Cirese de Mai-Iunie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 26
vivighe spune:
Mei...ce de ati mai scris in lipsa mea...ca de obicei de altfel...ia...sa ma supar si io nitzel![]()
Luana...bine ai revenit!
Ioana...io vreau intalnirea aia propusa de tine...mai ales daca ne uitam si dupa barbatzi
Lacri...azi am fost in parc de pe la 6 cand m-am intors de la congres si m-am oprit direct in parc unde m-am intalnit cu sotzul si cu bebe.Azi bebe a stat cu tati si s-au descurcat de minune.
Mai voiam sa mai zic ceva dar nu mai stiu...ati scris prea mult si am uitat
...Cu cerealele...io zic ca nu ingrasha.De cand ii dau io lu' ingrid n-a facut v-un salt spectaculos la greutate.Plus ca am calculat ,si o portzie (4 linguri) are fix atatea calorii cat are o porztie de lapte(180 ml).Io i le-am dat la recomandarea pediatrei,si am sa-i dau in continuare pt ca ii plac foarte mult.
A...Ioana...nici lu' Ingrid nu-i place marul...nu-l mananca decat combinat cu altceva(piersica,para),simplu il scuipa cat colo.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
vivighe spune:
Carmina...tu pe unde mai esti?
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
ama_kaly spune:
Ioana plsss raspunde-mi si mie!
Eu il tin de 2 saptamani pe banana dimineata si cereale seara -ca suntem trendy si in pas cu moda
- (sincer nu stiu din ce schema fac parte..americana, romaneasca sau combinat
ca am o varza in cap legat de diversificare) ii pot introduce un alt aliment? Si daca da..care si cand? Dovleacul de care ai spus merge introdus dupa astea 2 alimente? Care-i ordinea si cand poti sa incepi sa variezi..adik azi la 12 ii dau dovleac maine la aceeasi ora ii dau cartof dulce poimaine altceva ? Si banana cu ce o mai pot inlocui si de cand?
HELP!

Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
ama_kaly spune:
quote:Da, recunosc
Originally posted by cypocs
Ama, ce disperata esti, mama !(exact asa ma simt si eu)ALIA si bb Maya
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2

de
Seby (27 aprilie 2006)
ama_kaly spune:
Luana bine ai revenit
si felicitari pentru cea mai lunga cireasa!

Lacri si noi, si noi vrem in clubul razaciosilor!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
cypocs spune:
Monica , bun venit !Sa-ti traiasca ciresica.
Ne-am diversificat si noi cu cereale de la Humana cu mar (asa pt inceput)dar mi se par scumpe .A ras castronelul desi eu am vrut sa ma tin tare .In fine , nu a avut nimic .Era dornica si cred ca astepta de ceva vreme mancare adevarata.Acum pare cam plictisita de cerealele astea , asa ca maine incercam cu dovleac (am furat ideea).
ALIA si bb Maya
cypocs spune:
Ama, ce disperata esti 
, mama !(exact asa ma simt si eu)
ALIA si bb Maya
LYLY809 spune:
Nici io nu vedeam al Luanei mesaj daca nu salutau fetele intoarcerea de mijloc de octombrie
cu cea mai lunga cireasha
Hai sa-ti traiasca, io zic sa faci si tu un club, cu cele mai lungi cireshe, Moaca a facut unul pentru razaciosi, dar nu s-a inscris decat Doruletz
Bine ai revenit, madam, pe forum, nu te stresa cu cititul postarilor noastre ciresesti, pe-ale mele poti sa le sari ca-ti fac un rezumat de 3 minute
Si eu merg la scarbiciuletz, dar nu mi-a trecut o clipita prin scafarliutza sa lucrez noaptea! Hm! Oricum, exceptand noaptea, tot stau cu Moaca vreo 7-9 ore pe zi in care imi mananca sufletul.
Vazusi, Ioana, cum se baga Luana intre noi? Hihihihi pardon, intre postarile noastre. Bine ca mi-ai spus cum se prepara cartoful, trec la actiune. Aia dulci sunt de regula cu coaja galbena, daca nu ma insel? Pentru bostan am vorbit deja in provincie sa mi se aleaga vreo doi din aia mishtocutzi, din care se prepara placintzica.
Da, cartea aia este super, m-am dus motz la partea cu diversificarea, intr-un fel imi pare rau ca am bagat deja in meniul lui Mopaca sucul, dar, asta e, am facut-o, si, oricum, ii dau numai daca si cand ii place. Peste vreo 2 saptamani trecem la Humana doi, presupun ca trecerea se face treptat, intai o masura, apoi doua, si tot asa. Cerealele le introduc peste 2-3 saptamani, sa se apropie Mai Marele Imashului de 5 luni.
Cat despre supica si fructe cu branza, mai asteptam, desi doc ne-a recomandat introducerea acestora peste vreo 10 zile.
Luana, tu ai facut vaccinul de 4 luni, nu? Tie ce ti s-a spus in legatura cu diversificarea? Povesteste aici.
Mag, ziceai ceva de o mamica care are nevoie de ajutor, da-mi detalii pe PM, ma indoiesc ca mai fac curand o Moaca, desi nu-mi displace gandul... dar, nu cred ca am motive sa-i mai pastrez lucrusoarele.
Vivi, imi pare rau ca nu ne-am intalnit. Vezi tu, am fost acaparati de Mariuca si mamica ei![]()
![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM POZNE 
LYLY809 spune:
quote:
Daca despre mine este vorba, Monica nu Mihaela. Multumesc pentru primire. Sa va dau si eu datele noastre: domnul Alexander Ryan s-a nascut la 36w1d, greutate 2840 gr, lungime 51 cm, perimtru cranian 32,5 cm, scor Apgar 6-6-8, ora 17:54 (ora Montrealului), nastere naturala cu epidurala.
La o luna cantaream 4200 gr, la doua luni 5300 gr, la trei luni 6195 gr.
Bine ai venit la cireshici! Dar, sper sa fii o mamica de cireasha activa, caci taaare ma plictisesc de la o vreme incoace, nu stiu ce se intampla cu cireshele noastre. Mey, io merg la servici si tot mai trec pe-aici! Las' ca va raportez eu la moderatori ca sunteti leneshutze... stiu sigur ca de citit, cititi ce scriem
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006ALBUM POZNE

carminabulina spune:
Viviana, eu is pe aici dar foarte bolnava saracutza de mine
. m-ai intrebat zilele trecute cum se impaca Mihnea cu cerealele? Ce sa zic? Nici prea prea nici foarte foarte. Le mananca dar nu mai vrea lapte neam dupa aia. La ora actuala suntem in felul asta de difersificati: la a doua masa (10-11) cereale de la humana cu mar, 2 linguri cu 60 ml lapte iar la a 4 a masa (18-19.00) cereale milupa orez, asta seara i-am facut 3 linguri+90 ml lapte. Si eu voiam sa-i dau dovlecel saptamana viitoare dar m-a "prostit" Ioana si cred ca o sa-i dau si eu dovleac (
pt. Ioana). Problema ar fi ca daca incep sa-i dau si leguma ar insemna sa mai renunte la o masa de lapte si nu stiu daca este foarte indicat. Asta e copilul meu care mananca putin dar rar
.
Ieri m-am intalnit cu MihaelaF si cu bebe Rado
si nici nu stiti de ce surprinza am avut parte......Am Fost Colege de liceu, la Sincai, aceiasi generatie, eu la B si ea la A. Mihaela tot spunea ca ma cunoaste ea de undeva dar nu stia de unde, pe urma si mie mi s-a parut ca as cunoaste-o de undeva dar nici prin cap nu mi-a trecut ca de la liceu si absolut intamplator, intr-o discutie despre locurile de munca foste si viitoare, ne-a picat fisa de unde ne cunoaste. Am facut si poze cu Rado care este incredibil de frumos, creol cu okii albastrii
, dar astept consimtamantul ei ca sa le pun.
Ama, poti mama sa faci ce vrei cu diversificarea si introducerea alimentelor atat timp cat pastrezi 2 reguli de aur, eu as zice 3
:
-sa incepi cu o cantitate mica
-sa introduci treptat produsul
-sa lasi macar 2-3 zile intre alimentele noi introduse
adica azi ii dai dovleac, ii dai mai putin, maine mai mult si tot asa, si cam la 2-3 zile de la dovleac bagi si cartoful dulce.
Al doilea fruct poate fi piersica, inca se mai gaseste pe piata la preturi rezonabile, mar copt si cam atat stiu eu, or mai fi si altele dar nu-mi amintesc la ora asta...dupa cum am sapus sunt foarte bolnava...saracutza de mine
.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc