Diferenta prea mare de ani ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Si mie mi se pare o diferenta mare-mare.20 de ani nu-s de nebagat in seama. Ne-ai cerut parerea sincera,asa ca ti-am dat-o. Eu una nu as putea trai langa un barbat cu 20 de ani mai mare. Dar eu sunt eu, si alte fete sunt foarte multumite in relatii cu barbati mai in varsta, asa ca se poate.
AlexandruL, ai fost cam nedelicat draga....

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maudi spune:

Alexandru, mi se pare ca tu esti mai imbatrinit in conceptii decit unul de 45. barbatul la 45 de ani este in apogeul calitatilor sale, nicidecum un mosh. sigur, in comparatie cu o fatuca de 25, este "in virsta". dar mosh? hai sa avem pardon, numai vreunul care inoata in alcool sau depravare poate sa arate nasol, nu conteaza virsta. dar un barbat care face sport, care s-a intretinut, care a trait frumos...

n-am sfat pentru prietena in cauza despre care se vorbeste aici. am vazut si eu cazuri cu diferente mari de virsta. eu, una, nu m-as baga. n-au intrat zilele in sac ca sa se repeada la nenea ala cu mult mai in virsta. acum poate ca n-ar fi cine stie ce probleme, dar mai tarziu...dar, cine poate spune cu siguranta? Anthony Quinn are bebe la 80 de ani, ca tot vb de holiud :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yurika spune:

Eu cred ca acolo unde exista iubire nimic numai conteaza nu ? diferenta de ani nici atit ,eu am 24 de ani iar sotul meu 42ani sintem de 3 ani impreuna si sintem fericiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karla spune:

Draga AlexandruL,
Eu m-am casatorit imediat dupa facultate cu prietenul meu cu care aveam o legatura de 3 ani. N-a mers..ma rog. Sunt casatorita si sunt impreuna cu un barbat mai mare cu 15 ani si vreau sa spun ca apropo de virilitate-nu poti sa compari doi barbati-si mai cred ca depinde si de femeie. Oricum sotul meu este ca sa ma exprim frumos "mult mai in forma " decat primul care era cu 3 ani mai mic ca mine...
Asa ca draga AlexandruL n-ai dreptate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Lilib 72!
Ce se mai aude,a dat verdictul sau nu,ca noi ne spunem aici parerile si nu stim nimic de rezultatul final.

Sa auzim numai de bine!

Haida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

AlexandruL, mos poti fi si la 25 de ani, n-are legatura cu varsta.Poate ca astea sunt temerile tale personale...

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

nu stii niciodata ce se poate intampla, poti sa nu te intelegi cu unul tanar si sa te desparti de el dupa un an doi, sau poti sa stai 20 cu un "mos" si sa fie minunat; poate "mosu'" se imbolnaveste si vei avea in plina tinerete de umblat pe la medici si prin spitale, dar stiu si "tineri" care sunt mai bolnavi ca "mosii"; nu stiu voi cum sunteti, poate va cunoasteti foarte bine, incat puteti spune bine "ce ati face daca..." dar eu una (care despic mereu firu' in 4 si am crezut ca ma cunosc foarte bine) am zis despre foarte multe lucruri ca eu as face/n-as face aia si ailalta, dar cand intr-adevar mi se intampla aia si ailalta nu mai gandeam la fel; eu una nu stiu ce as face pentru ca nu am fost niciodata in situatia asta, dar alegerea se face dupa prioritatile pe care le are fiecare; daca iubirea e atat de mare, o sa-l ia; daca e mai calculata si se gandeste pe termen lung, poate n-o sa-l ia; si asa si asa, nu e nimic garantat; dar, vorba cuiva, a dat sau nu "verdictu' "? sa ne spuna si noua ca taaare vrem sa stim....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Imi amintesc de final unui banc, in care unul in virsta da sfaturi de viata unui tinar: " Si cind vezi ca nu mai poti, si esti asa mai bolnav, pe la 70 de ani, te insori cu o romanca. Se pricep astea la colivi si parastase..." . Glumeam. Da tare as vrea sa stiu ce a hotarit fata.

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolan spune:

Ar fi o chestie tare interesanta, ca o femeie inainte ca sa faca pasul cel decisiv, sa se casatoreasca, sa se gandesca daca cel ales mai poate sa faca ceva peste cativa ani, daca o sa mai fie apt din punct de vedere sexual? Daca ai ghinionul shi ramai fara "podoaba" in floarea varstei si cea de langa tine o sa te paraseasca din acest motiv, cum te-ai simti.....ALEXANDRU ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karla spune:

Orice am spune noi aici (cele cu soti mai in varsta) sau cele care-si spun parerea din experienta celor din jur un lucru este sigur: hotararea ii apartine numai ei si nu trebuie sa se lase inflentata.
Sunt atatea probleme in viata unui cuplu, sunt atatea examene prin care treci, uneori compromisuri incat pot sa spun ca si soarta conteaza. Evident ca "cum iti asterni asa dormi".
Primii ani sunt roz apoi ei se vor mai decolora.
Ei de cat timp sunt impreuna?
Parerea mea este ca atunci cand ia decizia sa se gandeasca foarte bine...

Mergi la inceput