Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Bubu, la noi gheghe inseamna deschide. E ceva asemanator si la voi?

Patricia, caghe = calgel?
altceva nu-mi trece prin minte ...

am treaba, va las...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bubu, nu ai ghicit. Inseamna rujulse vede ca am fata, nu??
alta: caghe
ghighi...e vreun nume?? ca nimic nu imi vine.
ce a trecut timpul, cresc copiii. si finul meu face deja 3 luni. sa ne mai arati poze.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tigabita, felicitari! Sa-ti traiasca fetita.

Vad ca nimeni nu ar nr lui Lali. Vad eu cum fac rost de el.

Lavinia, ce ai mai rezolvat?

Bubu, e " ghidi"

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Merci Amaya. Poate vorbim diseara.

Ma duc la spalat/coafat par.

pupici

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigabita spune:

Frumoase mamici, dupa un an reusesc sa va scriu si eu.
Vreau sa va spun ca acum o saptamana, la 22.30, dupa o nastere naturala ca pe vremea bunicii (nu a prins peridurala), am nascut o fetita frumoasa de 3.150kg si 52 cm. Am ajuns cu ea acasa, si mandrul meu baietel, Andrei, a fost foarte incantat de noua jucarie. Deocamdata suntem ok, si Andrei a inceput sa vorbeasca un pic, dupa trei zile isi strica chiar si surioara: Alex de la Alexia Ramona.
Sper ca toate sunteti la fel de fericite ca si mine si ca toti copii sunt sanatosi

Andrei(04.02.2005)si Mamica gravidutza Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, or avea, dar pe site nu era afisat. Le-am trimis un e-mail. Oricum am sunat la Bioflex direct, la Sibiu, si mi-au spus ca tocmai au adus canapele Ursy la Cora Lujerului dar daca nu gasesc acolo sa-i sun si sa comand direct de la ei, mi-o trimit in 2 zile prin curier.

Crinuta, ma bucur ca iti place. Masinute nu am de gand sa-i comand de acolo.

Bubu, pe Buburuza canapeaua era 164 Ron, se pare ca la Cora este putin mai ieftina (am sunat si o au pe stoc si astazi merg sa o iau)... asta are marimile 90x60x55, nu ocupa mult loc nici stransa nici intinsa, intinsa are 130 cm si cel mai important daca-mi cade din pat cade de la aprox 20 cm.
Cu raceala lui Andrei deja il doftoricesc la greu cu toate cele: antitermice alternate la 4 ore, Imunobaby, Sinupret, Ventolin, Tantum Verde si Vibrocil. Are doar muci grosi si azi dimineata a facut putina temperatura. Tuse nu, Slava Domnului. Oricum se pare ca deja se duce raceala. Tratamentul asta personalizat de mine se pare ca da rezultate repede.

Oana 23+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Gabita, felicitari pentru printesa! Sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa. Ce ma bucur cand aud ca si piticul tau e incantat de surioara.
Si Andrei al meu imi ridica bluza si ii da lui bebe sa pape biscuiti, sa bea lapte sau ceai, insa cel mai dulce e cand mangaie burtica si o pupa. Sper sa mentina aceeasi atitudine fata de surioara si dupa ce nasc.

Se pare ca noi mamicile de bb2 din grupul acesta ne-am inteles sa facem numai fetite, cu exceptia lui Alipiticot. Nu stiu Adita daca ne-a spus ce e bb din burtica.

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Tigabita, sa-ti traiasca fetita! sper sa ne mai scrii mai des si sa ne pui niste poze. spune-ne cum te descurci cu 2 copii mici.
ce chestie, toate mamicile din grupul nostru care au nascut deja sau sint insarcinate, au facut copil de sex opus pe al 2-lea.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Tigabitaaaaaaaaaaa!
Sa iti traisca si tie minunea,sa creasca mare si frumoasa!Anul asta e al fetitelor!
Tot cu Tutunaru,da?Doamne cand mi-aduc aminte ca am fost vineri pe 4 feb 2005 la control,T era de garda si nu era anestezist in spital...ma ingrozisem...si te astepta sa nasti...Da nu-i nimic uite ca trecuram si peste hopul asta !

Sa fit sanatoase si fericite!!!!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Patricia, sa stii ca ai dreptate! se pare ca de fapt grupul nostru a descoperit reteta perechilor .

Edit: Crinuta, ca sa nu-ti mai apara mesajele aiurea intra pe forum prin adresa http://forum.desprecopii.com

Comorile mele

Mergi la inceput