Salutare mamici!
N-am gasit nimic despre avocado pe forum. Ce stiti, se poate da la un bebeu de 6 luni? Mie mi s-a recomandat, cica este foarte bun si chiar pentru inceput de diversificare (dupa morcovel, cartofior). Mai vroiam si alte pareri.
Multumesc.
Mie mi-a spus doctorul sa nu-i dau nici un fruct exotic pina la un an.
Si ar exista si o explicatie pentru asta. Daca la bebelusii mexicani avocado ar insemna ceva natural, din mediul lor, pentru noi e inca un fruct "nou", sintem la prima generatie care il maninca si de aceea poate fi alergenic.
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Da Andrada, cred ca ai dreptate. Nu m-a gindit pina acum la aspectul asta...Da' stii ca ii place?! I-am dat acum citeva zile foarte putin. M-a surprins pentru ca mie nu-mi place.
Dar mai bine asteptam pina la un an. Avem si alte optiuni la fel de bune pina atunci.
mie pediatra mi-a zis sa-i dau fara restrictie orice fruct exotic si nu numai, cu toate ca noi avem dermatita atopica si suntem predispuse la alergii. Important e sa-i dai orice fruct nou cate putin si sa cresti treptat cantitatea. E pacat, mai ales daca ii place, sa-l privezi! Doar daca face vreo reactie alergica il scoti.
bubi
SANATATE MULTA!