...dupa 14 ani
Raspunsuri - Pagina 3
eapopescu spune:
Sfatul meu: ia-ti o saptamana de concediu si duceti-va, tu si fetita, undeva ... la mare, la munte, la bunici, adica la parintii tai (acolo o vei putea lasa cateva ore cu ei ca sa fugi in fundu' curtii si sa-ti strigi la ceruri durerea si vei putea sa plangi fara sa te vada fetita). Pentru tine, sotul tau a murit! Si de-ar invia si-ar veni inapoi, tot nu cred ca ati fi fericiti! Nu mai este nici macar tata pentru fetita; tata este cel care este aproape de copil, cel care renunta la placerile lui carnale, si chiar si spirituale (desi ma indoiesc ca o astfel de implinire cauta el intr-o relatie extraconjugala), pentru a fi cu familia lui, cu mama copilului lui si copilul lui. Nu te gandi prea mult la divort, partaj, etc, pentru moment. Lasa-ti un pic de timp sa-ti revii din starea asta de disperare. Dar nici nu lasa lucrurile sa-ti scape de sub control.
Mult succes si fii optimista! Dumnezeu e sus si vede!
parpalak spune:
Roxana, uite ce zice Mihaela la subiectul "In doi mergem mai departe".. Fruntea sus, ca nu-i sfirsitul pamintului. Si stii tu.. dupa ploaie vine soare..
Roxane spune:
Nu pot sa cred, nu este adevarat ce mi se intampla!
Unde este barbatul cu care m-am casatorit - fara voia parintzilor doar noi doi si doi prieteni? Unde este cel care s-a zbatut alaturi de mine, cel care era alaturi de mine mereu? Unde este taticul care isi adora fetitza, care sarea o data cu mine la orice scancet al ei? Unde este cel care spunea ca el nu are pe lumea asta decat atat, doua fete?
Nu cred ca este adevarat ce se intampla. El, omul cerebral de care m-am indragostit si pentru care mi-as fi dat si viatza (nu spun vorbe mari), el, cel in care am avut incredere totala?
Am incercat sa vorbesc cu el in legatura cu copilul (sa incercam sa-i spunem amandoi ce se intampla cu familia noastra) si din pacate nu am reusit. Parca a intrat in pamant. Cum poate oare sa inchida ochii seara fara sa-i apara in imagine fetitza lui (care-i seamana perfect) si sa nu ia legatura cu mine sa ma intrebe macar ce face? Miercuri am reusit sa vorbesc cu Carla si sa-i spun adevarul. Din tot ce i-am spus nu a intzeles decat atat, ca tati nu mai vine acasa.
Stitzi care a fost prima ei intrebare? ei bine: "mami, inseamna ca tati isi ia alta sotzie si o sa aiba alt copil?". Ei bine, m-a lasat interzisa. Unde a auzit ea asa ceva, ce a gandit capsorul ei?
Sunt speriata de ce va urma, si-a schimbat comportamentul in rau. La gradi nu-i mai place nici un copil, acasa este tot timpul maraita si ar face totul invers. Nu mai este copilul pe care-l stiam. Nici nu stiu cum sa ma comport cu ea. Tot timpul, la orice vorba de-a mea care nu-i convine ii vin lacrimile in ochi.
Sunt dezorientata, ma simt fara nici un rost si singura. Acasa umblu de colo, colo, nu fac nimic, nu-mi gasesc liniste.
Ce simt in suflet? Un gol imens si durere. Cred ca daca murea nu simtzeam asa. Ma simt tradata si umilita.
Cata lasitate, sa nu ai curajul sa vorbesti fatza in fatza si sa spui hotararea pe care ai luat-o.
Scuze, sunt convinsa ca am fost incoerenta, insa voi dragele mele prietene o sa ma intzelege-tzi.
Roxane
angi_gemeni spune:
Roxica,
asa de rau imi pare ca nu este bine... Noi am mai vorbit si ai vazut ca eu sunt optimista si cred ca se va rezolva!
Dar cred ca pana nu discuti cu el, serios, nu poti lua vreo hotarare!!! Trebuie sa apara! Doar nu l-a inghitit pamantul!!!
Hai, curaj! Suntem alaturi de tine si te pupam.
Pupici Carlei
Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>
Arhistefy spune:
Am impresia ca fetita iti simte starea de neliniste si de aceea se poarta cum se poarta. Pentru ca inainte de a fi unita cu tatal ei ea este aceeasi fiinta cu tine. Ai grija de tine, incearca sa te calmezi si a fi aceesi mamica pe care o stia. Tot universul ei se clatina acum si cred ca nu ii este usor deloc. Stie ca isi pierde tatal si nici pe mamica ei poate nu o mai simte ca inainte. Si stii si tu ce mult simt copii nevoia de ocrotire.
Aveti grija de voi. Se poate supravietui si fara el. Nu s-a sfarsit lumea si pamantul.
Mihaela
moto spune:
Draga Roxane incearca sa stai de vorba cu fetita ta asa pe intelesul ei sa-i explici ca tu cu tatal ei trebuie sa va despartiti dar fa-o in asa fel incat sa-i explici ca ea nu o sa-si piarda tatal si nici mama iar tie iti doresc mult succes si sa sti ca nu merita sa-l ierti ptr. ca mai incolo sau mai tarziu o sa te insele iarasi ....nu merita ....fruntea sus si cu mandrie inainte....Delia si bb-ul Sebastian.
clara spune:
ROXANE, CRED CA E MAI RAU SA-L TII CU FORTA LINGA TINE.
O SA-TI FIE GREU, DAR TREBUIE SA FII O FEMEIE PUTERNICA PENTRU FETITA TA.
TREBUIE SA REUSESTI.SUNTEM AICI PENTRU TINE.
ierima spune:
Imi pare tare rau. M-am pus in situatia voastra si-am plans de mi-au sarit capacele.
Momentele in care sa va ganditi la taticul plecat trebuie sa fie cat mai putine asa ca incercati sa va ocupati timpul cu orice altceva : curatenie, plimbari, jocuri, alti copii, orice va trece prin cap. Cu timpul se vor vindeca toate, incet dar sigur. E foarte greu dar in speranta unei zile de mîine mai fericite trebuie sa-ti aduni toate fortele si sa treci peste acest moment. Doar el este cel care pierde, va fi mai sarac si mai singur, in timp ce voi va veti avea una pe cealalta, va veti iubi si va veti ajuta.
Si nu uita de Dumnezeu. Daca-ti gasesti un duhovnic bun s-ar putea sa te faca sa intelegi mai bine ce e mai important in viata asta.
Livia si Maria
cl spune:
Roxane, ce mai faci? Cum te mai simti? Dar Carlita? Da-ne si noua un semn de viata. Mult curaj si putere.
Claudia