PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

adela, la mine vine dr, saptamanal sau la 2 sapt o data;este aproape cabinetul si imi convine;daca nu sunt probleme nu e musai sa vina des;cat despre musetel, baby drink contine si musetel , asa ca eu prepar singura ceiutul cu fenicul+chimion+ putin musetel fara menta si neindulcit;

anasia mami de Alessia Anca

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

cristina_iona tare frumusica ai fost tu la botez
eu din pacate mi-am cumparat o rochie neagra de la zara pentru botez
a fost singura care ma cuprinde la .....SANI
da fetelor, inainte nu ii aveam asa de mari dar acum cu alaptatul sunt foaaarte rotunzi
bine c dupa ce alaptez devin moi si lasati - asta e alta problema
o sa ma accesorizez cu turqois cred si o sa fie ok, problema e ca in doua saptamani suntem nasi si am fost nevoita sa merg la croitor sa imi fac - am super emotii
cu raluca e super ok, doar ca ne vedem rar- v-am zis neavand ce sa intreb nu am apelat, prietena mea chiar imi zie ca ar trebui sa mergem mai des la dr, dar chiar pediatra mi-a zis ca e ok o data pe luna
am inteles cum e cu diversificarea - pt constipatie deci!
o sa incerc sa citesc ce ati mai scris in urma
voi cu ce va stimulati bebeii????
ati pus carusel la patutul de plasa? eu am de la graco si vreau sa merg sa ii cumpar ca nu am apucat (vad ca are chef de joaca si vede bine si trebuie sa ii iau)
eu depind de sot cu deplasarea si cum vinr numai tarziu nu am reusit sa iau tot ce vreau eu
noi facem doua luni la sf saptamanii si raluca o sa ne faca vaccinul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

am o intrebare pt fetele cu epiziotomie: voi v-ati epilat jos cu ceara calda???? ca mie mi-a cam frica si trebuie sa merg la control si nu vreau sa bag lama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Codritu, mersi de info. Ati luat ok in greutate. Adica si mie mi se pare ok acum 100 gr pe saptamana fata de 60, 70...
Mara in ultima saptamana parca incepuse sa manance mai bine, adica faca nervi la mese - nu stiu daca din cauza debridatului sau nu - insa bucuria a fost scurta caci s-a racit Rares (gradinita bat-o vina)si a luat si ea..O forma usoara, i-a trecut repede, dar vreo 2 zile a mancat mai prost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:
Originally posted by adelapop

am o intrebare pt fetele cu epiziotomie: voi v-ati epilat jos cu ceara calda???? ca mie mi-a cam frica si trebuie sa merg la control si nu vreau sa bag lama

Da m-am epilat la 5 saptamani si nu mi s-a mai [parut deloc dureros. Acum compar durerile cu cele de nastere si vad ca-s eroina[:d]. Zicea si epilatoarea cum ca m-a imbarbatat nasterea asta.

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta

burtik

Andrei Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

quote:
Originally posted by alina2006

intrebare la fel ca anasia: cu ce desfundati nasucul? nu suporta serul fiziologic desi ii bag de 4-5 ori pe zi, apoi incerc cu pompita si urla de cine stie ce i-as face!
pupici

Alina, eu folosesc pt nasucul fiicei mele Mar Plus. E un spray nazal cu apa de mare care da rezultate destul de bune pana acum. E mult mai usor de folosit decat serul fiziologic si bebe nici nu isi da seama cand ii bagi pufurile in nasuc. Se gaseste la farmacie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisaa spune:

mai fetelor va rog ajutati-ma si pe mine cu DEBRIDATUL, ca nu mai putem de colici si sab simplexul nu prea ne ajuta,
David al meu nu a vrut sa doarma deloc ieri l-a durut burtica si abia astazi a reusit sa iasa afara dupa o lupta foarte grea...
sa fie oare de la lapte, noi folosim MILUMIL. ... sa nu fie prea bun???
el a luat foarte mult in greutate, 3kg in 2 luni , dar nu cred ca ii dauneaza , oricum noi avem probleme cu somnul nu cu mancatu...
de papat papam cat avem, deaia este si foarte voinic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

quote:
Originally posted by angelli

mamaluidavid care era legatura intre tetina si vomitat, Andreas vomita foarte mult, eu in loc sa-i schimb des scutecele ii schimb hainele ca se uda, are reflux.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10732;0/st/20060728/n/Andreas/dt/7/k/2369/age.png

Scuze ca raspund asa tarziu,bb cu capricii
Pai daca tetina are gaura mare vine mult lapte,bb bea in viteza si vomita des.
Eu cu David nu am stiut ca tetinele sunt pe varste si am folosit o tetina mult prea mare,asa cumparasem biberonul.Si el a avut reflux,rau de tot,ajuta daca il puneam des la ragait,de vre 4-5 ori la o masa si tetina cat mai mica.

Stefania,mamica de 2 ingerasi
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arsenie spune:

buna,trebuie sa facem vaccinul pe 3-4 sapt viioare de 2 luni si sunt tare nedumerita ce varianta sa aleg cel gratuit sau sa cumpar reactiile cica pot fi la fel adica daca este sa faca febra face si de la unul si de la altul voi ce ma indrumati sa fac.
va multumesc.
si care din voi la facut pe cel gratuit ce reactii au avut bebeii vostii.of of greu cu alegerile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Noi o sa facem vaccinul gratuit pt ca in primul rand celalalt e f scump si eu cred ca este destul de bun si asta de la stat ca altfel nu-l mai faceau daca chiar erau probleme cu el.

Am luat un leagan electric dar nu prea e incantat de el, as vrea sa-l vand. Voi aveti din ala cu vibratii?ii linisteste pe bbi?

Mergi la inceput