imi pierd sotul sau e doar o criza?
Raspunsuri - Pagina 3
danis spune:
poate ca acest moment nu era potrivit pentru el ca sa poarte o discutie si sa-ti dea niste explicatii (pe care este clar ca ti le datoreaza), dar discutia nu trebuie amanata la nesfarsit; poate ar trebui sa-l intrebi cum crede ca s-ar simti in locul tau, daca celalalt i-ar fi spus ce ti-a spus el tie, s-ar fi comportat cum s-a comportat cu tine si ar fi refuzat sa dea explicatii despre toate astea; cred ca, daca mai trece timp, problemele nu vor disparea numai fiindca el evita discutia, ci se vor agrava; iti doresc sa ai rabdare pana la discutia lamuritoare si intelepciunea de a-l ajuta sa-ti explice totul, pentru ca sa gasiti solutia impreuna
teo1970 spune:
Nu vreau sa spun nimic despre situatiile in care se afla, din nefericire, destule femei aici, pe forum, ca si in viata reala. Fiecare caz are ceva particular.
Dar mie mi se pare ca femeia romanca pierde f. mult in viata ei sentimentala,prin faptul ca e obisnuita sa se gindeasca prea mult (sau numai) la El si prea putin (sau deloc) la ea.
De cele mai multe ori greul unei relatii este dus de catre femeie, care se plinge prea mult si despica firul in patru, gasind partenerului scuze de tot felul ("nu era pregatit pt. o discutie", "poate eu nu l-am inteles destul", "n-am stiut cum sa ma port cu el" etc.), in loc sa actioneze si sa puna piciorul in prag, gindindu-se in primul rind la EA, la viata si fericirea ei.
Mi se pare ca in Romania femeia nu are o educatie a respectului pentru sine, i se pare firesc sa sufere, sa traga de o relatie cu dintii numai sa nu ramina singura, sa indure la nesfirsit, tot facind scenarii pentru viitor, framintindu-se noptile cu intrebari care nu aduc nici un rezultat, incercind pe toate caile sa salveze o relatie, acceptind compromisuri care nu-i vor aduce in nici un caz fericirea.
Mie mi se pare ca degeaba iubesti si esti iubit (oare?!) daca nu esti si fericit.
Cred ca femeile ar trebui sa se respecte mai mult pe ele, sa se iubeasca mai mult, sa invete sa fie mai independente psihic de barbati. Si sa invete sa AIBA CURAJUL DE A RENUNTA in momentul in care o relatie nu le mai multumeste! Sa nu faca compromisuri cu fericirea lor, caci ele vor fi marile invinse ale vietii! Fiecare partener trebuie sa lase de la el intr-o relatie dar, din pacate, in multe cupluri din Romania, femeia lasa TOTUL (culmea! de bunavoie si nesilita de nimeni) si barbatul prea putin. Este o vorba care spune ca cei din jur se poarta cu tine asa cum le dai tu voie s-o faca.
Mariana, daca nu esti fericita/multumita, si in sinea ta stii ca nu vei fi fericita cu el, renunta! Sigur, undeva, este cineva care te asteapta! Ai curaj si incredere in tine!