Buna!
As vrea sa stiu cam care sunt simptomele icterului, cum apare si cat de grava este aceasta boala? Mama mea are metastaza hepatica si de ceva vreme are o culoare galbuie, in jurul ochilor este la fel de galbena. Este o consecinta a tumorii de pe ficat aparitia icterului? Cat de grav este daca apare icterul si ce ar trebui sa facem, exista un tratament? Va rog ajutati-ma cu un raspuns pt ca sunt disperata. in fiecare zi ii e rau si noi nu mai stim ce sa facem.
multumesc!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
crinutz, fuga la doctor cu mama, nu pe forum!
in mare, in icter apare coloratia galbena a pielii si a sclerelor (tragi pleoapa de jos a ochiului in jos, si culoarea nu mai e roz-rosie), pot sa apara mancarimi ale pielii, si mai apar analize modificate.
nu e atat de grav icterul in sine, cat e boala de baza!vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
Multumesc! ea a facut analizele acu o sapt cred, max 10 zile cand a facut tratamentul pt metastaza osoasa si cica au iesit bine. Chiar si transaminazele. E o analiza speciala pt asta? Ea era galbuie si cand a vazut-o medicul ultima data si ma gandesc ca ar fi iesit la analize. dar ma rog.... poate ar trebui sa mergem la un medic internist nu la oncolog, nu? voi cum ziceti?
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
bilirubina e cea care creste mult in icter.
cred ca poti sa o duci si la internist, nu neaparat la oncologvine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!