Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Of Joy draga de tine prin ce treci. Te inteleg perfect ptr ca si eu am patit la fel cu Miruna in primele 3 luni, dar macar ea si-a revenit cat de cat. Bine, se mai trezeste o data, de soua ori pe noapte, dar nu papa, doar trebuie sa o iau in brate si s-o legan si adoarme.
Ptr somnul ala nelinistit cu dat din maini, tresarit etc, mie imi daduse sa-i dau Peritol, dar vad ca tu deja ii dai si nimic imbunatatire.
Sun-o totusi pe doc, eventual mergeti la un psiholog, neurolog, ceva, poate va lamureste care ar fi cauza.
Pupici, va tin pumnii si multa multa putere tie

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Hai sa intru si eu o tar' daca tot sunt la pauza de masa.

Joy, , sa nu te gandesti ca nu esti o mama buna. Esti, dar acum esti prea obosita, stiu prin ce trezi pt. ca am trait si eu faza asta. Imi venea sa il arunc pe bb, eram super stresata si obosita, si tot atunci am facut si Zona Zoster de la epuizare. Ar trebui sa incerci sa faci cumva sa ai si pt. tine un pic de timp liber, din cand in cand. Pupici si la pitic, poate isi mai revine si cu somnul.

Ce sa va zic de mancarurile de oameni mari pt. pitici. Noi o sa o mai tinem o vreme pe papa de bb. Adevarul e ca eu dupa cum va spuneam si alta data nu sunt o gospodina (stiti ca de unguroaice se zice ca sunt super gospodine...ei, eu sunt exceptia de la regula), si gatesc destul de rar, mai ales acum cand stau cate 10-11 ore la job. Dar lui bb ii fac (sau maica-mea) ii face tot timpul de mancare. Mancaruri simple, nu complicate. Avem vreme pt. asta. Asa ca nu tu sarmale (nu am facut in viata mea, sau perisoare -idem,). Adevarul e ca eu nici nu prea le pot manca din cauza de probleme la colecist. Cine are probleme de genul asta nu se mai atinge de mancaruri grele, eu nu mamanc de ani de zile lucruri prajite, carne de porc f. rar, cioco, frisca, mazare, fasole, varza etc f. rar. Si te obisnuiesti dupa o vreme. Decat sa iti fie rau mai bine nu servesti.

In schimb ma gandesc sa ii schimb laptele praf cu lapte de vaca (din comert de 1,8% grasime, ca asa ne-a zis la Cluj), in perioada urmatoare. Unt nu i-am dat inca pt. ca paine mananca f. putin, mai ales atunci cand iesim si noi de ex. la un restaurant si Kriszti se uita insistent la ce mancam noi. Dar dupa un an, incercam si noi sa experimentam pas cu pas.

Sper sa mai am un pic de timp pe parcurul zilei ca sa ma uit si eu la poze mai noi.Eu n-am mai pus ca n-am avut cand.

Si apropo, care-i treaba cu Yank asta? Dati-mi si mie un link daca e chiar asa de interesant. Hai ca m-am placintit si eu.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza de pe taramuri bucurestene!

Am plecat ieri la 13 si am ajuns la 21, deci in 8 ore, zic io destul de bine. sarah a dormit odata 2 ore, de era sa lesin de fericire si inca odata o ora jumate, de a si sarit peste masa de ora 18.

Chestii interesante:
- cum va ziceam, nu i-am mai dat iaurtul de ora 18-18.30, ca era aproape 20 cand s-a sculat; asa ca i-am dat din sandwichul nostru, paine cu unt si putina branza - e prima oara, vad ca e ok si i-a super placut. Branza era de-aia gen cas ardelenesc, deci nu srata deloc, dar din oaie. Nu e recomandat pana la cati ani? Ca io stiu ca oaie nu prea se da...dar am zis sa incerc totusi.
- ce mi-a placut cel mai mult la Bistritza: mergeam in curte si-i culegeam piersica-nectarina direct din copac!!! - da, culmea, e un piersic tarziu si mie mi-a picat fatza ca are fructe in octombrie!!! - apoi capsuni din a doua productie de pe anul asta si chiar si zmeura! Anda77, acuma am trait sentimentul ala minunat ca ce super e sa-i dai totul BIO!Soacra-mea e pasionata de agricultura, are o super sera si super culturi de detoate in ea si la fel si pomi fructiferi de toate felurile cate unul.
- am oprit pe marginea drmului si i-am luat de langa Tg-Mures o frumusetze de calut de lemn balansoar - Ripley, la tine ma gandeam...cu infima suma de 300.000. E mega-incantata de el.
- Sarah si-a recunoscut casa, camera ei si s-a super-bucurta ca ne-am intors. E fata mare deja, ce mai!

Cam atata despre noi. Acuma doarme de aseara. Astept sa se scoale s-o pot alimenta, schimba si scoate afara. puuuup si revin diseara, ca am stive de treburi.

In treacat am zarit cate o intrebare:
* noi unt papam Milli de 80% sau mai nou Napolact
* sanatate infinita micutilor cu probleme si bolnaviori!!!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Joy, cred ca tocmai l-am votat pe piticul tau pe lumea piticilor.
Si eu sunt de scord sa-i dam parola lui angi.
Unt noi folosim Mili. Am mai incercat si Raraul dar nu i-a placut. Eu ii fac "soldatei": paine cu unt taiata cubulete si rosie (decojita si curatata de samburi).
Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

[quote]Originally posted by lavi02

Ripley draga, din cate stiu eu zeama de varza murata si varza inclusiv sunt grele. Sarmalele sunt fierte cu varza, deci zeama aia de varza se impregneaza in umplutura sarmalei. Sarmaua nu e un aliment dietetic, iar in general la copilul mic (1-3 ani) se prefera alimentele dietetice.
Cozonac (mai ales de casa) dupa 1 an sunt 100% pentru.
Si pentru copil atmosfera de sarbatoare vine de la pomul de Craciun, jucarii noi, luminite, veselie in casa, parintii care stau cateva zile acasa linistiti si relaxati si se joaca cu el,..... nu din sarmalele pe care le mananca sau nu.

Una e sa mananci tu si apoi sa alaptezi (ca pana la urma nu e foarte clar cat si cum trece in lapte) si alta e sa-i dai direct copilului.
Da, ai perfecta dreptate, nu m-am gandit la aspectul cu carnea fiarta in varza murata .... mai vedem ce facem. Ii inventez io sarmaua dietetica

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Eu consider ca cu majoritatea ingredientelor din papica noastra (nu ma refer la condimente sau la carne de porc sau oaie) putem face papica absolut ok pt copii. Asta voiam sa zic. Ca nu trebuie exagerat in nicio privinta.

Scuzati cacofonia "ca cu" da's toropita pe vremea asta inchisa si ploioasa.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by negaracristina

Joy, cred ca tocmai l-am votat pe piticul tau pe lumea piticilor.
Si eu sunt de scord sa-i dam parola lui angi.
Unt noi folosim Mili. Am mai incercat si Raraul dar nu i-a placut. Eu ii fac "soldatei": paine cu unt taiata cubulete si rosie (decojita si curatata de samburi).
Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

BINE AI REVENIT!!!! Ce-ati mai facut?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza!!!

Maria mea de dimineata a tras o tuse productiva, semn ca s-a copt raceala. Azi sun la dr sa vad daca trebuie sa-i dau ceva.
Mei, io nu mai inteleg nimic. De alaptat o alaptez, am fost la mare special pt aerosoli pt ea, cum mama naibii a reusit sa raceasca? Ca nu-s exagerata cu imbracatu'-dezbracatu', ma gandesc ce-o fi asa de sensibila. Unde-i aplicabilitatea teoriei aleia, ca de-i alaptezi pana tarziu ii protejezi, mai ales de raceli?!

Afara e o vreme superba, ieri seara am fost dupa tati la servici pe intuneric. Vreau sa va spun ca Iasi-ul e super toamna! Sau asa ni se pare noua, care ne gandim cu nostalgie la anii studentiei, cand abia asteptam sa venim la facultate, in octombrie.
Ieri era centrul super luminat, terase pline, tineret venind de la scoala, fff fain.

Eu ii mai dau Mariei ciorba facuta pt noi (nu mancam deloc gras), scoasa inainte sa-i pun sare. Am inceput sa fierb si eu carnea cu legumele, are alt gust, normal.

Va pup, ma duc la treaba, revin acusica.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Noi am avut o vara foarte agitata: ne-au vizitat rudele din Iordania, am fost la o nunta in Piatra, botez la Bacau, taiatul motului la Vatra Dornei, am fost la parintii mei la Barlad, ne-am ridicat casuta, am facut conserve pt la iarna. Nu s-a intamplat nimic deosebit: Elise creste... si nu prea (cred ca e cea mai slaba din grup) dar e sanatoasa, multumim lui D-zeu. Are 7 dinti iar al 8-lea e pe drum. Merge in picioare tinuta de maini si nu mai e interesata de nimic altceva decat de plimbatul pe propriile picioare. De jucarii se plictiseste in maxim 5 minute, in premergator sta linistita tot cam atat.
Se miorlaie puiul. Ma duc sa-i dau fructele.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

woow, Negaro si nu ne-ai zis nimic. Felicitari pentru toate

O stire de ieri:
http://www.news-medical.net/?id=20391

Mergi la inceput