Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Aoleo Giova imi aduci aminte cum am nascut eu, tot la 8 luni si o sapt. Nastere usoara si rapida nasei, sa scape repede si sa faca un bebe sanatos Sa ne tii la curent
Ali vai dar prin ce ati trecut!!!! 40 febra !!!!! pupicei la fata si sa se faca repede bine
Fetelor daca va fac eu o lista cu ce nu mananca Giorgos, va i-a durerea de cap si sant campioana Ma duc sa il culc pe Angelo, a dormit afara o ora dar s-a sculat pe la 15.00 Incerc sa vad daca vrea...

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

offf abia acum mi-a adormit Alain, am fost cu soacra mea si cu el la plimbare si iarasi i-am frecat programul.
Giova, bravo lui marco, cand te aud ca papa 300 ml ma crucesc.Nu-l lasa sa te traga de par, i-a manuta pup-o si invata-l sa faca draga draga, prefate-te ca plangi cand te trage de par, eu asa am facut si acum ne iubim de mama focului
Ali, vai scumpo prin ce ai trecut, tinem pumnii sa scapati repede.
Anda, ma bucur ca sunteti bine, mai dai de regim o zi ca sa nu ii revina deranjamentul.
Denisa, am incercat sa fac cum mi-ai zis tu, esec toal.La ora 10 a papat lapte, la ora 14,30-15 i-am dat ficat de pui cu legume si piure de legume cu carnita de vitel dar n-a mancat decat vreo 50 gr. La ora 18 i-am dat lapte ca deja nu mai putea de foame, nu stiu ce ma fac cu copilul asta.I-am luat si branza de vaci si branza topita, amine incercam lactatele....
In legatura cu travaliul, eu am stat 12 ore din care in ultimele 3 am avut peridurala, eu din cauza exercitiului de relaxare(sa nu radeti) am fost super ok, as mai naste de inca 10 ori fara probleme.N-am avut nici o treaba, eram super relaxata si vb cu toata lumea.
Cat despre sotii mofturosi, eu pe al meu nu-l las asa, ii fac tot felul de mancaruri sa experimenteze iar daca nu vrea, nici o problema el papa hrana rece si papa Silvia mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am sosit si eu De la dentist. Ca de la pediatra cu Dia am sosit la 17.
Rezulat: doar muci,n-are nimic nici in gat ,nici la plamani.Da'cica daca nu-i trec mucii in trei zile sa ii dau cefalexin Eu continui cu ser si batista sugarului (sa vedetzi crize de plans )
A si cantarit-o si SURPRISE 7,400 kg
E posibil??? Sa puna 600 g intr-o luna acum? Ca nu mi-a venit sa cred,ca la ea iesea de obicei tot mai putin. Acu o sa verific eu duminica ,sper,cu cel electronic de la magazin.
Daca e reala greutatea,nu-mi ramane decat sa le trimit lui INGRID si DENISEI si ca Ingrid a venit cu informatiile despre cat mai mult lapte sau lactate si Denisa m-a pisalogit cu laptele praf dat cat mai mult ! Si in ultima vreme,fiind si mai pe avarie cu tzatza,i-am dat zilnic 2 bibe de lapte praf(de 130 ml) minim.
Se pare ca se simte la cantar,deci e adevarat ca laptele praf ingrasa mai mult ca cel de la san (dar si ala a fost foarte bun pentru anticorpi )
A si masurat-o si tot piticot e ,70 cm.Sa zicem ca luna asta s-a ingrasat si se va lungi lunile viitoare .
Deci Giova poti trece la 9 luni 70 cm si 7,400 kg.
Alta problema - ii e inchisa fontanela si cand am intrebat-o daca s ii mai dau vigantol ... a cam dat din umeri.Voi ce stiti? Eu stiu ca se mai da pana la 2 ani parca. Pana acum ii dadeam 2-3 picaturi.
Si am primit in sfarsit si noi,reteta pentru lapte praf gratuit
Altceva - iar a zis ca de aia nu pune pe ea ca e prea activa si ca si noi suntem slabi.Si a zis ca daca vreau, ma trimite la prietena aia a mea neuro-pshioloaga cu diagnosticul agitatie pshihomotorie.Am luat biletul de trimitere,ca daca am cumva timp merg si acolo,sa vedem cum ma mai diagnosticheaza ... pe mine .Poate ma sechestreaza sa stau acasa,ce atata serviciu,nu?

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

Am cantarit-o acum pe Diana in bratzele mele pe cantarul mare si acolo bate in jur de 7,500.Deci o fi ok 7,400 kg...E ceva si atat,cu toate ca tot codase suntem la capitolul asta.
Mor de foame si n-am voie sa mananc pana la 20,30 cica, da' sar peste juma de ora ca n-o fi foc.
Diana arunca pe jos cu jucariile si striga "TE TE TA TATA TA TA TE TE TATA..." Ghitza e in extaz acum s-a trezit gagica,a dormit cat am fost la dentist.
Fug sa mananc si revin la conta,desi sunt KO .Mi-am cumparat si laptisor de matca cu ginseg azi.Sa mai fac fatza
Revin si p-aci.

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Moni- ma bucur mult ca Dia a lut asa bine, te rog sa continui cu formula la greu, ori de cate ori portzi, acu te-ai convins ca atunci cand et pisalogesc am dovezi E tare dulce cu ta,te si emma mai face asa si normal ca ta-su moare..
Eu am fost la shooping ca de avem party si Emma dormit fix 1h parca are senzor cand plec-acu o sa o las iara cu mama ca s amerg sa ii caut canapea faina pt camera ei si o masuta fara coltzuri pt family room ca e durere ce face.
Am picorul bulit glezna, m o ftcic de mor, mai ales ca are innot dar emrge uc ta-su eu treb sa filmez
Pupicei atoata lumea!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni felicitari pt. greutatea Dianei, Bine a pus pe ea.
Mie dr. mi-a zis sa nu-i mai dau Vigantol ca are fontanela mica. M-am conformat, oricum nu-i prea dadeam. asta mi-a zis la 6 luni.
Silvi el din dragoste face asa, mai incerc sa-l fac sa faca draga draga, cu toate ca in parc asta-l pun sa le faca la copii.
Maraki la ora 18 a bagat-o pe perfuzii, era cu contractii din 2 in 2 min. acum sa vedem daca se dilata. Il sun pe nasul mai tarziu sa vedem ce si cum. Poate doar maine vine Robert.

Mi-a plans Marco cand am intrat in casa....uau-uau.Dar era 19.40 cand am venit si intuneric.
Anasol am luat gogsari p[t. inca o marinata.
Merg sa ma joc cu fiu-mio, ca-i e cam somnic. a dormit putin la ora 17.
revin mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Mai pana la ce varsta se da gratuit laptele praf? Pana la un an?
Am filmat-o un pic pe Diana si cu "tata" http://www.dropshots.com/day.php?userid=183623&cdate=20061011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Anasol- au drepatet fetele uc lipsa de calciu, si eu si mama stim la fel, nu strica siropul.
Silvi- eu zic sa mai perseverezi cu papa.de ex. si emma azi fiind obosita a mincat mai putzin, felul 1 cred ca vreo 30 gr si felul 2 70gr, dar consistenet si nu mai priemste nika pt 3h jumate, ca e innotul si treb sa pape mai devreme cu 30 min.
Ce tzi-am recomandat sa stii ca e verificat si pe altzi copii, un ex ar fi Jasy a lui Bombo-pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Uite ca am scris un mesaj si nu stiu pe ce am apasat din greseala ca mi-a disparut tot ce am scris
Moni pune filmuletul cu Diana unde spune tata, unde este cu suzeta este scumpa foc
Giova si eu tot din 2 in 2 min. aveam contractii si mi-au pus perfuzii pt dilatare, oricum medicii din Ro nu sant ca astia de aici sa o tina prea multe ore sa se chinuiasca, sper sa scape repede

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

gio-i-ai terminat pe ceilaslti? sa-i faci bun,cum va plac voua cu mai putin zahar,si nastere usoara nasei ,pup la marco

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput