Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)
Raspunsuri - Pagina 29
country girl spune:
tuturor aniversatilor acestei zile si celor din zilele trecute!
Felicitari Valen pentru bb2, sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara!
S-a dovedit inca o data ca toate constatarile medicale sunt foarte relative: varicela se mai poate face chiar daca ai mai facut-o si, nu, nu se repeta intr-o forma mai usoara. Dimpotriva, varicela mea repetata la 36 de ani a prezentat simptome clinice mult mai nasoale decat ale Ilincai. Nu pot sa ma bucur decat ca n-a avut ea nici pe sfert manifestarile mele, ca innebuneam de grija. Prin urmare ceea ce speram eu ca va fi o vacanta oarecum agreabila la adapost de ploaie si lecturand/vizionand virat in primele zile spre cosmar: febra de 40 si buboaie pe tot corpul. Va scutesc de descrieri suplimentare, cred ca in sine cuvantul "buboaie" e destul de plastic. Mai ales ca am cateva si in cap de abia astazi am indraznit sa-mi spal usurel parul. Desigur acestea nu au trecut, adica inca nu s-au uscat cu toatele, ceea ce inseamna ca inca mai sunt contagioasa. Speranta mea este ca sotzul chiar nu va prinde varicela si deci peste doua saptamani nu o va face el...
Asa incat, singurul film vizionat a fost Syriana. Cu dormitul si mai putin fiindca Ilinca este din nou bolnava (muci, tuseste, se sufoca etc) asa incat noptile sunt cam albe si nici la cresa n-a mers. Incep sa regret ca n-am mutat-o de la cresa asta (de care in general sunt destul de multumita) la cea a Consiliului. Acolo cel putin nu platesc zilele cand oricum sta acasa si poate asta i-ar face mai grijulii cu sanatatea piticilor?
si Ilinca (10 septembrie 2005)
country girl spune:
Gina, m-ai facut sa ma rusinez de mesajul meu precedent. Ce inseamna neplacerile unei varicele pe langa pierderea suferita de tine?!
Insa te admir pentru credinta pe care o ai si care te sustine. Si eu sunt credincioasa de felul meu dar marturisesc ca intamplarile ultimului an mi-au zdruncinat serios convingerile. Nu-i aici topicul despre credinta, asa ca ma opresc aici.
Gina, din partea mea un bratz de flori si toata admiratzia mea!
si Ilinca (10 septembrie 2005)
catush spune:
Fetelor ati vazut de3xfemeie?
Am prins si eu in reluare un pic de dimineata,a fost Cleopatra Stratan azi este ziua ei implineste 4ani

si aproape 60mii discuri vandute!!!
A primit un tort in forma de papusa Barbie f frumos...
Le-am trimis un mail sa-i intreb unde l-au confectionat?!
Sa vedem imi raspunde cineva in timp util....
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
catush spune:
Fata mea si-a gasit un nou loc de joaca - in scaunul de masa - dar sta in piciore
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
Anya20 spune:
Ina, din pacate varicele facuta la adolescenta (asa cum ti s-a intamplat tie acum
) este mult mai nesuferita decat la varste mici. Cred ca ai "buboaie" si in gaura...de sarpe. Prietena mea a avut boala acum 1 an si cred ca n-o sa uit niciodata imaginea ei. Asa ca te inteleg. Singura consolare este ca ...o sa treaca.
maddy77 spune:
Buna!
La multi ani Alexandra, Gabriel, Darius Alexe si Brianna-Cristiana !
Tin sa va anunt ca Bianca merge de ieri singurica,singurica.
E tare incantata si nu ma lasa sa o tin sau sa stau pe langa ea.
Deja a reusit sa cada de cateva ori cu capul de parchet,ca o ia la fuga si se dezechilibreaza.In sfarsit am scapat sa ma tot plimbe de mana prin casa.![]()
Sanatate puiutilor bolnaviori:Petra,Ilinca!
Kidd,petrecere frumosa!