Lemongrass powder si pine seeds?

Lemongrass powder si pine seeds? | Autor: bumpi

Link direct la acest mesaj

Prima stiu ce este, o am acasa si are un miros minunat, dar nu stiu la ce sa o folosesc, pt cea de-a doua am retete, dar nu stiu ce sunt de fapt aceste seminte si unde le pot gasi. Care e de fapt denumirea in romana, "seminte de pin"?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Da, sunt seminte de pin si le poti gasi la Plafar.

"Pentru Barbye, una dintre noi - trebuie sa ajuti!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

da,sunt seminte de pin-si rumenite in putin unt,cu anumite mancaruri sunt f bune.se preteaza la mancarurile cu orez,umpluturi cu carne tocata,humus etc.asa arata: http://www.israel-guide.com/snobar/homous.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Mie semintele de pin imi plac cel mai mult in salate Lemongrass se foloseste foarte mult in bucataria tailandeza ( daca iti place), in supe si in curry ( daca iti plac, eu nu as putea sa mananc prea des, doar o data la cateva luni, la restaurant(si de fapt, sa fiu sincera si atunci de gura sotului, lui ii plac bucatariile Thai, indiana si altele asiatice...mie nu) )

-------------------
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

din pine seeds se face pesto sauce, e o combinatie de ulei de masline, pine seeds si busuioc, totul pasta si se papa cu paste :) este f bun. ce mai fac eu cu el, ung painea, pup sunca presata, ardei rosii copti si salata si e un sanwich delicios cu o aroma aparte

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Rumenite in tigaie dar fara grasime.. doar cit sa se coloreze usor se adauga in spanac impreuna cu stafide . Chiar daca pare ciudata combinatia pe cuvint de pionier ca e super buna... Spanacul asta asa combinat poate fii garnitura la friptura sau umplutura la un rulou de carne ( carne batuta ca de snitel umpluta cu spanac, rulata si coapta in cuptor ca orice friptura ; sau carne tocata intinsa ca o foaie , umpluta cu spanac, rulata si coapta ca un drob - sa zicem; ).

Tot cu semintele de pin usor rumenite ( fara grasime) in tigaie se umplu si fileuri de sardine proaspete:

Sarde a beccafico ( reteta siciliana) www.alessandrovolpes.it/sarde_a_beccafico.htm" target="_blank">foto

sardine proaspete ( se taie capul sardinei si cu grija se scoate sira spinarii de la cap spre coada tinind cu mina stinga cele 2 fileuri unite sa nu se desfaca in timpul operatiunii ) pe fiecare file se aseaza seminte de pin, stafide, sare , piper,pesmet,coaja de lamiie si/sau portocala rasa, cascaval ras, putin ulei si lapte ca sa se formeze o pasta din ingredietele de mai sus + patrunjel si usturoi pisat dupa gust si numai daca va place, se ruleaza se aseaza in tava de cuptor , se pun intre rulouri frunze de dafin , se stropeste cu ulei si cu sucul de la o lamiie amestecat cu 1 lingurita de zahar si se da la cuptor pt cca 20-30 min sa se rumeneasca...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput