Cirese de Mai-Iunie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 22
nastad spune:
ADRIANA , copii nostri sunt nascuti in aceeasi zi, acum am vazut.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Pe noi nu ne primeste nimeni in clubul razaciosilor????
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png
ba da

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
Am inceput sa vad dublu!
Noapte buna!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
nastad spune:
Alia imi pare rau de Maya.
Ii doresc multa sanatate!
Sa-i dai un
din partea noastra.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
amiss_zip spune:
Mag da, vreau scoica daca se poate.![]()
. Noi vom pleca pe 16 sau pe 20. Cel mai probabil pe 20. Multumesc mult!
Imi trimiti numarul tau si te sun sa ne vedem cand ai timp.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
magghyc spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Mag da, vreau scoica daca se poate.. Noi vom pleca pe 16 sau pe 20. Cel mai probabil pe 20. Multumesc mult!
Imi trimiti numarul tau si te sun sa ne vedem cand ai timp.
Amiss,
Vii cand poti si vrei. Din pacate nu stiu daca putem sa ti-o aducem noi, sotul meu e intr-un sir nesfarsit de delegatii...
Da-mi totusi pe PM adresa ta, ok? Iti trimit si eu telefonul si adresa in acelasi mod.
Lyly,
Iertare, trimit PM cu explicatii. Poate ne si vedem???
Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)
poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Pe noi nu ne primeste nimeni in clubul razaciosilor????
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png
Va primim cu drag

N-am vazut mesajul caci am avut probleme cu Moaca, plange ingrozitor de tare iar tatsu ma calca pe nervi, ma mai streseaza si el, ca de ce plange copilu si n-o sun pe asistenta
Cum nastrushnicu' asta mik nu mai vrea sa suga, trebuie sa stau sa ma mulg
Nu cred ca are ceva laptele meu, caci, daca ar fi asa, n-ar mai suge noaptea! Probabil ca ma tot repet, dar a inceput sa ma dispere... cu pompa nu iese mai nimic, dar la dush mulg si arunc o multime de lapte. Asta e!Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE

amiss_zip spune:
Ceea ce se intampla aici la noi la cirese este foarte trist. S-a intamplat asta ca nu suntem o echipa. S-au format cateva grupuri de prieteni, ceea ce e foarte bine, dar din pacate, in situatia unui conflict de idei nu stim sa ne sprijinim foarte bine unii pe altii sa ne sustinem si mai ales sa dezbatem idei si nu persoane.
Asta s-a intamplat iar, dar in mijloc a fost prinsa Luana, fiind crunt criticata.
Mama, cate lucruri interesante! Dar cine a stat sa sape atata sa le afle? Si de ce ne-ar interesa aici la diversificare?
Subit, nu a mai strigat nimeni numele Luanei acum.
O astfel de critica e menita mai mult sa intimideze decat sa spuna neparat adevarul. Exact asa se intampla si in politica, si la serviciu, si la scoala, si din pacate si aici la cirese
.
Luana chiar nu vad de ce te-ai supara si nu ai mai veni aici la cirese.
La vorbe ne pricepem toti si asta s-a vazut din zecile de pagini care s-au umplut cu informatie 100% offtopic.
Vorbe!
Durerea mare este ca vorbele sunt vii si ranesc enorm dupa care se intorc de unde au plecat
.
Nici mie nu imi place gustul amar pe care il am in gura cand citesc aici. Si mi-ar place sa fie o schimbare aici, una in bine. Dar nu se va face asta de la sine. Voi reusi sa schimb ceva daca raman?
Ce stiu este ca : Desire creates the power!
Va pup si va iubesc pe toti!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
abibrinza spune:
Lacri, bouncerul nostru are 2 manere si cu ajutorul lor il leganam pe Victor cand urla.Si in 99% sin cazuri se potoleste si adoarme.Incearca si asa.Si o intrebare: nu poti folosi pompa sub dush?Aaa, si multumim pt poza din club.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
amiss_zip spune:
Magg
! Iti sunt profund recunoscatoare
! Nu as vrea sa te deranjez si cu drumu' pana la mine. Imi dai adresa ta si imi spui cand pot veni sa o iau
. In weekend si seara dupa 8 sunt mai mobila decat in restul timpului pt ca am cu cine o lasa pe Petra.
Puiudana ce mai faci? Cum te mai simti? hang on!![]()