Dragelor ,vreau sa va exprim in felul meu o problema cu care se confrunta fratele meu si sotia lui cu cel de-al doilea copil de 4 ani si 3 luni.
Anul asta s-au hotarit sa il inscrie la camin dar au aceasta probl:face pipi si kk fara sa anunte si deci nici nu poate sa se ""tina" copilul.....e vorba de Bibi
Spuneti-mi voi ce se intimpla,au fost si la doctori si la homeopat si au dat din umeri spunind ca mai are timp sa isi revina insa ei cred ca ceva se intimpla
Eu ,fiind matusa lui m-am mai interesat si exista cica termenul in medicina de"relaxare...bi-fizi"...(oare am zis bine?)
si totusi nu gasim remedii ,nu stim ce sa mai facem ca la pampersi nu se mai intoarce.
Voi ce parere aveti!este un caz special?sau ati mai intilnit asa ceva?
Astept intrebari si sfaturile voastre!!!
Poate cine stie....
IOANA 2006(1an si 2 luni)
E un pic cam maricel pentru a "nu se tine". Cred ca trebuie facute niste investigatii medicale mai ample, in nici-un caz certat sau batut.
Sa auzim de bine ;)
Giulia sa stii ca nu a fost batut si nici certat.El este constient de faptul ca nu poate sa se tina ,acasa putea sa se tina doar pina aducea mami olita dar la camin pina se ajunge la toaleta....dureaza.
Nu stiu cam ce investigatii se fac exact,ca med.de familie zice ca n-are voie raze,apoi ca e prea mic pentru un psiholog....chestii d-astea.
Investigatii la urologie banuiesc ca i-ar terbui inainte de psiholog ,asta ca sa se excluda o cauza organica .
Mama lui Andreiutzu
Draga Briantis a facut destule investigatiisi cu analisele la urina,stai linistita...
Alte analize care ar putea sa mai fie?
Apropo...am aflat si cum se cheama termenul medical;relaxare disinfiza..
A auzit cineva despre asa ceva?