Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 28
monica70 spune:
ANDA ... mai degraba n-a sctis nimeni demult ![]()
(sa stii ca n-am gasit cartea aia Ilenei Vulpescu inca
,dar o sa mai incerc,eventual si in Timisoara) Spor la treaba!
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
LunaNoua spune:
anasol, intai mergi la un laborator de analize si ceri recipient pentru urocultura. Daca au pentru copii, iei si ala, si intrebi cum se pune. (Eu cand i-am luat Dariei, doctorul mi-a zis sa NU iau din ala pentru copii care se lipeste, ca nu se ia analiza corect. Acum, faci si tu cum consideri). Daca iei recipient de adulti, faci asa: dimineata, cand se trezeste, ii dai un bibe mare de ceai. Dupa vre-un sfert de ora, ar trebui sa faca pipilica. Stai si astepti. Il ti in curuletul gol pana face.. si esti atenta. Recipientul e ca un borcanel. Il desfaci un pic, dar nu de tot. Daca ii dai capacul jos, deja nu mai e steril, si poate nu ies analizele corect. Deci il desfaci un pic, si stai pe faza pana face puiu pipilica. Cand face, desfaci recipientul si esti atenta sa intre pipi in recipient, dar sa nu atingi recipientul de piele. Chiar si 5ml daca nimeresti sa bagi in sticluta aia, si e de ajuns. Daca iei de copii, nu stiu cum se face, mie dr mi-a zis ca nu sunt corect recoltate in ala.
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
Giova spune:
Anda spor la treaba. pup baiatul cuminte.
Moni cand veniti in Tm? nu ne vedem?
Chiar mai fetelor, se apropie prima lor aniversare. Eu vroiam sa chem multi kinderi cu clown si alte alea, dar toata lumea mi-a zis ca nu pricepe inca. Dupa varsta de 3 ani poti sa organizezi o party cum trebuie.
Asa ca, mai mult ca sigur vom petrece in fam. cu nasii, si alti prieteni apropiati. Vom face acasa, ca nu merita sa inchiriem nu stiu ce, ca e micut.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
LunaNoua spune:
Giova, cum sa nu priceapa normal ca pricepe, dar nu ca adultii. Cum altfel ar putea sa invete daca nu ar pricepe ce se intampla in jurul lui. Doar ca ... ce ti se pare tie haios, se poate ca lui sa NU
Copiii pricep foarte multe, dar se bazeaza in special pe latura emotionala. Daca admosfera e destinsa si veselie si bucurie, copii sunt la fel. Daca e incarcata cu tot felul de maimutareli ale clownului si cate si mai cate rasfaturi ale copiilor ... nu prea cred ca o sa ii placa.
Dariei sigur nu i-ar placea. Noi avem langa bloc un parc de copii, cu leagane si alea alea, si cand trecem pe langa el, si sunt copii la joaca .. se schimba la fata...adica ii trece orice buna dispozitie. Eu le zic la copiii aia maimute urlatoare. Niste urlete ce sunt in parcul ala... mama-mama. Si isi toarna nisip in cap ... se imbrancesc ... etc... Si zici ca sunt copii si nevinovati. Unii sunt "children of hell" ![]()
Deea
Denisam spune:
Salutare,
LA MULTZI ANI MICIO Si sarbatoritzilor de azi!
Anasol- ma bucur ca atzi scapat cu bine.
Donia- sanantate lui Theodor!
Cuscra si ALi-ma bucur ca e totul ok cu bebeii si c anu mai au febra.
Multumim de aprecierile cu pozele si filmuetzele si va pupam pe toate!
Azi mergem la controlul de 9 luni, eu am masaj si gym, ieri am dat comanda de canapea pt camera ei, e f. faina si cu life tiem warranty si masuta de sticla si fara colturi pt family room ca e durere ce face si cum trage.
Revin dc mai apuc, va pupam si o zi buna!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
anasol spune:
deea.multam,dr a zis ca nu tre steril,ca nu iau urocultura ci sumar urina,si i-a mi-a zis sa stau dim cu paharul sa fiu pe faza sa prind pipi
,am crezut ca stiti voi vreo smecherie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Denisam spune:
Am primti telefon de la seful de la job, cand ma duc inapoi ca e singur ca a scapat de baba dar are o tipa faina care poate sa ii ia locul, ca stie ca eu nu ma bag la jobul ala.
Asa ca acum am tema de gandire
, si next weekend plecam ca porumbeii in calgary-surprise pt dragos![]()
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
LunaNoua spune:
Anasol .. poi toata smecheria e sa nimeresti paharul ![]()
Deea
szaboali spune:
Anasol dar pe olita l-ai pus vreodata? Ca si eu vreau sa ii fac analiza de urina la Iarina si asa mi-a spus dr. ca sa o pun pe olita sa faca dimineata cand se trezeste (poate reusesc sa o prind sa o scape pipi) daca sici ca nu tre steril.
Pai daca e frumos baiatul ce sa fi spus ca e urat?![]()
la mamici si pitici
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006