Cirese de Mai-Iunie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ema79 spune:

Lyly si Diana va multumesc mult pt.raspunsuri si mai ales pt faptul ca am fost si eu lamurita. Am vrut sa intru si eu in cercul vostru pt ca am vazut ca sunteti foarte unite si va dati multe sfaturi practice dar mai ales sincere. Bine mai zice pe DC ca acest site creeaza dependenta. Eu una am ajuns sa-mi beau cafeaua in timp ce va citesc si ori de cate ori am timp liber dau fuga la calculator.
Am si eu o intrebare la voi: cand ati inceput diversificarea ati dat in aceeasi zi si renumita supa si cerealele? Sau v-ati lasat cireselele sa se obisnuiasca cu supa si apoi ati introdus cerealele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Bulinutzo, rama in body bleu iti cam seamana iar poza in care rama Ioanei vrea sa o mushte pe rama ta de o ureche... ma rog, asa pare in poza Sunt invidioasa raaau, Alec inca nu merge de-a busilea, doar sta in pozitia respectiva. Numai daca ii tin eu palma in dreptul piciorushelor se impinge inainte.
Andreea, copilul meu nu face niciodata kkutza cand e tatsu acasa. Cred ca s-au vorbit...
Mey, dar Cipi intai a mirosit crema de funduletz a bebelinei
Cel mai eficient remediu pentru rosu funduletz a fost la mine apa fiarta si racita cu dicarbinat de sodiu; clatit dupa baie la popou... a fost singura data cand a disparut rosu de la fundul lui, in rest, nici o crema nu a fost grozava, nici Mustela, nici frezyderm(talcul lichid)
Am decis sa-i dau de azi Humana 2, in prima zi inlocuiesc o masura, in a doua zi 2 masuri, si tot asa...

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

S-a prezentat, cu noaptea-n cap la Razaciosi: O BEBITZA CUCUIETA

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Buna dimineata ciresici!

Lacri, eu de aseara am trecut la Milumil 2. Mie mi s-a recomandat trecerea treptata, adica:

masa 1: 5 masuri milumil 1 + 1 masura milumil 2
masa 2: 4 " " " " " " " " + 2 masuri " " " " "
masa 3: 3 " " " " " " " " + 3 " " " " " " " ""

si apoi toata masa cu milumil 2

Eu momentan sunt am dat abia masa 2, dar pana acum totul e ok.
Toate astea in conditiile in care Ela mananca 6 masuri de lapte la o masa(adica 210ml lapte)
Nu stiu masurile la Humana, dar cred ca sunt similare...

Pupici,

Cocutica si Elena(4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

nice

Deja pe mine ma doare burta de ras. Am revazut filmele facute cu Petra si am dat peste unul de-a dreptul memorabil.
Ia priviti www.youtube.com/watch?v=gm3a7_RSP4A" target="_blank">aici cum dupa o zi grea la serviciu, Cipi o schimba la pempers pe Petra . Cred ca ea avea cam o luna.
ATENTIE este editie limitata!! Cipi nu stie si e posibil sa il sterg apoi

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Am ras cu tzutzu...!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

recompensez insa pierderea restului de film prin asta :

www.dropshots.com/day.php?userid=174824&cdate=20060807&ctime=214330" target="_blank">click

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Lacri...si io am facut ca si cocutica.Io am decis sa schimb laptele cand am vazut ca desi manca f. mult(200-230ml)la o masa,5 mese pe zi,nu a mai luat in greutate vo 2 sapt. +ca incepuse sa se trezeasca din nou noaptea...deci era clar ca nu-i mai ajunge.Asta s-a intamplat cand a facut 4 luni.

Mei...cred ca unele mesaje au aparut mai in urma si io nu le-am vazut

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmina, mei dar ce harnicut e Mihnea cum merge de-a busilea! Felicitari, Timeea incearca dar nu reuseste mai mult de cativa centimetri sau eventual merge in spate... Dulci foc ramele mici!

Amis,

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mihaela, multam de informatie, dar daca nu scrie negru pe alb ca nu contine gluten, pe mine nu ma conving (si americanii sunt tare precauti la faza asta) ptr. ca faina de ovaz ca si cea de grau sigur contin gluten. Ar fi interesant de vazut daca pe cerealele din orez care in mod sigur nu contin gluten scrie treaba asta. Eu m-am uitat pe cerealele ramase de la fiu-miu care au gluten ca includ si faina de grau, pe cele de la Milupa nu scrie, doar pe cele de la Nestle scrie ca virgula contin gluten.
M-ai facut curioasa cu inulina ca-mi suna cunoscut dar nu stiam de unde s-o iau, iata ce-o gasit google-ul: Inulina - un polizaharid care poate fi gasit in tulpina si radacina de dalie, anghinare si dendalion. Hidroliza lor produce fructoza. Au fost demonstrate: stimularea bifido - si lactobacteriilor, imbunatatirea absorbtiei de calciu care reduce riscul de osteoporoza, reglarea metabolismului lipidelor, reducerea riscului de ateroscleroza la nivelul sistemului cardiovascular.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cocutica

Buna dimineata ciresici!

Lacri, eu de aseara am trecut la Milumil 2. Mie mi s-a recomandat trecerea treptata, adica:

masa 1: 5 masuri milumil 1 + 1 masura milumil 2
masa 2: 4 " " " " " " " " + 2 masuri " " " " "
masa 3: 3 " " " " " " " " + 3 " " " " " " " ""

si apoi toata masa cu milumil 2

Eu momentan sunt am dat abia masa 2, dar pana acum totul e ok.
Toate astea in conditiile in care Ela mananca 6 masuri de lapte la o masa(adica 210ml lapte)
Nu stiu masurile la Humana, dar cred ca sunt similare...

Pupici,

Cocutica si Elena(4 iunie 2006)

Multumesc Cocutica M-ai dat pe spate cand ai pomenit cat mananca Elena... Alec mananca cam jumate, 100-120 ml, rar 150 la o masa! Si de luat, ia in greutate, pana acum a luat 900-950 g pe luna...

ALBUM POZNE

Mergi la inceput