Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bombonico, lasa ca te vedem si asa.
Alain mi-a mancat vreo 10 lingurite de mar copt cu branzica de vaci+ zahar vanilat, noroc ca erau reclame si statea cu gura deschisa.
Moni, pupicei pt Dia.F bine ca exersezi cu ea tot felul de lucruri, incep de la varsta asat sa devina f comunicativi si sa inteleaga tot mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

bombo-si io cred ca au perioade si perioade cu papatul,nu-ti fa griji,isi revine ea

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

http://www.dropshots.com/silvi
Am mai pus ceva poze si un filmulet cu Alain care sta singur in picioare si gesticuleaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am luat o pauza de 5 minute si ma distrez cu tzipetele lui Jasmine
Bombo cred ca fucntzioneaza telepatia ,chiar voiam sa te urechez ca nu mai dai raportul,dar tot am amanat din criza de timp

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Evident ca nu l-am ratat nici pe Alain,daca tot facui pauza
S-a intors si Diana inghetzata si kk-rita Da' tot cu "ta ta" sau "ha tia tia" si cand am intrebat-o "ne jucam?" a mi-a tras un ... "in pat" evident ca a nimerit-o
Fug sa ii dau galbenus de ou,cas si ce s-o mai nimeri ...

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Saluatre,
Am venit de la medic si dam si noi raportul ,a 9 luni fara 5 zile,are 11,450kg si 78-79cm, cica suntem lungane si sa devenim baschetbaliste, se uita la mien ca is pitica auzi, la 1,69
Acuma cica sa nu ii dau ou intreg pina la 1 an ca s-au facut studii si unt predispusi la cancer, d cpapa mai devreme, sa o psal pe dintzi cu putzin apasta chiar dc e greu de clatit,produse lactate nu f.multe, insa fructe,legueme si lapte cat cuprinde
Eu ii dau doar galbenus dar lactate cat de cat ii dau ca ii place.
Giova- felicitari nasei tale si a fie sanatos puiul.
Silvi- imi pare rau de Alain,dar sa stii ca si Emma mai face figuri,eu i-am dat de dimi 3brinze topite, si un borcan de budinca si un iaurtzel mic, la prinz a bagat spanac 120 gr si fructe desert, acu dupa amiaza cred ca banana si ce o mai vrea.
Mirela,Anasol,Anas,Ali,Bombo si restul va pup!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Moni, multumim de aprecieri, asa am patit si eu cui Alain ieri, l-am adus de afara inghetat, eu il imbrac mai bine ca desi pere soare e cam racoare afara pentru ei. dai un ceiut cald sau ceva cald de baut sa nu se raceasca...
Noi am terminat cu baita, intotdeauna il scot plangand dib baie ca el ar vrea sa stea acolo cu orele cred ne-am papat cina si acum ne pregatim de culcarica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

CAP. 100

de cu multi !

Mergi la inceput