artrita reumatoidala?

artrita reumatoidala? | Autor: ioana2004

Link direct la acest mesaj

Buna ziua
Sa stiti ca am ceva timp de cind stau pe site-ul asta si ma sfatuiesc cu toata lumea de pe aici dar acum am si eu o problema
Mama mea sufera de artrita reumatoidala si as vrea sa imi spuna cineva sau sa vad undeva unde ce si cm se trateaza aceasta boala.
Am dat o cautare pe site si nu exista mare lucru.Stie cineva un site unde sunt doctori cu consultatii on line?
Sau ceva articole cu privire la aceasta boala?
Ea face ceva tratamente si leaucuri babesti ,si injectii si calmante,de toate dar nu da inapoi.
Nu mai stim ce sa mai facem....

Mariana mami de...IOANA 2006(1 an 11 luni si 4 zile..)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Poti incerca la spitalul SF. Maria, de pe Bulevardul Ion MIhalache, colt cu Banu Manta. Au acolo sectie de reumatologie. Ar trebui sa faca un consult , sa i se faca niste radiografii . Tratamentul se face un timp indelungat. Dar cel mai bine mergeti la un consult si date mai multe va ofera doctorul.

Cristina
Pentru Barbye, una dintre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Draga Cristina sa stii ca s-au facut analize si para analize aici la Tecuci si radiografii si tratamente
Dar toata treaba asta dureaza de un an si tot degeaba in urma lor nu s-a simtit nici o ameliorare...

Mariana mami de...IOANA 2006(1 an 11 luni si 4 zile..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Se da un tratament de fond , care cuprinde medicamente care actioneaza impotriva evolutiei bolii ( se incepe cu un medicament si apoi se fac diverse asocieri in functie de stadiul bolii si gradul de activitate) + medicamente care calmeaza durerea. Ce medicamente a primit mama ta pana acum?
Nici un doctor serios nu-ti va acorda consultatii on line. Asa ceva nu se face. Pana nu vezi pacientul, nu-i vezi toate analizele, nu-l evaluezi, nu poti sa-ti dai cu presupusul. E periculos si pentru pacient si incalca deontologia medicala. Asa ca cel mai bine, incercati sa cereti o a doua opinie la Bucuresti, la una din clinicile de reumatologie: gasesti reumatologie practicata la nivel inalt la Sf. Maria, Spitalul Cantacuzino, Centrul de reumatologie Dr Stoia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

musai un centru de reumatologie (nu stiu daca exista in tecuci asa ceva). macar sa isi ia un bilet de tratament pentru una sintre statiunile cu traditie in asa ceva - Techirghiol Eforie sud, etc. medici reumatologi sunt putini si de obicei se gasesc numai in centre specializate si la sanatorii.
artrita reumatoida e o boala teribil de dureroasa si care evolueaza rapid, poate deveni invalidanta. deci tratament si nu online!
sanatate si refacere rapida,

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panialinka spune:

iti raspund cu lacrimi in ochi si eu am aceasta boala desi am numai 26 de ani.ptr dureri beau feloran,ptr imbunatatirea circulatie membrelor superioare si inferioare beau agapurin,o pastila la 12 ore.nu exista leac ptr aceasta boala,se poate doar incetini progresul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Mama are de 25 de ani poliartrita reumatoidala. Ca leacuri babesti frunzele de varza o ajuta f. mult (stii cum se pun?). Apoi gimnastica o tine mobila, adica sa nu se trezeasca intepenita de tot, sa poata merge...
S-a dus si in Buc. la spital (se interna din cand in cand), face analize pt. ASLO si VSH parca ca sa tina sub observatie, mai ia medicamente oarecum pe baza naturala... Asa-i nu se poate opri evolutia dar se poate incetini.

"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)

Mergi la inceput