tuns/coafat

tuns/coafat | Autor: bpop

Link direct la acest mesaj

Rugaminte:
as dori niste recomandari 'BUNE' (cu nume/adrese/telefoane) pt tuns/coafat, in Bucuresti. Cred ca am putea strange niste info f utile...nu neaparat doar pt Bucuresti. Si poate nu doar despre tuns/coafat, ci si cosmetica, sali de fitness, etc (daca nu exista deja - eu am dat o cautare dupa tuns/coafat si nu am gasit...)

va doresc o saptamana excelenta si bebei sanatosi
bea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Salon Abbate 4113985, pe 13 septembrie langa benzinaria Fix. Au conditii bune, preturi acceptabile, dar cam astepti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

eu recomand cu caldura o coafeza super! Dna Nina de la salonul Mona Lisa de lānga Guvern!! Te programezi si nu ashteptzi niciodata mai mult de 10-15 minute (īn cel mai rau caz)!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpop spune:

va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

SALON ABBATE INTREABA DE LUIZA. E o profesionista! Suna sa-ti faci programare. Daca nu reusesti sa gasesti loc, da-mi mesaj si o sun eu.

Eu am incercat in multe locuri pana acum, dar am fost tare dezamagita..
Mult succes!

catalina si o mamica fericita

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

Intrebare pt. Monica si bebi.
- coafezele recomandate de voi sunt in stare - uitandu-se la mecla mea, sa propuna ele o tunsoare, ceva modern sau in orice caz, sa mi se potriveasca?
Adica sa ma las pe mana lor sau sa ma duc cu temele facute?

Mersic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

buna

salon vaillet, la cirs, in cladirea administrativa (langa casa de bilete). este super...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Fetili hai ziceti va roooog si in Iasi cine mai e profesionist in coafura... Io stiu daca le mai gasesc pe cele de pe vremea mea? (de acum 2-3 ani... Hm!)
Dar cosmeticiana?

- Adela &Julia -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

quote:
Originally posted by Ela

- coafezele recomandate de voi sunt in stare - uitandu-se la mecla mea, sa propuna ele o tunsoare, ceva modern sau in orice caz, sa mi se potriveasca?

Mersic!

LUIZA ESTE O PROFESIONISTA. STIE CE TREBUIE SA-TI FACA. EU MA LAS PE MANA EI SI ARAT MULT MAI BINE ACUM. ITI DA SUGESTII DESPRE COAFURA, CULOAREA, FORMA TUNSORII....

Eu zic ca merita sa incerci

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

quote:
Originally posted by Ela

Mersic!

POTI MERGE CU INCREDERE PE MANA EI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by Adela

Fetili hai ziceti va roooog si in Iasi cine mai e profesionist in coafura... Io stiu daca le mai gasesc pe cele de pe vremea mea? (de acum 2-3 ani... Hm!)
Dar cosmeticiana?

- Adela &Julia -

Pai in voga acum e salonul MAVIOV,prin spatele magazinului Guliver(Stefan cel MAre)si salonul CARMEN STIL in Podul Ros,linga cuptorul de piine.OVIDIU de la Maviov e cel mai tare,da e si tare scump.Si la Carmen Stil se lucreaza bine si au preturi acceptabile!!!Cristina

PS Cu cosmetica nu le am de cind m-am procopsit un stafilococ auriu!!
Am jurat ca nu le mai calc pragul NICIODATA!!!

Mergi la inceput