Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
felicia74 spune:
"mirificul"=Stanciu. Asa l-a botezat Dienutza, iar "titulatura" care m-a amuzat nespus.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
lavi02 spune:
Scurmand si eu pe acolo mi-a picat fata cand am vazut ca unul bosioc (care avea cica o mama bolnava si saraca si el avea vreo 16 ani si era bolnav si nevoit sa munceasca), de i-a ajutat forumul, etc, pana la urma s-a dovedit si ala un escroc. Nu stiam. Anyway.
Oricum prea mult n-am citit de yank pt ca se incurcau rau itele si nu mai intereseaza in final.
Da, Feli, acum parca imi amintesc, mai de mult, pe vremea cand Dienuta intra mai des. Intra mai precis.
anda77 spune:
mai traieste dienutza?
ca pisi cre'ca e demult ingropata sub o stiva de bidinele, glafuri, adezivi si superweiss
Hei, sisters!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:
Un site "interesant" deschis de Yank:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81755
Iar la intrebare mea:
" Unde dati baccis? Cu ce ocazii? Si cat?"
el raspunde: "Eu nu primesc bacsis..."

(http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80768&whichpage=3)
anda77 spune:
feli, phii, nu i-a iesit teaba cu contul si fundatia "avocatei"...iti dai seama ce banuti pentru pensie mai strangea si el, saracu'
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
silvia_d spune:
noi avem un dintos spart'nu se vede asa de mult,dar totusi,e o fisura;unde puii mei s-o fi rupt?
joy,si eu la fel mama,fac uneori!nu te poate ajuta kiar nimeni,macar o zi doua,pe sapt?la mine vine mama,ca altfel...eram la balaceanca!!!
ioana_77 spune:
Facut papa bun cu ficatel pt Maria, inspirata de Madau
, numai ca eu nu am calit legumele, le-am fiert. A mancat Maria; iupiiii, ce bucurie pe capul meu de bucatareasa!
Lavi, na, stiam si eu teoria asta, dar, uite, sunt copii care nu au fost alaptati cat Maria (care inca mai presteaza) si nu s-au imbolnavit. Ma gandesc sa nu fi eprea sensibila, fac si eu teoria chibritului. Succes mult pt maine
Feli, m-au spart nenii astia cu cercetarile lor, nu mai au ce gasi si ce scorni? ![]()
EU nu am citit nimic despre yank ala, am inteles de la voi ca e ceva escroc, de-asta eu nu am incredere in donatiile facute prin apel public, fara sa vezi persoana in cauza. SI tocmai astfel de cazuri imi intaresc parerea, cu toate ca sunt ferm convinsa ca exista situatii cu adevarat disperate, in care este nevoie de ajutor.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni
joy04 spune:
hai c adoarme puiu nitel ....
nu SILVIA, nu are cine ma ajuta, inca m-am mai certat si cu toti ai mei (bunica, mama si 2 surori) pe motivul:voi numai treceti pe la mine cu anii...-nu's din bucuresti...
am vb cu dr si mi-a zis sa ma duc l abudimex la dr FELEA (parca asa a zis, dar o sun maine sa-mi confirme) este neuropsihiatru.
asta ca i-am zis ca are un somn fff agitat.
ea m-a intrebat daca nu cumva s-a speriat vreodata de ceva, eu am zis ca nu, dar daca stau sa ma gandesc...cand eram in zugraveli saracu copil, de cate ori nu a sarit el urland din somn???
RESTUL FETELOR care postau....pe unde sunt???? - nu vreau sa omit pe cineva, de aia nu nominalizez.
da ma bucur ca SIMINA a mai scris la noi
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
CRISTINA N, este adevarat c ai-am pus o poza zilele trecute, sau chiar saptamana trecuta, numai stiu cand, dar inca eu nu vad ca ar fi aparut...
dar pana sa-mi aduci tu aminte, am si uitat.
LAVI, asa-i totusi nu pe el sunt suparata. adica...pe el, dar.....nu pot explica.
problema mea este ca si din cauza spatelui nu pot dormi...
nu-mi zice nimeni daca dr JIANU este ortoped numai pt copii????
SILVIA, cum adica spart???
ciobit????
paote nu am inteles...dar cum l-a spart???
al meu se mai da cu gura deschisa de toate cele...inca nu are ce spartge....
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Morgano spune:
Pai Lavi, la asa ceva sarmale ma gandeam si eu, adik ca pt ea, nu ca pt noi. Faza cu foile de varza ma incurca acum, ca de vitza la vremea aia..... de unde pisici? Dar dc i-as da sa guste din ale noastre 2 furculite crezi ca s-ar intampla ceva??? Sincer 10g nu pot imbolnavi un copil sanatos. Nu zic ca dau da' nici ca nu dau :P
Pt. noi le fac asa: calesc ceapa, apoi bag orezul si calesc si ala vo 5 min, apoi pun pasta de rosii si boia. Carnea tocata o amestec cu piper, sare, marar si cimbru, poate 1 lingura vegeta in loc de sare, si torn peste ceapa cu orezul. Le amestesc si asta e.
Pe fundul oalei pun 2 ciolane afumate .... sau 1 mare (sa gasesc carnita cand scotocesc printre ele) :)) Mama ce auto-pofta mi-am facut.
Ioana, chiar ca e ciudat cu rezistenta si anticorpii, uite ca voi inca alaptati, eu nu mai alaptez de cand avea Ana 3 luni si n-a fost racita niciodata, n-a facut diaree, n-am avut probleme cu sanatatea. Bubutzele nu au nicio relevanta in context. Si n-o cocolosesc deloc, temperatura la noi este 22.5-23 grade de vreo 8 luni, facem in general dush nu baita in cada, n-o imbrac gros nici afara.... etc.
Silvio, o fi bagat o tranta cu dintisorul de marginea patului, mesei.... asa ceva.
Cat despre oamenii de pe net.... hm, poti avea noroc sau ghinion, ca oriunde altundeva. Dar cine face gesturi gen imprumut, bagat in casa, vb prea mult chestii serioase cu necunoscuti, isi cam merita soarta. A fi credul nu e totuna cu a fi bun, parerea mea. Eu donatiile facute pe Dc le-am trimis direct in conturile destinatarilor si mi s-au confirmat toate de pana acum.
(Aseara am nimerit pe TVR la o emisiune cu copii infestati cu HIV.... m-am necajit fte tare, am donat prin 2 sms 3 euro, saracii de ei si parintii lor.)
Ai dreptate Anda, cum curegau banii in contul lui yank :))
Camelia, depinde cum simti, poti incerca, dar eu personal n-as lasa-o peste noapte - sunt atat de mici si au atata nevoie de noi, si noi de ei. Cand sa mai stai cu ea? Eu recunosc ca nu as fi in stare sa o las acasa si sa plec nici macar o noapte cu prietenii pe undeva, sau s-o duc jos la mama, dar asta sunt eu. Am prieteni care pleaca fara niciun regret cate 1 sapt si au copii de varsta alor nostri. Cand va mai creste, o voi lasa desigur, dar inca nu cred ca e momentul, oricat de bine s-ar ocupa cineva de ea.
Inuta, asteptam vesti bune de la eco. Tinem pumnii.
Cristina, cate kg are Elise de zici ca e modeala grupului? La ce inaltime? Ca pana acum io ma cred lider la faza asta :)) In poze pare super ok dezvoltata fata ta, si e fte frumusica si expresiva.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)