Febra mare!!!!!!!!!!!!!...:((((((((((((
Raspunsuri - Pagina 2
milenadinu spune:
Si baietelul meu a avut febra trei zile, , a inceput sa -i curga nasul si sa tuseasca.L-am dus la urgente, i-au pus diagnosticul de enterocolita (vomase dar cred ca din cauza unui suc de portocale ), in saptamana care a urmat eram cu totii bolnavi de gripa in familie, se pare ca sotul meu a venit cu ea de la servici.Si febra ,si tusea ,si nasucul le-am tot tratat, singurul lucru pe care nu-l pot rezolva este, ca si in situatia ta, lipsa apetitului.Nu-ti spun ca inainte copilul meu (astazi noua luni ), manca ciorbita, un castronel plin de piureutla pranz, peste patru ore un borcanel de piure de fructe plus un iaurt .Acum la pranz mananca doar jumatate de castronel de piure, mai bea compot sau suculet, la patru nu mai vrea NIMIC, rar o lingurita de iaurt, face mofturi la toate mesele.Nu stiu ce sa ma fac, astept sa se insanatoseasca total, pediatra lui mi-a zis ca nu e o problema, mananca cat ii trebuie, dar parca prea brusc a trecut la un asa "regim ".Sper sa -si revina micutii , al tau cred ca e mai marisor, si eu tot dau vina pe dinti, dar nu stiu daca e chiar asta cauza
MariaM spune:
Draga Bobita...nu a avut rubeola...si chiar ma gandeam la chestia asta...pt ca am avut prin imprejurimile blocului...la 2 baietei cam tot de varsta lui Vlad (1.8)....care au facut-o...si el...s-a cam jucat cu ei...pana sa-si dea seama si parintii lor ca au facut-o....
Cine stie....pana diseara cand ma duc la dr, sper sa fie doar rosu in gat...si atat...
Oricum sunt bucuroasa ca a inceput sa miste in bine...
Milena,....cu mancatul...poate sa fie si de la caldura...oricum ei au un ritm tare ciudat...si nu avem decat sa ne luam dupa ei....:))
Oricum...sanantate multa....la toti...
Va pup
Maria
Bobita spune:
Maria la rubeola i se inflameaza ganglioni din spatele urechi.
Nu-i da antibiotic pina nu il vede un medic.
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229
MariaM spune:
Aseara am fost la dr., nu are rubeola, dar....temperatura...care aseara a revenit 38.4, este din cauza dintilor....:((...doctora spune ca ii dau toti cei patru canini odata si un incisiv....si ca asta este cauza febrei...si ca are si putin rosu in gat de la atata plans....nu neaparat de raceala...
Dar intrebarea mea...POATE SA FACA TEMPERATURA ASA MARE SI ATATA TIMP DE LA DINTI?....???...parca nu imi vine sa cred....
astept raspunsurile voastre si mai ales ale dr. stomatologi de pe site....
Va pup
Maria
manu spune:
Draga Maria,
Andreea mea a facut febra mare, temp era in jur de 40°C. Cel mai mult a avut 40,3°C. Nici nu treceau 6 ore de la ultimul supozitor de paracetamol pe care i-l dadeam, ca temp era deja in jur de 39,9°C. Ea avea atunci 4 luni. La spital nu i-au dat antibiotic pana nu i-a facut analizele la urina si sange. In analizele de la sange a iesit ca avea infectie. Am uitat sa-ti spun ca nu avea nici un alt simptom. Manca bine, nu avea diaree, nu avea nici rosu in gat. La consultul general (uitat in urechi, in gat, ascultat peste tot) toti doctorii imi spuneau ca nu are nimic. Nici in spital nu au reusit sa gaseasca vreun focar al infectiei. Pana la urma ne-au spus ca a avut o infectie virala foarte puternica. I-au facut pana cand si punctie sa vada daca nu e meningita.
Eu zic sa insisti sa-i faca analizele, abia atunci poti sa stii daca e de la dintisori sau este altceva.
Sanatate maxima lui Vladut!
Manu
roxy spune:
da,insista pe analiza ,ti-am spus lui Cristi al meu la febra 40 facuta seara ,cand m-am dus a doua zi dimineata la doctor tot ii dadeau dintii si totusi la analize i-a iesit infectie urinara .Faptul ca febra e mare si de lunga durata nu cred ca o mai poti pune pe seama dintilor ,mai bine te linistesti cu analize decat sa mergi tarziu.
Sanatate multa iti doresc si copilasului la fel .Stiu ce inseamna stresul cand copilul face asa o febra de mare.Eu am mers cu al meu pentru niste analize luna trecuta in spital si pentru ca le vroiam amanuntite ne-au internat.Pacatul ne-a impins sa mergem ,stii tu tot patitul ii priceput.Asa ca am internat copil sanatos tun si a doua zi a facut enterocolita in spital si dupa tot tacamul de febra 40 care a avut-o 2 saptamani cat am stat in spital ,varsaturi si diaree ,a mai luat si virusul de pneumonie ca sa punem capac am facut si infectie urinara .Asa ca am tras de numai noi stim ,de nu-mi mai trebuie analize la copil sanatos .Nu ai ce te face cand e bolnav ,dar asa.Dar si medicii aia ,cum pui tu copil sanatos la un loc cu cei bolnavi de boli contagioase.Eu nu am stiut cand m-am internat ce au copii aia ca nu mai stateam .Sunt multe de povesti dar ma rezum la atat ,deci ai grija ,ia lucrurile din timp si nu-l lasa sa faca mult timp febra ca nici nu-ti imaginezi ce periculoasa poate fi .
Sanatate
Roxy si Cristi cel vorbaret
huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
palmyrah2002 spune:
Draga Maria,
Am intrebat si eu mai demult si se pare de la dinti febra nu poate fi asa de mare si nu dureaza atitea zile.
Am patit si eu cu Mihnea la fel:a avut febra fara vreun motiv aparent cam doua zile si abia dupa aceea a facut rosu in gitutz.Oricum pe fondul aparitiei dintilor organismul lor este putin slabit,asa incit cedeaza usor la unele infectii!!!E bine sa-i faci o urocultura,ca sa fii linistita!!!MULTA SANATATE LUI VLADUTZ!!!Cristina si Mihnea
ancadm spune:
Si noi abia am trecut prin asa ceva saptamana trecuta...A fost pur si simplu un virus care a dat temperaturi de pina la 40 C de am ajuns imediat la urgente. Dintii nu dau in nici un caz temperaturi atit de mari. Singurile posibilitati sunt: boli de copii, infectie urinara, virusi.
Multa sanatate,
Anca.