Inimioare de iulie-august 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 29
lulu75 spune:
Am pus poze noi cu Andrei, tati si mami aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/album?.dir=f2a3re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
Simonaci79 spune:
Anis- ce burtica ascutita ai! Parca ar fi de baietel, chiar ziceai tu ca asa-ti spune toata lumea... Si Ingrid ce mare si frumusica este!!!!

Pupici multi fetelor frumoase!
Acusor- sanatate multa de tot! Sper sa nu fie ceva grav! Succes la dr!
Cristina- multumim mult de tot! Si fina mea tot 2 dintisori are! Papa si ea biscuiti si ii plac mult, si banana sau piersica, dar carne nu vrea sau legume... Ieri a papat destul de bine supa dupa f mult timp, dupa ce i-a pus lapte praf in ea... sper sa o tina asa! Bucatele de carne a incercat sa ii dea dar nu a vrut... Borcanele nu ii plac deloc! Nici lui Mario nu ii plac cele de legume dar de fructe papa bine, acum nici pe alea nu le mai vrea.... Pupam baietii si mamica lor!
Emaaimee- pai eu ma uit la toate pozele dar la ale voastre in mod special pt ca nu stiu daca mai tii minte, ti-am mai zis eu ca seamana Oani f tare cu fetita unei prietene plecate in Canada... Acum nu mai seamana asa de mult dar e dulce si isteata!!!!! Si am vazut cat de bine sta in picioruse!!!! 

truli-luli spune:
Buna fetelor!
Raspund si eu cu intarziere la apelul vostru. Problema mea e ca de o luna am inceput serviciul si e tare obositor, cand ajung acasa ma ocup de zuzuca mea si uneori mai si uit sa deschid calculatorul. Acum am luat o pauza de la munca si am intrat sa va citesc![]()
Ana mea e foarte bine, creste, e tot mai dulce, ne innebuneste cu dragalaseniile ei si e mult mai mamoasa de cand m-am intors la munca. E innebunita dupa Cleopatra Stratan, daca vede clipul la tv plange cand se termina, asa ca am fost nevoita sa il iau pe calc si il las sa mearga pana se satura
De curand ne-au iesit 2 maselute aproape pe nesimtite. Au fost cei mai linistiti "dinti" de pana acum. Deci se poate, ca eram ingrozita de momentele cand urmau sa apara.
Le urez multa sanatate bebeilor si parintilor cu probleme de sanatate. Sa va treaca repede si usor! si sa va revina zambetul si bucuria.
Am vazut multe poze cu bebei absolut minunati. Am admirat premiantii de la baby expo, bravo lor! Am fost si eu in ultima zi si cred ca am zarit-o in trecere pe Vali (nu sunt sigura pt ca eram cu zuzuca si eram cu ochii pe ea ca pe butelie)
Emamaimee m-ai innebunit cu cate stie si spune scumpetea ta. Felicitari pentru un copil atat de istet si de frumos. Serios, te indragostesti de ea cand te uiti la poze
Multa sanatate tuturor, va pup si sper sa revin curand
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
Simonaci79 spune:
Briana- imi pare tare rau ca tot mai aveti probleme si nu stiti de la ce e.... Eu de laptele humana am fost tare incantata, Mario a facut si el bubite la un mom dat cand i se parea unei pediatre ca face kk cam moale si l-a trecut pe milupa hn25 si desi este formula fara lactoza s-a umplut de bube!!! Am trecut repede inapoi la humana si au trecut. La fel finuta mea a facut bube de la milupa si de la bebelac si cu humana merge bine! AM inteles ca si nestle ar fi bun... Sanatate multa si pupici multi pt tine si fetele tale frumoase! Sper sa nu mai aveti probleme si sa va reveniti repede!
Lulu- ma bucur ca sunteti bine! (am obs semnatura
) si ca papati bine chiar daca fara carne! Stie baiatul ca are toxine multe si n-are nevoie de ele! Pupici puiului frumos si mamicii lui iubite!
Simonaci79 spune:
Lulu- felicitari pt mica vedeta!!!!!! Si pt locul 3! Am vazut si pozele, tare frumos puiul tau dulce si blond!!!! O sa se faca un tip....
Este un copilas tare reusit! Pupici multi!!!
Simonaci79 spune:
Cami - bine ai revenit!!!! ma bucur sa aud vesti bune despre voi! Mult succes la serviciu si multi pupici Anei mamoase! Cand ne pui si noua poze mai recente? Pupici mult de tot!!!
brianamica spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
Briana,bine k ia fata in greutate.nu cumva are dermatita fata.cum sunt bubitele:mai mult pe umeri si fatzuca?
Luminita,kiar vroiam sa intreb de niste poze cu voi,v-am vazut si pe voi si vedeta:ce Brad Pitt o sa aveti,blond si frumusel.s-a facut mare,ce caraghios e el in sifonier
felicitari pt locul 3.
a mai fost cineva la concurs si nu l-am felicitat,o sa ma uit in urma.de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Bubitele sunt pe picioare , maini, spate si vreo 2 pe frunte......
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE

ANA ESTE ATAT DE MARE

DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Simonaci79 spune:
Briana- pupici!!!
Hai ca exact cand sa scriu ultimul mesaj m-a lasat iar netul... dar au venit acum si l-au reparat!! De acum nu o sa mai am probleme... sper! Asa ca pun acum ultimul mesaj pe care am avut intuitia sa-l salvez!![]()
"Vad ca sunt singura pe aici.... Fug sa-i dau si eu papa lui Mario si sa il culc si mai intru pe seara.... O zi perfecta sa aveti!!!!! Pupici!"
Mario a papat deja, ma duc sa-l culc, dar ziua perfecta tot va doresc sa o aveti!!!!!
ema.nu.ela spune:
emaaimee,
de fiecare data incerc sa ma uit si eu la pozele oanei ca-mi place tare mult de ea. insa tu pui atat de multe poze si multe asemanatoare si la mine merge netul atat de prost...incat dupa 10 poze deja clachez....please, fa si tu o selectie cu cele mai relevante si pune-le doar pe alea...
simona,
iar am renuntat la schimbat program copil. nu vrea si pace. ieri a adormit in carut la 11.30. in conditiile in care a dormit si de la 6 la 8 dimineata. asa ca deocamdata tot program de bebel avem. as incerca s-o culc mai devreme dar mi-e greu ca eu vin de la servici pe la 8-8.30 si vreau sa stau sa ma joc cu ea.
de aseara am inceput sa-i dau si eu Humana HN cica fara lactoza pt diaree. dar de fapt scrie ca are continut scazut de lactoza contine lapte praf degresat. m-am uitat pe compozitie si vad ca sunt aceleasi ca la Humana Junior...maria a baut fara sa faca nici o diferenta. deja de dimineata era mai bine scaunul.
briana, daca e de la lapte poti sa incerci sa-i dai Humana Junior ca e din lapte degresat si poate nu-i mai face bubite.
mamica de maria, 1 an si 2 luni
lulu75 spune:
Fetelor, am si eu o rugaminte la voi. Andrei a avut 2 medici: unul de familie si inca unul la Grigore Alexandrescu. Cel de fam a ramas dar cel de la Gr. Alexandrescu nu mai dau de el si in plus puteam sa mergem la consultatie numai joia de la 4 la 6. Daca bb era bolnav in alta zi, nu puteam sa il sun. Va rog mult sa imi recomandati un pediatru bun. Multumesc mult!
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

de piticotu' uriash