PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
Muuh spune:
Amabella stiu ca ai spus ca pe 15 nu poti dar am considerat ca ar fi frumos din partea mea sa propun 2 date de intalnire. Si oricum 15 nu e batut in cuie. Dupa cum vezi anasia poate si in alta zi, bibi spunea si ea ca poate, cred ca amis ar putea si ea. Asa ca haideti sa vedem Sambata 21.10.2006 in Herastrau cum va suna?
Miruna +
Alexei
Poze
MissJJ spune:
Buna mamici si piersicutze!
Eu nu am mai intrat de mult timp dar efectiv trece ziua fara sa imi dau seama si abia apuc sa deschid calc.
De citit din urma nu prea ma incumet ca nu am timp si e si mult scris de cand nu am mai intrat eu.
Ceva noutati despre noi: sambata pe data de 28 octombrie avem botezul, la ora 3 la biserica si de la 6 seara la restaurant. Dupa multe cautari ne-am hotarat la restaurantul italian unde mergeam noi de obicei. Au un separeu f frumos cu vreo 10 mese care sunt de ajuns pt noi ca nu avem multi invitati. Si e fain ca nu au meniu fix ci au mai multe de unde poate fiecare sa aleaga. Vor fi niste antreuri pe masa cand vine lumea, apoi un alt antreu la alegere, la felul principal au de ales intre pizza, paste si salate, iar la desert tarta cu lamaie sau tiramisu. Va fi ceva mai casual nu f formal.
Acuma e pb cu hainele.
Cu chiu cu vai mi-am gasit o pereche de pantaloni sa ma incapa, dar burta se cam vede atarnand pe acolo si sunculitzele de la aripioare.
Acu de o sapt tot caut ceva pt partea de sus dar nam gasit nimic care cat de cat sa ascunda suncile.
Am 70-71 de kg si sunt imensa si cine stie cand oi scapa de ele.![]()
In rest Arianna creste, e plina de sunculitze si colacei, papam 180 de ml de apa cu 6 linguritze de lapte praf la cate 4 ore. Ne-am cantarit la 6 sapt aveam 4,940 kg. Suntem toata agitata si dam din maini si picioare de zici ca vrem sa plecam la plimbare si noi ne speriem f repede si f tare si plangem puternic cand ne speriem si speriem si pe mama si pe tata cand facem asa ceva.
Ne plac jucariile f mult sa ne uitam la ele si radem de zor nevoie, mai si vb cat de cat scoatem tot felul de sunete si ii place tare mult cand vb cineva cu ea. Prindem cu manutza cam tot ce gasim, babetzica, degetul lui mami si ne tinem strans de el. Mai si framantam cu manutzele. Ne tinem f bine capul sus cand suntem puse pe burtica mai ales la baitza unde ne place f mult nu plangem, suntem fata cuminte. De dormit dormim de pe la 11 pana dim la 7, mai avem nopti cand ne trezim si pe la 5 dim dar dupa ce papam adormim la loc pana pe la 9.
Cam atata stiri de la noi, mai incerc sa intru cand am timp.
Pupici la toata lumea!
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
BiBI super! emiliapop e de doua ori 16 iul si 16 aug. Acelasi bebe
Am pus pentru voi ceva frumos pe mail-ul comun! SA va ajunga la inima si sa v-o incante!
Mai cu decizia de a mai face un bebe nu as zice ca as fi puternica. De multe ori ma gandesc ca e destul de epuizant si ca poate nu voi reusi cu doi. DAr vreau sa o vad pe petra cu un fartior sau surioara! Imbratisati si pupandu-se. E visul meu. Am sa imi iau o bona sa ma ajute si gata...Si noi am vrea sa infiem un bebe orice ar fi ...dar deja hai sa le luam pe rand!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze cu noi
miti2004 spune:
Mada_mxm La Multi Ani ! pt joi, multa fericire alaturi de pitica si tatic !!! 
miti, mamica de 
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
andreea25 spune:
pupici la toate mamicile si bbici!
nu am mai intrat de ceva vreme dar am lipsit motivat!
. pe 30 sept am avut botezul care mi s a parut ca a trecut instantaneu parca nici nu am avut timp sa ma bucur.a iesit binisor se putea si mai bine.Ariana a plans numai cand a bagat o parintele in apa in rest a fost ff cuminte. Dupa botez am alergat cu indemnizatia dute la servici fa cerere dute iar sa o iei dupa ce a fost aprobata si acum tre sa ma duk cu toate actele sa le depun ,deci nu am terminat inca! eu sunt in sectorul 2 si la fel dc aveti intrebari si va pot ajuta cu ceva cu mare placere.si ptr sabana pupici si multumiri ptr formulare mie mi au folosit!
bibi e super ok lista!
felicitari fetelor care se pun pe treaba ptr bb 2! sunteti super tari !
am facut si vaccinul ptr 2 luni ,a tipat pitika de mi s au inmuiat picioarele,la fel ca la gaurile in urechiuse si culmea tot in camera cu pricina a facut si vaccinul!sotul ii zice camera torturii
.amiss ti am scris si la ciresele dar iti scriu si aici ca v am vazut la vaccin si ca sunteti 2 frumoase!
fetelor sa va traiasca bbii ca sunt toti asa de frumosi si mai puneti poze . o sa incerc sa pun si io cateva de la botez.
va pupik pe toate si dupa ce termin si eu cu alergatul sper sa intru mai des ca tare mi e dor de voi cand nu intru.andreea25 +ariana-irina
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
anasia spune:
muhh, in principiu e ok data, sa nu se iveasca ceva si sa trebuiasca sa plec, dar oricum ne mai intalnim;
anasia mami de
Alessia Anca
pozici
MissJJ spune:
Miti ms de urare!
Si noi vrem un al doilea bebe dar mai incolo cam pe cand va avea Arianna vreo 3 ani ca sa mearga la gradinitza. Speram ca poate al; doilea va fi baietzel. Fingers crossed.
Acuma la noi e nebuneala cu botezul si abia astept sa terminam cu toate si toti sa fie multumiti.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
amiss_zip spune:
uf! in herastrau
. Fac o ora pana acolo pentru ca nu am masina. Iar o ora pe autobuz cu petra inseamna poate mai mult ca poate urla si tb sa coboram
. Stau la 2 statii de titan!
Mie imi este f f greu sa ajung.
Sau poate mai merge cineva de aici din zona si are masina ....
mai vorbim!
Andreea fruuuumoase pozele!!!
Nu cred ca v-am vazut?! Sa ma tragi de maneca data viitoare
.
Peste 2 ore plecam in Piatra Neamt.
Va pup!
take care!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
adas spune:
eu de vreo saptamana am o problema cam urata. imi cade parul f.f. rau.
si nu imi cade doar asa, cateva fire, sau la spalat. nu. imi cade la fiecare periat cate o mana serioasa, cade chiar si cand e strans in coada, de sunt plina de par. cand ies pe-afara trebuie tot timpul sa am grija sa nu fiu plina de par pe bluza, pe spate. iar cand fac baie (tocmai acum am facut) nu pot sa va explic cat cade. ingrozitor.
deocamdata nu se vede nici o rarire. sper sa nici nu ajung sa se observe. iau vitamine, dar ma gandesc la o masca, ceva de regenerare, nu stiu. poate aveti voi idee.
am vazut si niste vitamine speciale pt. par, viaderm, dar nu stiu daca e ceva de capul lor. uffff....
ada +
stefi (08.07.2006)
miti2004 spune:
mikiion felicitari pt gogosica...daca imi permiti sa-i zic asa...sa creasca mare si voios !
m-ai cam speriat cu vaccinul de 4 luni, asta pt ca la cel de 2 luni noi nu prea am avut probleme, dar cica pot reactiona diferit de la un vaccin la altul....asa ca ma astept ...
pai am facut pauza 2 zile ca nu i-a placut marul, azi ii dau iar portocala...si fuuuug ca tipa de foameeeee....
miti, mamica de 
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu