PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Si eu sint pt. lista facuta de bibi! Dar sa trecem si niste masuratori acolo, ce ziceti (kg, cm?)

Va arat si eu comoara mea de bebe, care arata la 2 luni, ca unul de 4 !

Puiul meu

si Mihai Nicolae - my little treasure (1 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Sunt de acord si eu cu intalnirea...daca este in 10, 11 sau 12 noiembrie.Ca atunci vin cu ceva treaba si eu in Bucuresti (dar fara Luca) si chiar as vrea sa va cunosc...
Daca vreti alta data, pot numai daca veniti voi la Cluj

Poze cu Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/be87re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

BiBI super! emiliapop e de doua ori 16 iul si 16 aug. Acelasi bebe

Am pus pentru voi ceva frumos pe mail-ul comun! SA va ajunga la inima si sa v-o incante!

Mai cu decizia de a mai face un bebe nu as zice ca as fi puternica. De multe ori ma gandesc ca e destul de epuizant si ca poate nu voi reusi cu doi. DAr vreau sa o vad pe petra cu un fartior sau surioara! Imbratisati si pupandu-se. E visul meu. Am sa imi iau o bona sa ma ajute si gata...Si noi am vrea sa infiem un bebe orice ar fi ...dar deja hai sa le luam pe rand!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

quote:
Originally posted by mikiion

arcencielsa stii ca uneori ma intreb ce cauta francezii imigranti pe aici..... Dar cred ca am o parere f. idealista despre Franta..... plus ca am vazut multi romani deprimati pe aici....
Dar o prietena frantuzoaica mi-a explicat ca nu stau chiar asa de roz lucrurile. Asa ca eu incep sa cred ca viata e dificila oriunde pe lumea asta, daca nu te-ai nascut intr-o familie de milionari.....

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10717;95/st/20060604/n/Marc-Adrian/k/131a/age.png

Draga Mihaela,
Sotul meu e francez si si el e dezamagit de Franta. S-a intors acasa dupa 7 ani in Romania, si pot spune ca acesti 7 ani n-au fost usori (am pus pe picioare 2-3 afaceri).
Chiar aseara ajunsesem la concluzia ca romanii idealizeaza mult Franta si francezii. Nu sunt nici ospitalieri si nici deschisi... Ce sa mai vorbim de piata muncii: daca vrei sa faci altceva decat sa lucrezi pe banda, in uzina trebuie sa ai nervii tari si sa trimiti mii de CV-uri. Si chiar si asa tot cu parghii si pile merge mai repede.
Cautam un loc in care oamenii sa fie pragmatici si lucrurile sa se miste repede, ca in Romania (stiu ca vor fi persoane care imi vor spune ca nu am dreptate, dar in Romania piata muncii si a afacerilor e in plin boom)
Am imprimat deja formularele, mai am sa imi traduc eu diplomele si cartea de munca si aplicam... si poate la anu', pe vremea asta schimbam retete de sarmale in vreun parc din Quebec
Nu om fi milionari, ne avem unul pe altul si comoara pe care am adus-o pe lume face cat toate milioanele, asa ca suntem fericiti si privim cu optimism inainte!

Fotografii cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Fetelor, va tot "aud" ca ai vostri copii se trezesc o data sau de 2 ori pe noapte. Pai inseamna ca eu am o comoara de copil, ca se culca la 22:30 si se trezeste pe la 7 dimineata in fiecare noapte. Ba aseara a adormit la 8 si, cum va spuneam, nu s-a trezit nici macar ca sa manance, a mancat in somn si apoi a dormit pana la 7 si un sfert dimineata. A marait un pic pe la 5, ca ajunsese cu piciorusele printre zabrele (desi are 2 aparatoare puse una la un capat al patutului si alta la celalalt capat, dar gaseste deschizatura dintre ele), insa a adormit la loc in mai putin de 5 minute.

Muuh, si eu sunt de acord cu intalnirea, numai sa nu fie in weekend-ul care vine.

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/72/t/60/s/77/k/cecd/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Miruna, eu sunt pro intalnire si cu si fara . Andreea e cu pizza, deci zic eu ca se aduna ceva. Stabileste tipul intalnirii, ziua si locul, le bati in cuie si ai sa vezi ca or sa apara doritori. Pana nu le tragi pe fete de maneca nu ai sa ai reactii clare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

quote:
Originally posted by arcenciel
...si poate la anu', pe vremea asta schimbam retete de sarmale in vreun parc din Quebec

ar fi super... eu nu stiu sa fac sarmale asa ca te astept cu drag... iar de parcuri nu ducem lipsa

Monica de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Vreau si eu intalnire! Singura preferinta ar fi...urmatoarea sa fie sambata sau duminica ca sa ma poata sotul transporta cu tot cu copil carut si ce mai trebe'

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Buun, vreti asadar sa ne vedem. Am doua propuneri:
Duminica 15 sau Sambata 21 Octombrie. Locul il stabilim in functie de majoritate, IOR sau Herastrau cred eu ca intra in finala. Evident putem organiza 2 intalniri ca sa ne vedem cu cat mai multa lume.
Si daca ne mai citeste mishi poate mergem la ea la o pizza doar intre mamici, vorba vine.
mihatocae daca ne mobilizam pentru intalnirea asta sigur ne vedem si cu tine. Cum spuneam eu una imi fac veacul in parc si sigur mai gasim cateva mamici care vor o intalnire asa ad hoc.
amiss_zip iti tin pumnii sa iasa cum vrei tu.
bulinutza te rog eu mult sa confirmi ca vii si tu macar la una dintre intalniri.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

Imi trimiteti si mie parola de la mail-ul comun? Va rog mult!

Mergi la inceput