Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

tuturor aniversatilor acestei zile si celor din zilele trecute!

Felicitari Valen pentru bb2, sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara!

S-a dovedit inca o data ca toate constatarile medicale sunt foarte relative: varicela se mai poate face chiar daca ai mai facut-o si, nu, nu se repeta intr-o forma mai usoara. Dimpotriva, varicela mea repetata la 36 de ani a prezentat simptome clinice mult mai nasoale decat ale Ilincai. Nu pot sa ma bucur decat ca n-a avut ea nici pe sfert manifestarile mele, ca innebuneam de grija. Prin urmare ceea ce speram eu ca va fi o vacanta oarecum agreabila la adapost de ploaie si lecturand/vizionand virat in primele zile spre cosmar: febra de 40 si buboaie pe tot corpul. Va scutesc de descrieri suplimentare, cred ca in sine cuvantul "buboaie" e destul de plastic. Mai ales ca am cateva si in cap de abia astazi am indraznit sa-mi spal usurel parul. Desigur acestea nu au trecut, adica inca nu s-au uscat cu toatele, ceea ce inseamna ca inca mai sunt contagioasa. Speranta mea este ca sotzul chiar nu va prinde varicela si deci peste doua saptamani nu o va face el...
Asa incat, singurul film vizionat a fost Syriana. Cu dormitul si mai putin fiindca Ilinca este din nou bolnava (muci, tuseste, se sufoca etc) asa incat noptile sunt cam albe si nici la cresa n-a mers. Incep sa regret ca n-am mutat-o de la cresa asta (de care in general sunt destul de multumita) la cea a Consiliului. Acolo cel putin nu platesc zilele cand oricum sta acasa si poate asta i-ar face mai grijulii cu sanatatea piticilor?

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Gina, m-ai facut sa ma rusinez de mesajul meu precedent. Ce inseamna neplacerile unei varicele pe langa pierderea suferita de tine?!
Insa te admir pentru credinta pe care o ai si care te sustine. Si eu sunt credincioasa de felul meu dar marturisesc ca intamplarile ultimului an mi-au zdruncinat serios convingerile. Nu-i aici topicul despre credinta, asa ca ma opresc aici.

Gina, din partea mea un bratz de flori si toata admiratzia mea!

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Fetelor ati vazut de3xfemeie?
Am prins si eu in reluare un pic de dimineata,a fost Cleopatra Stratan azi este ziua ei implineste 4ani si aproape 60mii discuri vandute!!!
A primit un tort in forma de papusa Barbie f frumos...
Le-am trimis un mail sa-i intreb unde l-au confectionat?!
Sa vedem imi raspunde cineva in timp util....

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Fata mea si-a gasit un nou loc de joaca - in scaunul de masa - dar sta in piciore

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Gina, imi pare tare rau pentru tine. Cuvintele insa sunt de prisos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ina, din pacate varicele facuta la adolescenta (asa cum ti s-a intamplat tie acum ) este mult mai nesuferita decat la varste mici. Cred ca ai "buboaie" si in gaura...de sarpe. Prietena mea a avut boala acum 1 an si cred ca n-o sa uit niciodata imaginea ei. Asa ca te inteleg. Singura consolare este ca ...o sa treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Schimb capitolul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul urmator ne asteapta aici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna!

La multi ani Alexandra, Gabriel, Darius Alexe si Brianna-Cristiana !

Tin sa va anunt ca Bianca merge de ieri singurica,singurica.
E tare incantata si nu ma lasa sa o tin sau sa stau pe langa ea.
Deja a reusit sa cada de cateva ori cu capul de parchet,ca o ia la fuga si se dezechilibreaza.In sfarsit am scapat sa ma tot plimbe de mana prin casa.

Sanatate puiutilor bolnaviori:Petra,Ilinca!

Kidd,petrecere frumosa!

Mergi la inceput