Alte retete pt ardei umplut stiti?

Alte retete pt ardei umplut stiti? | Autor: Gabbriela

Link direct la acest mesaj

eu prepar asa ardeiul umplut:
- 4 - 6 ardei ii curat de cotor si ii umplu cu carne care o prepar in prealabil cu: ceapa calita, orez, carne de pork, condimente
- pun un morcov, un patranjel, ardeii umpluti si apa sa dea peste ei, cand ardeii sunt aproape foierti pun bulion si gata!

Sunt satula de reteta asta... alte retete mai stiti?


Sanatate si numai bine


Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Gabb si eu cam tot asa fac, doar ca folosesc gogosari in loc de ardei. Ii coc un pic gata umpluti, in oala cu un strop de ulei. Pe carnea de la gura fiecarui gogosat pudrez putina faina.Apoi pun apa sa-i acopere si cand devine apa albicioasa torn bulion si ii dau la cuptor. Adaug patrunje si marar tocate marunt. Ii servim cu smantana sau iaurt gras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

ardei umpluti cu ton
6 ardei
250 gr ton din conserva
6 linguri pesmet
1/2 pahar lapte
2 rosii
100 gr masline
ulei, sare, piper

Se toarna laptele peste pesmet si si adauga tonul scurs de ulei, maslinele fara simburi si raoiile taiate bucatel , sare si piper.Se umplu ardeii ( carora li s-a taiat capacel la codita ) cu aceasta compozitie, se aseaza in vasul pt cuptor si se stropesc cu ulei. In cuptorul deja incalzit, acoperiti cu folie cca 30 min.

( nota: se poate inlocui pesmetul si laptele cu un ou )

Ardei umpluti fara carne - reteta traditionala italiana
9 ardei mari si dulci, 50 gr miez de piine, ulei, un catel de usturoi , 2 linguri de patrunjel tocat, 2 frunze de busuioc, 40 gr pecorino brinza de oaie ( rasa), un ou, sare.
Se lasa intregi 6 ardei carora lis e taie doar calota si se curat in iterior de seminte. Spalati si uscati pe servetul de bucatarie. Ceilalti ardei curatati de seminte si taiati in patrate se prajesc in tigaie in putin ulei. Intr-un castron se pune miezul de piine, usturoiul tocat, patrunjelòul si busuiocul, pecorino si ardeii bucati caliti impreuna cu sosul / zeama pe care au lasat-o .. se adauga oul batut cu furculita, sare si piper. Se amesteca si apoi cu lingurita se umplu ardeii. Pe tava pt cuptor se toarna putin ( f putin ) ulei si se aseaza ardeii . Se dau la cuptor la 180° C ca sa se rumeneasca. Se servesc calzi .







Cristina


"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

ardei umpluti de post - ii umplu cu pilaf de orez, in care pun maorcovi, ciuperci, etc... se pot servi reci sau calzi, dupa plac

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

grecia 2006

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Amestec cantitati egale de carne tocata de vita cu porc. Ceapa o dau prin masina de tocat. Adaug orez, patrunjel, marar, cimbru.
Pun 3 oua (la un kg de carne tocata). Amestec totul bine.
Dizolv o ligura de bulion in apa, si o amestec in carne. Sare, piper. In loc de sare, mai aveam de la mama de acasa, borcanele cu ardei tocat si calit. Era f sarat, si mergea de minune in compozitie.

Umplu ardeii, pun capacele din alt ardei.
Ii pun cu apa in oala de presiune (cat sa ii acopere). In apa pun marar, cimbru, vegeta, putin ulei si piper.
Dupa ce se fierb, scot capacul de la oala si pun sos de rosii in oala, cu putina faina - cat sa fac un sos nu gros dar nici subtire, si mai fierb nitel.
La masa adaugam smantana.

Ies deliciosi.



Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

multumesc fetelor de sugesti, saptamana asta o sa incerc o reteta si o sa o tin asa saptamanal cate una... o sa dau si raportul sa vedeti de mi-a iesit sau nu ceva.

multumesc


Sanatate si numai bine


Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Cu asta reteta incep

... ceva sos langa ardei nu faci? Daca da, cum il prepari ?


quote:
Originally posted by anamaria

ardei umpluti de post - ii umplu cu pilaf de orez, in care pun maorcovi, ciuperci, etc... se pot servi reci sau calzi, dupa plac

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

grecia 2006

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!



Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayarna spune:

Eu ardeii umpluti ii fac doar cu carne de pui ( piept ).
Fac o compozitie din : ceapa, ardei rosu, ardei galben, pieptul maruntit bine, morcov raz pe razatoarea mica, toate in ulei si tot completez cu o lingura apa ~ 20 minute pana se calesc bine, apoi pun orezul si la cat orez am pus, 4 masuri apa.
Cand s-a facut un pilaf, il iau si il pun in ardei - in ardeii curatati pun cu degetul foarte putina sare pe interior ca si cum i-as unge.
Ii asez in tava si printre ei rosii sfaramate si mult patrunjel tocat fin, doua linguri ulei si apa pana la jumatatea ardeilor.Ii bag in cuptor ~ 30 minute.
Toate bune,

maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

nu fac sos la ardei, gabriela!

reteta o fac de cand am halit in grecia. ei ii servesc ca aperitiv, fara sos.

sper sa iti placa!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

grecia 2006

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78783 - si aici sunt cateva retete bune-bune...

"Pentru Barbye, una dintre noi - trebuie sa ajuti!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Multam pentru retete
Eu ceream reteta acum o luna si nimeni nu mi-a zis nimic pana dupa cateva zile, si nu m-am gandit sa deschid subiect.
Cred ca ma sa fac reteta lui spic de grau, care vad ca e romaneasca, cred ca ea ma intelege, nu
O zi buna si pofta buna

Mergi la inceput