Ce stiti despre Slim Integra 2002
Raspunsuri - Pagina 2
Fleur spune:
Eu sunt impotriva pastilelor sau altor chestii pt slabit...Daca te-ai uitat pe forum la vechile discutii despre Montignac o sa vezi ca daca nu-i dai organismului grasimi sa arda le va arde pe cele deja existente.Am avut un coleg de servici care a slabit aproape 30 kg in cateva luni,la mine n-a fost cazul chiar de atat (de obicei am 52 kg dar din cauza sedentarismului ajunsesem la 60 kg).Eu zic sa incerci metoda asta mai intai,n-o sa mai poti manca ce vrei tu dar rezultatul este sigur! Si totul depinde de la organism la organism,unii pot manca orice si nu se ingrasa,altii daca iau o bucatica de ciocolata o pun pe ei (si cazul meu). Cauta cartea,citeste-o si apuca-te sa mananci rational. Tine-ma la curent cu ce-ai facut.
Succes,
fleur
zizica spune:
Draga Adi,
De ce nu mergi la un medic endocrinolog?
Eu am avut probleme cu greutatea (m-am ingrasat 30 kg in timpul sarcinii). Eram disperata cind ma uitam in oglinda. Am fost la endocrinologie, medicul mi-a facut niste analize pentru a constata cum stau cu hormonii, apoi mi-a recomandat un regim de slabire. Ma gindesc ca asa ar trebui sa faci si tu, pentru ca fiecare organism e diferit de celelalte si un medic stie sa te sfatuiasca mai bine, in functie de specificul tau. Regimul a dat rezultate (am slabit cele 30 kg intr-un an)
Iti doresc numai bine!
adi69 spune:
Imediat dupa ce am luat 30 kg in jumatate de an,mi-a fost descoperit un chist ovaria de 9cm.Nu a dat nici un rezultat cu tratament si am fost operata.In spital toti doctorii mi-au recomandat un control la endocrinolog.Imediat dupa iesirea din spital am fost la Prof dr Mogos care mi-a ecografiat tiroida si mi-a zis ca nu am nici o dereglare hormonala,ca trebuie 'doar sa mananc mai putin'.Mi-a dat un regim alimentar bazat pe iaurt si oua fierte pe care l-am tinut o luna,am slabit trei kg.,si mi-am dat peste cap colesterolul.Asa ca nu-mi mai trebuie endocrinologi.
Si acum chiar sant suparata cand vad atatea slabaturi in jurul meu si mai ales ca nd stiu ca pana la 27 de ani am fost si eu normala(cantitativ vorbind)
Dia si bebe Rucsi
danac spune:
[quote]Originally posted by camelia-daniela
M-am interesat de ele la noi la farmacie ( pt sotul meu, care s-a cam ingräsat ) si am aflat cä 100 de tablete costä 27,50 €, dar nu se pot cumpära le ei, ci trebuie sä le comanzi direct la furnizor, sau reprezentant ( tabletele vin din America )
[quote]
Camelia le-ai cumparat?Au dat roade?????