Ingrediente:
-dovlecelul taiat rondele sau pe lung
- un aluat ca de clatite din : faina + lapte+praf de copt (asta e la alegere, eu am pus )
- pesmet
- brinza ( eu am folosit Brie, dar merge mozzarella sau cascaval, brinza topita .. )
am taiat dovlecelul felii ( si pe lung si rondele dupa cum mi-a venit ) si l-am sarat, dupa citeva minute a "transpirat" apa din el , l-am sters cu servetul de hirtie si am pus cite o felie mica de brinza intre 2 felii de dovlecel. Am infipt o scobitoare ca sa fiu sigura ca nu se desface si m-a ajutat si la prajit. Am trecut sandwich-ul prin aluat si apoi prin pesmet si am prajit la foc moale la inceput si mai viu la sfirsit, mai intii pe o parte apoi am scos scobitoarea si am intors sa se rumeneasca si pe cealalta parte.
Am scos pe hirtie absorbanta si iata rezultatul aici
Se poate la fel de bine trece prin faina , ou si pesmet ca la snitzel , sau numai prin aluat ca de clatita ( ca cel facut de mine dar si cu ou in compozitie). Eu am facut cantitate mica ( ca pt 2 pers ) si din 1 ou iesea prea mult aluat ..
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
suna bine, o sa le incerc, poate chiar maine la micul dejun!
Eu si Raducu
(22.04.2005)