritza. Azi a avut primul scaun legat dar...totusi moale. Acuma am pe foc un pilaf cu pui si morcov si ceva radacinoase. Asa ca....accept sfaturile tale ca de cele mai multe ori...sunt bune.
Nurofen i-am dat de 2 ori si vad ca a fost ok. Dar nu i l-am dat pe stomacul gol ci...dupa mesele de orez la vreo 15 min. Ce sa iti zic ca si eu am maaari semne de intrebare referitor la dr. meu. El mi-a zis ca daca mai face febra sa ii dau ospamox. Vad ca e genul care se arunca destul de usor pe antibiotic. Nu i-am dat antibiotic si vad ca e pe drumul cel bun. E slabit dar...acuma danseaza asa in funduletz si rade dar...timid si fara multa vlaga.
Te si daca cumva o iau pe aratura...astept sa ma .

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bine ai revenit, pisi. dar ai fost foarte pe faza:)), eu cred ca citeai pitita si nu intrai sa postezi:))
cum arata amenajarea locuintei (a ta, nu a dienutzei). ai terminat cu santierul?

mama di tutti, pai la miha a fost pur si simplu ghinion de nesansa, cum se spune. ea tragea de mult cu febra, poate nu era chiar incorect augmentinul prescris. ca a dat si altceva, asta e alta treaba. bine ca s-a intremat acum.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Hello, Pisi. Vad ca au uitat avertismentul ala legat de coada ta! Apropos de Luca, nu numai el nu sta o clipa locului. Stau si ma minunez cum Bogdan de cand se trezeste si pana cand se culca e intr-o continua miscare si explorare. Nu se odihneste decat cand doarme! Si ma gandeam eu asa, in mintea mea: daca si eu as fi la fel ca el, pai nu mi-ar trebui nici un fel de ajutor in casa ori cu copiii. Numai ca zau daca stiu de ce noi, adultii, ne odihnim atat de mult. Ori de ce stam la PC, in loc sa despachetam inca un sac?!

Gandacel 13+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Aia-i cu nurofenul, vezi neapart sa aiba ceva in stomac atunci cand i-l dai pt ca e ca si aspirina, ataca stomacul daca nu.
Ospamox la diaree - hmmm mare de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Asa am zis si eu si de aici...marile semne de intrebare!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

nu am timp sa citesc, intru numai sa va spun ca am avut o noapte de cosmar. Stefan a facut febra 40!. Nu stiu cum si de ce m-am trezit pe la 2, el dormea linistit si am pus mana pe el, manutele si piciorusele erau bocna, in rest ardea tot. L-am luat in pat cu noi, i-am pus termometrul..direct 40. Am luat la rand tot ritualul cu supozitor, comprese etc. A adormit pe la 3:30, pe la 4 a inceput sa se zvarcoleasca si in burtica i se auzeau pocnituri ca de pop-corn. in final a facut un kk, super-mirositor, de a trubuit sa aerisim imediat. Spre dimineata, inca unul mult mai moale, tot mirositor. Am sunat-o pe doctoritza lui care, ce frumos, avea - si are inca- telefonul inchis!!!. Asa ca pana la urma la venit sa-l vada o doctoritza cunostinta care banuieste o infectie cu coli sau cam asa ceva si ne-a trecut pe regim drastic, sumetrolim, biotics, hidrasec, smecta, o droaie de chestii. In sfarsit, eu sper sa vb si cu dr. lui in curand.

va pup. sper sa revin cu vesti bune.

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

quote:
Originally posted by anda77

bine ai revenit, pisi. dar ai fost foarte pe faza:)), eu cred ca citeai pitita si nu intrai sa postezi:))
cum arata amenajarea locuintei (a ta, nu a dienutzei). ai terminat cu santierul?

Mai ! Sa nu ma intelegi gresit, n-am citit nimic!!! Mi-a trimis cineva link-ul si am preluat din mers. Chiar incercam sa ma dumiresc de ce sunt atatia copilasi bolnaviori...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani si jumatate

Mergi la inceput

aoleu, Tania, baga mare cu regimul ala si nu-i pretinde sa manance mai mult decat vrea. Ca asa si Nati a scazut in greutate de m-am dat cu capul de toti peretii si acum se reface.
Ce chestie, sa faca 40 si sa doarma linistit! Instinctul de mama.... il vezi? Dar cred ca oricum s-ar fi trezit de la fierberea aia din burtica!

Sanatate multa Stefaneilor kkciosi puturosi!!!

Mergi la inceput