Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Cami, nuuuuuuuuuuu, sa nu o lasi de luni pana vineri la ei. O sa-ti vina tare greu. Io nu as face asa ceva. Pote gasiti o solutie de mijloc!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by ioana_77

Cami, nuuuuuuuuuuu, sa nu o lasi de luni pana vineri la ei. O sa-ti vina tare greu. Io nu as face asa ceva. Pote gasiti o solutie de mijloc!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Ioana, nici eu nu vreau sa o las, insa nu stiu cum sa fac sa impac pe toata lumea !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
A day without laughter is a day wasted! (Charlie Chaplin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Am cetit si eu din urma, vad ca nu imi este adresata nici o intrebare/vorbulitza, etc, deci comentez si eu ca aiurel ( pentru cine cunoaste personajul):

Camelia, eu zic sa iti vezi interesul si sa faci ce e bine pentru tine si fata conform zicalei : mila mi-e de tine dar de mine mi se rupe inima

Ripley si eu sunt de acord cu tine ref la mancare: copii au crescut si vor si ei sa manace altceva.\Vic de ex. se cam plictiseste de acelasi fel si trebuie sa ii dau diferit tot timpul.Oricum cel mai bine manaca mancare facuta pentru noi.M-am intalnit cu o mamica romanaca stabilita in Belgia si spunea ca baiatul ei manaca cu ea din farfurie de la 9 luni ( avea 1 an la mom. discutiei) dar nici ei nu mancau sarmale sau alte minunatii.

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

hello hello si de la noi!

sa va prezint si situatia noastra, alexia de cand s-a nascut are prbleme cu unghiutele de la picoare sunt incarnate, bun, pina acum nimic deosebit insa, de vreo saptamina s-a imflamat destul de rau si era galben( eu ma gandisem ca este infectie) am tratat( la sfatul pediatrei)cu rivanol si pudra baneocin insa fara rezultat.
Am fost ieri la clinica medica puls, la doctor katona, unde i-a facut o anestezie si i-a smuls partile umflate, a urlat fetelor de mi s-a rupt sufletul, si dupa alte investigatii imi spune ca are picior plat valg bilateral si mi-a dat trimitere sa ii fac ghetute speciale cu talonet, si masaj.Cam asta despre noi!
a auzit cineva de Dl.Leahu, acolo mi-a dat trimitre sa fac ghetuta

VA doresc o zi buna tuturor!
revin un pic mai tarziu

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Roxana, si voi cu probleme?! Eu nu am cunostintze in domeniu, asa ca nu stiu ce sa-ti zic despre dr. Sanatate multa!
Ilenutza, multumesc si tie de raspuns! Tre' sa fac consiliu de familie azi sa vedem incotro o luam !

Cami mami & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau cica iglu lu' peste nu a venit si nu se stie cand. So, Quelle! Mama, ce nervi am... Si vin ploile... Cand speram si eu ca se mai joaca si chiti in iglu si uita ca nu a iesit afara...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Fetelor, incerc sa intru in contul comun sa vad pozele puse de Noki si nu reusec, nu-mi recunoaste parola... ce-o fi ?!

Cami mami & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

CAMELIA, eu le-am vazut de 5 min
puse de Ripley
Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Gata, am reusit, am vazut pozele !!! Suuuper! Chiar ca Ana este super lungutza, insa amandoua sunt frumoase si sunt asa de dragutze socializand !
Ripley, ai fotomodel de fata!

Cami mami & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

Am lipsit din motive de net pikat in cap dar....revin in fortza. Despre noi: suntem ok, mancam bine, cacam bine si crestem si facem progrese vazand cu ochii. de mers cred ca va merge la peste 1 am ca deocamdata ii e frica. Cum se simte in nesiguranta un pic cum se aseaza usor jos. in rest ne jucam cu bidoane de apa care sunt pe post de tobe, camtam dupa melodiile de la jucarii...suntem ok.
ieri si-a cam stricat programul cu somnul si in consecintza azi noapte la 2.50 era in picioare marait nevoie mare. A reusit ta'su sa il adoarma dar....avea somnicul taaare agitat. Parca visa urat!

Acu' sa raspundem si noi.
Lavi combina mea e GORENJE cu 4 sertare de congelator dar cu dezghetzare manuala. E tot ce am vrut eu si Doru la un loc asa ca...am luat-o.
Ioana
BB Alinush felicitari pt dintzosi li...la mai multi!
Roxi felicitari pt mers. Cred ca e o dulce si cred ca tu esti taaare mandra.

Offff ce de copii bolnaviori!!! Imi pare rau si sanatate muuulta tuturor.

Despre iaurt...eu nu i l-am dat niciodata chior. adica mereu i-l amestec cu ceva fructe. ori banaba,ori piersica,para sau diverse combinatii. Si ii place la nebunie!

Trimit mesajul si revin cu raspunsuri ca citesc din urma!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput