gat intepenit

gat intepenit | Autor: daniella4

Link direct la acest mesaj

Sotul meu s-a trezit cu gatul intepenit, "gat de lup" cum i-a zis. Ce s-ar putea face pt a scapa de problema?
L-am uns cu Diclofenac (asta era prin casa) si nu i-a prea ajutat. Dupa algocalmin il mai lasa, dar pt scurt timp.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giul spune:

exista niste compresii de la farmacie ,sunt un gen de leucoplast impregnat cu ceva printre care si ardei iute ,se lipesc in zona cu probleme si da rezultate.parca se cheama plasture de reumatism,oricum stie farmacista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ferrer spune:

Mama a stat cam o saptamana cu gatul asa, se intorcea cu tot corpul si o durea foarte tare.Cred ca a fost din cauza curentului. Daca acesta a fost motivul pentru care sotul tau a patit asa ceva o sa-i treaca in cateva zile.Si noi ne-am speriat foarte tare atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Multumesc frumos, voi intreba de plasturii aceia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apisica spune:

Si eu fac din pacate destul de des "gat de lup". Ma ung cu diclofenac sau fenilbutazona crema, infofolesc bine partea afectata (trebuie sa fie bine incalzita sa-si faca efectul si crema) si - IMPORTANT - inghit 2-3 pastile CLORZOXAZON pe zi, sunt pentru relaxare musculara si ajuta foarte mult. Nu le-am luat de capul meu, ci la indicatia unui medic in varsta, acum vreo 10 ani, cand am patit-o prima data si la modul nasol.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fausta_ro spune:

Mydocalmul este un bun miorelaxant, luat cu un antiinflamator. Efect garantat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apisica spune:

mydocalmul din cate stiu eu are niste efecte de prea multa relaxare, de aceea este contraindicat in timpul sofatului si alte activitati ce necesita concentrare;
sau poate confund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

///Si eu am patit de 2 ori asa.... si este groaznic...am luat si eu antiinflamatoare si mydocalm...dar pina nu trece de la sine nu prea ai ce face....

Mergi la inceput