Nazdravani de aug-sept 2003 (73)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

noi asteptam sa vorbim... apoi vedem daca spune si minciunele.

, am nevoie de ajutor!
cum sa-i explic lui andrei... de ce ne ducem noi dupa mos craciun.
ca pe 20 avem serbarea, ora 11:00, la gradi. apoi, la 11:30, vine mosu la tati la servici. o sa intarziem nitel, dar de ce ne mai ducem la un mos?!?! apoi... voiam sa facem mos si acasa, in ajun, seara. ar fi deja al treilea... al treilea care ar aduce trenul thomas...
mos nicolae e fratele lu' mos craciun... da' cati frati are!?!?

vreo idee???

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

cris Mos Craciun are un singur frate, care trece in seara de SF Nicolae pe la copilasi si verifica daca acestia au fost cumintei, si ii trimite lui Mos Craciun o lista cu toti copilasii care au primit nuielusa
Apoi Mos Craciun este ajutat de spiridusi. Eu cel putin asa am "mostenit" povestea...si asa i-am zis-o si Andrei.
Apoi...cu mai multe locuri...pai eu asa as explica:
Mosul calatoreste muuult si se opreste in fiecare loc in care a fost solicitat. Si pentru ca d-na de la gradi a trimis scrisoare si l-a chemat, a venit. Apoi si tati, de la serviciu i-a trimis o scrisoare cum ca i-ar placea sa treaca si pe acolo sa vada ce brad mare a pregatit pentru copilasii tututor colegilor...iar acasa, pai daca i-a trimis chiar copilul scrisoarea, nu se poate sa lipseasca!!

dana_ene Urata treaba cu stafilococul asta. Chiar asa s-a imprastiat?? Fir-ar...

Despre inventii/povesti...pai noi mereu suntem intr-o poveste: ba eu sunt bunicuta din scufita rosie (daca stau in pat) sau sunt lupul (cand are chef s-o fugaresc si s-o gadil), ba este mireasa si se duce cu mirele ei nu mai stiu pe unde, ba este veveritza si mananca alune, ba e doamna si se machiaza si se cocoata pe tocuri...si in toate ipostazele respective bineinteles ca vorbeste cu personaje imaginare. Apoi si la noi sifonierul joaca rol principal: ba e insufletit, ba nu.
La capitolul minciunele...inca nu am constatat vreo chestie iesita din comun. Inca mai vine la mine si spune: vaaaaai, mami, uite ce-am facut!!! N-a inceput sa ascunda urmele, sa joace teatru si sa ascunda faptele sub pres. Dar sunt convinsa ca atunci cand va prinde gustul...ne va prosti!

Aseara am avut si noi intrunirea parintilor pentru a dezbate problema bradului si altecelea...Am ajuns la concluzia ca cel mai bine e ca pungile copilasilor sa fie identice. In ele, cateva dulciuri si o jucarie (pt fete o papusica, pt baieti o masinuta)
Bineinteles...cadoul pt doamne...care as putea spune ca ne-a ajuns mult mai putin decat daca as fi luat eu la fiecare in parte cate-o cutie de bomboane.
Serbarea va fi pe 20 decembrie, fara vreo costumatie anume si fara roluri deosebite. Ne-a atras atentia ca la aceasta varsta eui sunt destul de timorati si poate o sa avem surpriza sa nu iasa "la scena" sa-si spuna acele cateva cuvinte care i-au fost repartizate ca rol. Daca o sa avem surpize...sa nu intram in panica, sa avem in vedere ca e oarecum normal, sa nu-i certam sau sa fim suparati. Din aceste motive (plus din motive de plictiseala...ca n-o sa aiba rabdare sa stea multa vreme intr-un loc sau altul) serbarea va dura cel mult jumate de ora.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Da, mai Lili... FIR-AR ...!
Asta e ! Roxanica inca tuseste destul de tare, Oana mai putin dar tot se intampla mai ales dimineata si la schimbarea aerului.
Au si diaree, asta din cauza antibioticului .
Ce sa mai spun? Incerc sa rezist, sa nu clachez ca nu stiu ce ne-am face.

La Ileana au fost si alte complicatii: Ilinca a fost si in spital cu enterocolita si o hepatita, iar Luca a facut pneumonie plus puroi in gat. Si toate astea de la stafilococii astia .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Dana sanatate multa puiutzelor si tie putere. Imi pare rau de asa vesti!
Si noi traim intr-o permanenta poveste ... Ba mai mult noi il avem pe Mos Ene care vine pe la gene si aduce si el vise placute sau vargute la copii, dupa cum dorm si sunt cuminti. Sau nu. Uneori simt ca ma incurc cu povestile.
Multumim de pontul cu vizitele lui Mos Craciun, am notat si platim copyright.

Va las si numai sanatate si sa auzim numai de bine. Un w-e placut!

Carmen si Alex. De Iasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Servus fetele:) NU aparem noi prea des dar va citim zilnic. Deh...lenea mea care dupa ore bune de munca nu prea mai are chef de scris. Oricum ne bucuram alaturi de voi, va citim aventurile si va tinem pumnii atunci cind lucrurile nu is dintre cele mai bune.
Noi suntem ok, gradinim Maria Ta si crestem ...asa stil Olive a lui Popeye Marinarul:)). Dar suntem vioaie (prea vioaie striga batrinele mele oase) si ...n-am renuntat la ideea de a avea un fratior/surioara/gemeni/tripleti...sau ce-a vrea Domnul. Poate de Mos Craciun, ceva veste buna:)).
ACum am si eu o intrebare. Stie careva dintre voi un stomatolog priceput la pitici. Pt ca aseara i-am descoperit moimei pe premolarul sus dreapta ceva ce pare o carie...si m-am cam ingrozit. Asta nu sta nici sa o piepteni dara sa-i umbli in gura. Si totusi trbuie sa o duc la dentist pina nu evolueaza caria (okiul meu de vultur carie vazu dar la dioptriile mele ma rog sa ma insel...oricum trebuie sa se pronunte si un initiat nu numai o tantalaie ca mine...zero in ale stomatologiei). DEci, va rugam din suflet sa ne luminati daca stiti (nu indraznesc sa cer un stomatolog din Constanta:))...accept si Bucurestiul:D...
Cam asta ar fi cu noi. INsa cu carii sau fara avem un zimbet absolut....ametitor. Ea, bineinteles:)).

Va pupam cu toata dragostea din Dobrogea noastra si multa sanatate sa aveti si numai bine.

Dana si Ioana Amazoana (24.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Noi azi am avut musafiri, am facut si bradul si a venit deja si "Mosul" cu o gramada de cadouri. Toata lumea s-a mirat cit de mult s-a schimbat Emma, ca e mai cuminte (ea oricum e f. cuminte cind e in public:) si mai linistita (si asa e), ca e deja domnisoara. A primit bineinteles papusica (din nou, dar diferita de ce avea ea) Little Mermaid, set de coafura (care e interactiv cu salonul care il va primi de Craciun), hainute si pantofiori (amindoua fetele), iar Diana o papusica ccc care vorbeste si e o frumusete (as dormi eu cu papusa linga mine). Unde nu as fi avut si eu cind eram copil 5% din jucariile pe care le au ele. Tot s-au ciondanit fetele de la jucarii, de fapt Diana vroia papusa Emmei si Emma normal ca nu vroia sa i-o dea. Statea cu ochii pe jucariile noi ca un vultur. Fetele astea ale mele tare lipicioase sint. M-am mirat si de Diana (care e leit sor-sa cind era mica) ca s-a pupat, dragalit si jucat cu persoanele astea pe care ea le-a mai vazut inainte acum citeva luni, dar care pentru ea azi au fost niste straini. Bineinteles ca niciuna nu a dormit la prinz si au cazut late seara - Emma cu geanta plina de lucrusoare pe noptiera, asa cum face de fiecare data cind primeste ceva nou de la noi sau de la altcineva.

In Ajunul Craciunului am vorbit cu un vecin sa se imbrace in Mos si sa vina la noi acasa si a acceptat. La scoala la Emma a venit si acolo Mosul si am ramas cu gura cascata ca a vrut la el, a stat cuminte in brate la el si chiar a si vorbit cu el. In schimb, Diana s-a aratat f. incintata cind l-a vazut, dar nu a vrut sa se apropie de el decit ca sa isi ia acadeaua din mina lui:).

Pe 23 ne intilnim cu alti prieteni (nasa Dianei etc) care au si ei copii si deja Emma si-a mai aratat o preferinta la cadouri. Pe linga Ariel, mai vrea si o caleasca trasa de o frumusete de cal cu o coama blonda:). Caleasca ar trebui sa acomodeze 12 papusi printese Barbie, deci e ditamai namila de cutie. Diana inca nu are o preferinta oarecum. Bucataria pentru ea a venit deja, salonul pentru Emma zace si el ascuns prin garaj, i-am mai luat un Winnie the Pooh pentru Diana, o trusa de machiaj pentru Emma pentru copii de virsta ei (ca vrea si ea ca mami). Trusa asta de coafura are si pile de unghii, sticlute de oje, uscator de par (de plastic toate) si ma intreb unde naiba o sa le pun ca mai are 2 seturi din astea (cu mici diferente)Cinderella si Belle.

Eu mai am un examen miercuri si unul luni si de luni pina pe 15 ianuarie sint in vacanta...uraaaa. Ce e mai nasol e ca la cursul urmator am nimerit cel mai naspa prof. de specialitate:(.

Simbata am pus si noi luminite si a iesit f. frumos. Din pacate ori nu reusesc, ori chiar nu stiu sa umblu cu aparatul meu, ca pozele nu arata imaginea exact asa cum e in realitate.

Floricico, daca te duci la stomatolog cu mindra ta, du-i un cadou pentru copil (ceva ce ii place ei f. mult) sa i-l dea dr ca si cum ar fi din partea lui si poate se indupleca Ioana sa deschida gura :).

O sa pun zilele astea niste poze.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Floricico, ce bine ca ne mai scrisesi .
Uite ce sfat bun ti-a dat Iuliana. Ea numai cu sfaturi de-astea vine, sa stii Iuliano, ca mereu ti-oi multumi pentru ideea aceea cu cadoul din partea lui bebe2 pentru ala mare. Oana si-acum stie ca Roxanica i-a adus... ce i-a adus ea atunci .
Si eu abia astept poze de la voi.

Noi suntem mai bine, slava Domnului !
Oana nu mai are nici muci, nici nu mai tuseste. Doar Roxana mai produce ceva, dar ea oricum a luat de la sora-sa, asa ca mai avem un pic, dar trag sperante ca suntem pe drumul cel bun.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Venim si noi sa ne plangem ca suntem captusite, din nou. De ieri dimineata era apatica, aproape ca n-a vrut sa se dea jos din pat, mi-a vomat, de mancat ce sa mai zic...ca toata ziua a tinut-o doar intr-un ceai si-un compot.
Temperatura, de-am pazit-o toata noaptea...de la 37 cu 4 pana la 39 cu 2. Azi abia s-a trezit pe la 10, am dus-o la medic si din nou trecem pe antibiotice. Sa speram ca se va pune rapid pe picioare. Nu de alta, dar mi-a explicat ca abia asteapta sa ajunga acasa sa se bage in pat

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Fetelor, am citit si eu repejor ce ati mai scris... La multi ani la toate si toti la care nu am apucat sa transmit. Fetele sunt bine, eu am fost captusita cu o tuse vreo 5 zile, mi-am pus masca din aceea de chirurg, nu stiu daca a folosit si inca vreo saptamana cred ca nu voi sti daca am reusit sa le dau si lor sau nu ce am avut eu... Sper ca de Craciun sa se bucure si ele, ca de ziua lor si zilele de dupa (a mea, a sotului, a noastra de casatorie), tot bolnave au fost. Ma dispera si ceata asta ca nu se mai termina. M-am apucat de curatenie generala si apoi o sa iau brad si o sa impodobesc si casa, ca in curte inca e dezastru de la constructia care nu se mai termina. Abia astept Craciunul, zau! Cred ca este varsta perfecta pentru ele ca sa se bucure la maxim. O sa avem si Mos si tot tacamul. Cadouri pentru ele inca mai am de la Paris.
La stersul ghetelor de Mos Nicolae, Craita mea le-a sters vreo jumatate de ora, inclusiv pe dinauntru. I-am zis: ce faci mami, de ce le stergi pe dinauntru? Raspuns: Pai, daca pune Mosul ciocolata inauntru, sa fie curat, sa o putem manca. M-au inebunit cu alergatul si in ultimul timp cu tumbele in pat. Nu ar fi nimic, dar nu apreciaza corect distantele de fiecare data si mai cad din pat. Aseara si-a busit Crina obrazul de toata frumusetea. Nu pot sa ma uit o clipa la una ca cealalta face o boacana. Deja se cocoata peste tot, deschid toate usile, ceea ce ar parea normal, dar la noi cea dinspre scara se deschidea mai greu si pana acum nu reuseau, dar acum imi dau tot timpul palpitatii, ca daca o iau de-a berbeleacul pe scari , le adun cu farasul, Doamne fereste.
Inca ceva: aseara se jucau si bineinteles ca toata casa era plina de jucarii, cuburi, lego, etc. Eu la un moment dat pe la 9,30 am reusit sa strang mare parte, inclusiv cuburile, cand iar le rastoarna. Eu: hai ma mama, deabia le-am strans! Craita: Mi-e mila de tine, dar avem nevoie de ele. M-a bufnit rasul. In general ma ajuta si ele, dar cand sunt efectiv luate cu jocul si cu inventiile de situatii si povesti, nu ma mai pot baza pe ele. Le-am bagat si leaganele in casa, ca v-am spus cu ceata asta... dar o sa trebuiasca sa le scot ca e mare balamuc.
Cam ata. Va pupicesc pe toti si toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Dana si Craita, ma bucur ca fetele sint bine.
Lili, cum naiba iar antibiotic? Mie mi s epare ca totusi in Ro prea se face abuz de antibiotice. La orice raceala unii doctori dau antibiotice.

Danuta, unele idei sint ale mele-originale, altele le mai aud si eu de pe la altii si dau si eu mai departe....poate fac si eu un bine la cineva.

Am reusit si eu aseara si am pus poze, dar mi-am facut nervi de nu am mai putut. Le-am selectat de 2 ori si nu vroia sa le incarce.
http://community.webshots.com/album/556255281QemJze?start=24

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput