CIRESE de mai-iunie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
cypocs spune:
Pai vezi pe prospect ca scrie acolo.Cum adica sa i le dai pe amandoua ?Sper ca ai inteles ca acu dai una , peste vreo 4 ore pe cealalta , adica acu nurofen , mai tarziu panadol si tot asa.Da-i si tu sa pape ce-i place , numai sa-i placa ceva.
ALIA si bb Maya
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2
irinaghita spune:
Cat ati mai scris!!!!
Alia, se vad foarte bine pozicile cu un bebe super scump.
pt. Maya. Cat de mult se ridica cand sta pe burtica. Radu nu se ridica asa de mult. De altfel urla de fiecare data cand il pun pe burta, dar .. asta e!
Dolce, pupam bebe dintos sa va traiasca si asteptam si dintisorul pereche!
Nastad, sanatate multa si 
Carmina am vazut ca tu incepi sa-i dai cereale. E primul aliment in afara de lapte pe care il dai? Si eu as vrea sa ii dau tot cereale. Cu ce fel ai inceput si cum? Am inteles ca la cei cu un ritm de crestere mai lent, cum e si Raducu, e indicat sa incepi cu cereale nu cu suc si supica, pentru ca au aport caloric f. scazut si lor le trebuie ceva mai consistent.
Wapi bine ai venit ti-am vazut puiutul dulcic.
Roxana stii ca bebeii nostri sunt nascuti in aceeasi zi? Sa-ti traiasca frumushatza de copilas!
Nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu.. na ca am uitat!
Asta e
Pupici la ciresici
Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10
DianaR spune:
Adib, acum se vad pozele. Se restructureaza yahoo photos si de asta nu s-au putut vedea, uita-te acum ca n-o sa mai recunosti aspectul.
Alda, super fetitele tale, iti vine sa le manaci! Mamica eroina, ce mai... Poate ai spus si n-am observat, gemenele inca sug?
Doina, imi pare rau de puiutii bolnaviori...
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
nastad spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Nastad - insanatosire grabnica la toti, ca e belea cu raceala asta...si trebuie sa inveti pe Onitza sa nu mai pupe nene pe oricine
Wapi - vazut si placut poza...sa inteleg ca piciul tau e tot stelist convins??? Cat despre pampers...trebuie sa iau nr mai mare...ca nu mai pot sa scot petele...
Dolce - parca tut te plimbai prin Tineretului?? Eu stau la Brancoveanu; asa ca ce zici sa ne dam intalnire, ca parca prea ma plimb singura ca bezmetica..
Vreau sa multumesc celei care mi-a dat pontul cu body-urile de la Marks and Spencer. Am luat si atunci cand erau reducari dar si acum cand erau la pret normal. Sunt dependenta!!!
Roxana siCatalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by irinaghita
Cat ati mai scris!!!!
Alia, se vad foarte bine pozicile cu un bebe super scump.pt. Maya. Cat de mult se ridica cand sta pe burtica. Radu nu se ridica asa de mult. De altfel urla de fiecare data cand il pun pe burta, dar .. asta e!
Dolce, pupam bebe dintos sa va traiasca si asteptam si dintisorul pereche!
Nastad, sanatate multa si
Carmina am vazut ca tu incepi sa-i dai cereale. E primul aliment in afara de lapte pe care il dai? Si eu as vrea sa ii dau tot cereale. Cu ce fel ai inceput si cum? Am inteles ca la cei cu un ritm de crestere mai lent, cum e si Raducu, e indicat sa incepi cu cereale nu cu suc si supica, pentru ca au aport caloric f. scazut si lor le trebuie ceva mai consistent.
Wapi bine ai venit ti-am vazut puiutul dulcic.
Roxana stii ca bebeii nostri sunt nascuti in aceeasi zi? Sa-ti traiasca frumushatza de copilas!
Nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu.. na ca am uitat!
Asta e
Pupici la ciresici
Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10

Doina,
Oana(03.04.2003) si
nastad spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Adib, acum se vad pozele. Se restructureaza yahoo photos si de asta nu s-au putut vedea, uita-te acum ca n-o sa mai recunosti aspectul.
Alda, super fetitele tale, iti vine sa le manaci! Mamica eroina, ce mai... Poate ai spus si n-am observat, gemenele inca sug?
Doina, imi pare rau de puiutii bolnaviori...
Diana ,Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)

Cum te descurci cu 2 puiutzi?
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Roxana Claudia spune:
Irina - ma bucur sa descopar ca avem picii nascuti in aceeasi zi!! M-am uitat si la poze, sunt super, ai un baiat bucalat si mumos...dar sunt putine rau pozele astea! BATAITA!!!
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN
ama_kaly spune:
Recomandati-mi si mie niste cereale..care sunt cele mai bune? Voi de care le dati?
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
ama_kaly spune:
Vivi, si mie tot Nestle mi s-a recomandat si se gasesc numai peste 6 luni..eu am inercat sa ii dau NAN da nu a baut..daca mananca numai san si nu bea lapte praf, ce cereale sa-i dau??
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
vivighe spune:
Irina...si eu am inceput tot cu cereale.Eu ii dau Miluvit mit de la milupa...sunt cu porumb,orez si lapte.Le-am ales pe astea pt ca ea papa milumil 2.Mi se recomandasera cerealele nestle dar am vazut ca nu gasesc pt 4 luni asa ca am luat d-astea cu tot cu lapte(oricum toate trebuie amestecate cu lapte).Sunt super bune(le-am gustat si eu),iar lui Ingrid ii plac la nebunie.Bine...nu poti sa le alegi pe astea decat daca ii dai tot milumil.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe