PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 21
anasia spune:
yanis, da, te urca pe capra, dar nu e atat de naspa; noi am fost ieri;
anasia mami de
Alessia Anca
pozici
yanis spune:
CRISTINA-IOANA ,bebe LUCA e un frumos,un dulce,si normal cu asemenea parinti frumosi!!Sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii.
Cristina,arati super bine
,ai tinut vreun regim?Daca da,da-mi si mie ``reteta``,plz.
Nu stiu ce se intampla ca nu reusesc sa slabesc(si nu alaptez),si mai am de dat jos,10 kg.Nu vreau acum 10,dar macar 4-5,asa pentru moralul meu deja
Pupici la fete si la bebei

yanis spune:
ANASIA, stiu,dar eu am o frica sau oroare nu stiu cum sa-i zic,de la nastere,cand ma controla sa vada cat mai m-am dilatat,nu stiu cum am facut,ca am alunecat de pe ea si am luat o cazatura de o tin minte toata viata,si imediat am inceput sa sangerez si m-a bagat in operatie.Slava Domnului ca nu a patit bebe nimic.D-aia mi-e frica si macar o perioada sa nu o mai vad.Dar daca persista,terbuie sa ma duc
Pupici

Muuh spune:
oona al meu copil mananca biberon si varsa cate putin la fiecare masa. De vreo doua sau chiar trei ori a varsat si pe nas in jet. Se intampla deobicei cand mananca prea lacom sau cand il pun prea rapid la orizontala dupa masa. Nu cred ca ai de ce sa te alarmezi, regurgitatul al copii este totusi foarte normal.
yanis mie la controlul de 6 saptamani mi-a facut doar ecografie. Chiar am ras cu doctorul meu ca mi-a zis ca toate pacientele lui care au nascut cu cezariana vor sa se dezbrace dar el le face doar ecografie la 6 saptamani.
alina2006 ai parola pe PM.
Miruna +
Alexei
Poze
oona spune:
buna fetelor,
nu am mai scris de cand eram graviduta..am nascut prin cezariana pe 28 august o fetita,Maria Alexandrina..avem si noi o luna.
nu am apucat sa citesc tot ce ati scris(nu am mai intrat de mult)dar am mare nevoie de ajutorul vostru..murmurica mea vomita foarte des(aproape la fiecare masa)de cateva zile,ori imediat dupa masa foarte putin ori dupa ceva timp si iarasi nu foarte mult ori,si asta mi-a facut-o deja de 3 ori,cu jet puternic si pe gura si pe nas!am fost la dr.si mi-a zis ca a crescut bine in greutate(cam 500 gr intr-o saptamana!)si nici temperatura nu are,arata f bine..ca s-ar putea sa inghita prea lacom si sa facem pauze mai dese...sa va mai spun si ca am fost foarte deranjata la stomac,acum sunt un pic mai bine,si dr.a zis ca poate fi si asta..de-aia refuza laptele..
eu deja nu mai stiu ce sa mai fac..am incercat cu pauze mai dese la san,problema e ca ragaie foarte greu,cateodata deloc oricat as tine-o in brate!am citit in "Mama si copilul"ca varsaturile pot fi primele semne de imbolnavire daca sunt dese si sunt foarte ingrijorata!ce sa fac?ati mai patit asa?
cata vreme copilul ia in greutate nu sunt probleme?dar de ce varsa?ce alte cauze mai cunoasteti?ati patit vreuna asa?poate ati scris despre asta dar nu am apucat sa va citesc...va rog raspundeti-mi urgent..va multumesc
o sa revin cu detalii despre noi,cum a decurs nasterea si primele saptamani dar acum astept un sfat de la voi..

Cristina_Ioana spune:
Yanis 
Io mai am fro' 3 kile in plus fata de mom nasterii, dar momentan sunt multumita tinand cont ca am numai 3 luni de atunci....nu am tinut vreun regim, dar am avut grija sa nu ma indop prea tare si m-am consumat nitzel si pe fond nervos cu niste pb si mi-a cam pierit foamea....nu iti doresc asta, mai ales ca alaptezi...ia-o usor ca scapi de kg...
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10719;104;1;1/c/59/t/53/s/53/k/5acf/weight.png
bibi spune:
Oona, dupa parerea mea umila varsaturile pe care le descri tu nu ar trebui sa te alarmeze absolut deloc. La mine ambii copii au vomitat mult si in jet si cresc amandoi vazand cu ochii.
Cristina, frumos copil ai mama! Ei bine, eu oricum ti l-am admirat odata in trecere prin parc.
alina2006 spune:
oona stai linistita ca si mie mi s-a intamplat de nu stiu cate ori si la fel mi s-a spus sa fac pauze mai dese si s-o pun sa scoata aerul mai des...la fel ca si la tine nu vroia sa dea aerul afara desi stateam cu ea si 20 de min...acum s-a mai reglat...eu zic ca si fetele de dinainte ca deocamdata sa nu-ti faci probleme daca sunt doar simptomele astea si oricum asculta-ti medicul!!!eu ii dadeam cate 25 -30 ml si apoi stateam cateva secunde apoi o puneam sa dea aerul afara si tot asa, acum vomita din ce in ce mai rar!!
multa sanatate!!
pupici
muuh nu ne-ai pus pe listuta!!:( te pup!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/album?.dir=6492re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
mihatocae spune:
Bai, fetelor, ce e cu mailul asta comun? Ca eu nu stiu despre ce e vorba(sunt mai noua pe aici) si vreau sa citesc si eu ce a scris Mamaluidavid despre diversificare si retete.
Multumesc.
Poze cu Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/slideshow_end?.dir=/2054re2&.src=ph
Muuh spune:
alina sunteti pe lista din ziua in care ti-am promis. Pozitita 42. Lista e in ordinea datei de nastere ca sa fie mai usor de urmarit.
mihatocae mail-ul comun este mamiciiulaug2006@yahoo.com parola o primesti pe PM.
Miruna +
Alexei
Poze