Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29
Raspunsuri - Pagina 20
strunfita spune:
Bubu, la noi gheghe inseamna deschide. E ceva asemanator si la voi?
Patricia, caghe = calgel?
altceva nu-mi trece prin minte ...
am treaba, va las...
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, nu ai ghicit. Inseamna rujul
se vede ca am fata, nu??
alta: caghe
ghighi...e vreun nume?? ca nimic nu imi vine.
ce a trecut timpul, cresc copiii. si finul meu face deja 3 luni. sa ne mai arati poze.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Tigabita, felicitari! Sa-ti traiasca fetita.
Vad ca nimeni nu ar nr lui Lali. Vad eu cum fac rost de el.
Lavinia, ce ai mai rezolvat?
Bubu, e " ghidi"
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
crinuta spune:
Merci Amaya. Poate vorbim diseara.
Ma duc la spalat/coafat par.
pupici
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
tigabita spune:
Frumoase mamici, dupa un an reusesc sa va scriu si eu.
Vreau sa va spun ca acum o saptamana, la 22.30, dupa o nastere naturala ca pe vremea bunicii (nu a prins peridurala), am nascut o fetita frumoasa de 3.150kg si 52 cm. Am ajuns cu ea acasa, si mandrul meu baietel, Andrei, a fost foarte incantat de noua jucarie. Deocamdata suntem ok, si Andrei a inceput sa vorbeasca un pic, dupa trei zile isi strica chiar si surioara: Alex de la Alexia Ramona.
Sper ca toate sunteti la fel de fericite ca si mine si ca toti copii sunt sanatosi
Andrei(04.02.2005)si Mamica gravidutza Gabi
Amaya spune:
Patricia, or avea, dar pe site nu era afisat. Le-am trimis un e-mail. Oricum am sunat la Bioflex direct, la Sibiu, si mi-au spus ca tocmai au adus canapele Ursy la Cora Lujerului dar daca nu gasesc acolo sa-i sun si sa comand direct de la ei, mi-o trimit in 2 zile prin curier.
Crinuta, ma bucur ca iti place. Masinute nu am de gand sa-i comand de acolo.
Bubu, pe Buburuza canapeaua era 164 Ron, se pare ca la Cora este putin mai ieftina (am sunat si o au pe stoc si astazi merg sa o iau)... asta are marimile 90x60x55, nu ocupa mult loc nici stransa nici intinsa, intinsa are 130 cm si cel mai important daca-mi cade din pat cade de la aprox 20 cm.
Cu raceala lui Andrei deja il doftoricesc la greu cu toate cele: antitermice alternate la 4 ore, Imunobaby, Sinupret, Ventolin, Tantum Verde si Vibrocil. Are doar muci grosi si azi dimineata a facut putina temperatura. Tuse nu, Slava Domnului. Oricum se pare ca deja se duce raceala. Tratamentul asta personalizat de mine se pare ca da rezultate repede.
Oana
23+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Amaya spune:
Gabita, felicitari pentru printesa! Sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa. Ce ma bucur cand aud ca si piticul tau e incantat de surioara.
Si Andrei al meu imi ridica bluza si ii da lui bebe sa pape biscuiti, sa bea lapte sau ceai, insa cel mai dulce e cand mangaie burtica si o pupa. Sper sa mentina aceeasi atitudine fata de surioara si dupa ce nasc.
Se pare ca noi mamicile de bb2 din grupul acesta ne-am inteles sa facem numai fetite, cu exceptia lui Alipiticot. Nu stiu Adita daca ne-a spus ce e bb din burtica.
Oana
23+ si
Comorile mele
PatriciaArdeleanu spune:
Tigabita, sa-ti traiasca fetita! sper sa ne mai scrii mai des si sa ne pui niste poze. spune-ne cum te descurci cu 2 copii mici.
ce chestie, toate mamicile din grupul nostru care au nascut deja sau sint insarcinate, au facut copil de sex opus pe al 2-lea.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
BESTUTZA spune:
Tigabitaaaaaaaaaaa!
Sa iti traisca si tie minunea,sa creasca mare si frumoasa!Anul asta e al fetitelor!
Tot cu Tutunaru,da?Doamne cand mi-aduc aminte ca am fost vineri pe 4 feb 2005 la control,T era de garda si nu era anestezist in spital...ma ingrozisem...si te astepta sa nasti...Da nu-i nimic uite ca trecuram si peste hopul asta !
Sa fit sanatoase si fericite!!!!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
Amaya spune:
Patricia, sa stii ca ai dreptate! se pare ca de fapt grupul nostru a descoperit reteta perechilor
.
Edit: Crinuta, ca sa nu-ti mai apara mesajele aiurea intra pe forum prin adresa http://forum.desprecopii.com
Oana
23+ si
Comorile mele