Buna! Pentru ca m-am interesat de pe forum si mi-a folosit informatia,acum avand propria experienta pot sa va povestesc si eu cate ceva: De vre-o opt luni incecam si noi sa avem un
si nimic. Ne-am hotarat sa vedem mai exact care e cauza dupa ce am facut o lama,un tratament ca am avut o cipercuta si un streptococ am incercat inca o data...bineinteles
fara folos.
Acum am facut HSG-ul la Sp.Bucur, si am flat ca am o trompa(st)infundata si o trompa cu f.diametrul mic. D-nul Dr a hotarat sa fac instilatii si pentru ca era momentul oportun-ziua 10, am inceput tratamenul - sa nu mai asteptam o luna.Ce sa zic-HSG-ul dureros, dar sincer am fost si f speriata ca am mai citit pe aici experiente ale altor fete. Mai bine sa nu va speriati, va faceti mai mult rau. Instilatiile au fost o.k. dar sincer cred ca sun si f norocoasa ca Dr. meu are o mana foarte usoara.
Doamne-ajuta, deocamdata am scapat
. Acum incepe
ca urmeaza zilele 12,13,14...si sper ca o sa va dau o veste buna. Astep intrebari sau sfaturi..
Pentru inceput, o recomandare: Exista deja un subiect pe aceasta tema si unde fetele cauta de obicei informatii, sprijin si opinii. Acolo ar fi cel mai folositor sa povestesti experienta ta.
Subiectul se numeste Despre HSG si nu numai si te rog sa postezi acolo.