PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oona spune:

va multumesc,fetelor
m-am mai linistit..se pare ca e totusi o chestie normala chestia cu vomitatul..acum am alta problema..nu prea mai am lapte,plange murmurica mea de foame la san(am crezut ca e puturoasa de se agita si nu mai vrea sa traga,dar m-am muls sa verific si deabia daca am umplut fundul biberonului)..ce sa fac sa imi revin rapid,sa nu fiu nevoita sa ii dau prea mult supliment pe zi?ceaiurile alea de chimen,anason,fenicul te strica la stomac?am baut vreo 3 zile cate 3,4 cani pe zi si m-am deranjat rau!nu cred ca am mancat ceva care sa provoace asta..si daca nu creaza probleme cat de eficiente sunt?stiu si de galactocil,am si avut si mi s-a parut f bun dar deocamdata nu imi pot permite..alte variante mai cunoasteti?

muuhtrece-ne si pe noi in listuta:Maria alexandrina,nascuta pe 28 august ora 0.50 prin cezariana(depasit termenul..am nascut la 43 de saptamani!!din cauza dr.care a zis ca data probabila a nasterii e 26 si era cu 3 saptamani mai tarziu..dar asta e alta poveste)3.150g,apgar 8,50 cm.multumesc frumos!va pup pe toate si sper sa am timp sa intru mai des ca tare imi sunteti de ajutor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p76 spune:

oona,si eu am avut ceva probleme cu lapticul cateva zile.La fel m-am muls si mai nimic, f. putin pe fundul pompei.Am intrat in panica si am cumparat lapte praf.Puiutzul meu nici nu a vrut sa auda de biberon.Plangea cu bibe in gurita si nu papa.M-am panicat rau de tot ca nu o sa vrea sa manance.Am baut si eu ceai de revenire a lactatiei.Pe mine nu m-a stricat la burta si mi-a revenit lapticul.Nu am ajuns la galactocil inca.Dar daca pe tine nu te satisface ceaiul, desi zici ca nu iti poti permite momentan galactocilul, pe termen lung te costa mai putin decat laptele praf.Incearca sa mananci consistent: carnitza-gratar,sarmalutze, etc si foarte multe lichide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Fetelor stie careva cum sa scap de tickeru' ala cu greutatea? ....ca nu mai e de actualitate, am mai slabit si io nu mai sunt asa grasana

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10719;104;1;1/c/59/t/53/s/53/k/5acf/weight.png

te duci la profil personal la semnatura si stergi adresa respectiva, apoi salvezi

Nu mai stiu nik de tine, eu de maine incep "scarbiciul"
azi i-am sarbatorit pe Moaca ( de fapt ieri a implinit 4 luni) si pe sot(xx ani)
cand te-am sunat pe mobil am vrut sa te invit la babyexpo, am fost singura, am luat toata gama Mustela la reduceri plus ROC
Ce face Luca?
Te pupam,

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

angelli, si pe tine te pup, nu mai stiu nimic de tine, caci nu citesc topicu' vostru cu piersicutze ca n-am timp. Am intrat special sa va las cate un mesaj, tie si cristinei-ioana

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Buna seara fetele. Ne-am intors si noi din plimbari. Bebelina mea a fost foarte incantata de concediu. Ne-am plimbat peste tot. Azi scandal mare, ca deh nu mai era program de restaurante si plimbari. 2 ore a atinut-o in plans apoi si-a venit in fire. De aproape 2 saptamani imi doarme de seara de la 9 pana dimineata la 5-6 cand primeste bibe, o schimb, o iau cu noi in pat si mai dormim pana pe la 9.
Crissa daca vrei poti merge si la dr mea la Euroclinic. Poti spune ca este o urgenta si te primeste. Consultatia costa 700.000 si 500.000 urocultura. Daca iti este de folos iti dau tel de la spital.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Si pe mine ma mai doare operatia. Mai ales acum dupa drum, am stat in centura si nu mi-a fost din cale afara de bine.

Alexandra face sie a balute. Are cineva idee care este cauza lor. Si inca ceva. Este din cale afara de vorbareata si are tendinte sa se ridice.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

crissa, dr meu e Corina Grigoriu...maine e la Centrul Medical Unirea de la ora 14. Nu stiu cat e consultatia pentru ca eu am asigurare si nu platesc dar in jur de 800.000 max cred. Spune-mi daca te intereseaza si iti pot da nr de tel pe PM. Vad ca ti-au raspuns fetele cu Tutunaru...si Vlad..sunt f buni. Mergi cu incredere la care il prinzi mai repede. Sper sa fie totul bine! Doamne ajuta!
Sabana, bine ai revenit! Si bebelina mea le doarme seara de pe la 10 sau 10:30 pana dimineata la 6:30 sau chiar 7 ca astazi. Apoi mai doarme pana in jur de 10. E clar ca dupa aceea doarme putin dar eu is multumita si sper sa se tina de program. Azi am calcat un pic stramb si am culcat-o la 8:30 si mi-a fost mila sa o mai trezesc ptr baie...asa ca sigur la noapte de trezeste mai devreme...asta e..noi suntem de vina ca i-am stricat programul!
Edit: Sabana si a mea e vorbareata..mai ales daca vb cu ea...si are tendinta sa stea in picioare. Cand o tin pe umar se impinge rau si tot vrea sa stea...insa dr a zis ca nu e bine si sa nu o las ca e coloana prea fragila. Cat despre balute la ordinea zilei.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Va multumesc mult fetelor..astept nr. de tel si adrese(tineti cont ca nu sunt din Bucuresti).
Pupici.

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

quote:
Originally posted by oona

acum am alta problema..nu prea mai am lapte,plange murmurica mea de foame la san(am crezut ca e puturoasa de se agita si nu mai vrea sa traga,dar m-am muls sa verific si deabia daca am umplut fundul biberonului)..ce sa fac sa imi revin rapid,sa nu fiu nevoita sa ii dau prea mult supliment pe zi?ceaiurile alea de chimen,anason,fenicul te strica la stomac?am baut vreo 3 zile cate 3,4 cani pe zi si m-am deranjat rau!nu cred ca am mancat ceva care sa provoace asta..si daca nu creaza probleme cat de eficiente sunt?stiu si de galactocil,am si avut si mi s-a parut f bun dar deocamdata nu imi pot permite..alte variante mai cunoasteti?

Mai este un ceai de la Fares pt stimularea lactatiei(asta e denumirea- 30 000lei/20 plic.). Are un gust f.bun.
Eu beau 1/2 l ceai anason, 1/2 l ceai chimen si 1/2 l ceai Fares. Cunosc mamici care beau cantitati si mai mari.Oricum trebuie sa bei cel putin 3l lichid/zi. Nu m-am stricat la stomac. Am avut insa o pofta de mancare mai mare. Ai grija sa nu faci ceaiul prea concentrat. Eu iau in continuare si prenatale si fier.
F. bun este si ficatul la gratar/fiert.
Multi pupici!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Sabana ai fost cumva joia trecuta in Sighisoara-cetate? Cu bebelina si sotul? Am trecut si noi o zi pe acolo si m-a atras bebelina ta ca noi am plecat fara pui si de dorul lui jinduiam dupa toti bebeii intilniti in cale! Am si vrut sa te abordez dar daca nu erai tu .... ai fi zis ca-s ... asa ca m-am retras

si Mihai Nicolae - my little treasure (1 august 2006)

Mergi la inceput