Inimioare de iulie-august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Sper ca ne mai primiti, chiar daca scriu rar (lipsa de timp).
LA MULTI ANI!!! mamicilor care si-au sarbatorit ziua de nastere Dania_nicol, Laura, emaaimee si tie Anis pentru sambata, sa fiti fericite, sanatoase si sa va dea D-zeu putere sa va vedeti puii mari!
Felicitari Brianamica pentru 10 ani de casnicie, multi inainte fericiti si cu multe impliniri! pe Ana sa-i treaca repede bubitele.
Diana multumim de strigarea catalogului (macar asa ma mobilizez si eu sa scriu) si pentru ca ne scri din carticica. Foarte interesanta.
Si acum sa va mai scriu cate ceva despre Alex. Are 8 dinti si 2 masele si ne chinuie vreo 3 canini si alte 2 masele. Doctorita mea zice ca pentru calmarea durerilor cauzate de aparitia dintilor sa folosesc foi de ceapa, inca nu am incercat folosesc glicerina boraxata cu anestezina. A trecut si raceala si astept luna viitoare sa incepem cu gelul de la Aloe vera (Berry nectar) cate o lingurita pe zi. Alex deschide singur usa, fuge toata ziua si nu-i tace gurita de loc. Si el ia de jos obiecte fara sa cada, se joaca cu mingea, cu masinutele, potriveste piese de lego, isi plimba scaunelul prin casa si are si alte indeletnicire gospodaresti (asa cum puteti vedea si in poze).Ii place tare mult sa manance singur sau sa mestece si el cu lingurita in mancare in timp ce-l hranesc.
Cu programul de somn, el inca are 2 reprize pe zi in total 2,5-3 h. De mancat dimineata si seara tzitzi, pe la 10 painica cu unt, branza, dulceata, fructe. La 15 legume cu carnita sau ou, seara la 20 cereale, fructe sau iaurt. Cam atat despre noi deocamdata, sper sa va mai scriu curand.
tuturor puilor bolnaviori sa la treaca repede.
Felicitari Rares!!! sa te urmeze si Bianca curand!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Fetelor, noi in aceeasi stare: fata cu nasul care curge si iar curge, eu racita, imi curge nasul, ma doare gatul… De trei zile stau cu fata cu masca pe fata, ca ma mai apuca stranutul si sa n-o fac pe ea din cap pana in picioare… In continuare dr ei suspecteaza reactie la vaccin, mai ales ca-I curg nasul si ochii, decat sa banuiasca vreo viroza. Nu tuseste, se joaca… sper sa se termine cat mai repede, ca din cauza starii pe care o are, sta in brate aproape toata ziua.

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Buna dragi mamici si pitici...dupa un timp destul de indelungat! Am auzit ca se striga un catalog pe aici si am zis sa va dau si eu binete. Le multumesc frumos celor care sia-u amintit de noi si le pup pe toate. Pup toti piticii frumosi si ii felicit pe toti pentru reusitele lor, mers in picioare, vorbe noi, si alte nasstrusnicii. Pupam gravidutele pt curajul lor si le urez santate multa si sarcina usoara!!
Nu am timp din pacate sa citesc toate capitolele din urma, l-am rasfoit putin pe cel curent.

Noi suntem bine, Andrei creste vazand cu ochii. E din ce in ce mai smecher, ne umbla la sentimente...e un lipicios si un pisicos. Dar in acelasi timp si foarte energic si plin de nervisori in fundisor. E voinicel, are 12 kg la 80 cm. Bate cu piciorul in podea daca i se ia ceva ce nu are voie...umbla peste tot, strica...ca oricare baiat ...banuiesc... Intelege tot, nu spune mare lucru pt ca nu are chef. Nu facem la olita. Nu stam locului o clipa. Nici in somn. Doarme la el in patut si spre dimineata doreste la mami si la tati......pe mami o face varza... Am pus poze mai recente in ALBUMUL 1 an si 3 luni, unde am adunat ce am avut mai bou de la 1 an incoace.

Va multumim inca o data celor care ati intrebat de noi.

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Aseara am picat in front, nu am mai putut intra.
Am fost de dimineata sa iau rezultatele la analizele Biancai si am discutat mai pe indelete cu pediatra. Analizele au iesit toate foarte bune (si hemoglobina, si Ca, si CA ionic si ce mai era pe acolo), cu o singura valoare mai mare decat normalul (am uitat le ce analiza) care evidentiaza o lipsa de vitamina D. Asa ca s-a dovedit ca nu am fost mustruluita chiar degeaba. Acum o sa-i bag la 3pic/zi gata. Ca in rest, nu sunt probleme. O sa ma duc intr-o zi sa ii ia lui Rares din degetel cativa stropi de sange, sa ii fac si lui hemoglobina.

Multumesc fetelor care ne-au felicitat pentru primii pasi . Azi inca nu a vrut sa mai maerga, dar exersam diseara cand vine tati, pana prinde curaj. In schimb, a inceput sa-i curga un pic nasul . Cred ca l-a prins un pic de raceala ieri cand am iesit de la intepat, ca era ud leoarca de transpiratie si ne-am grabit noi spre casa, dar ...

Sa va mai spun de Isabella. A fost cu gasca sambata, la ziua mea. Ai ei merg amandoi foarte bine. S-au inaltat si si-au schimbat si ei fizionomia in baietei, nu mai sunt asa falcosi ca bebelusii. Sunt foarte frumusei, dar nu seamana deloc intre ei. Isa se plange ca nu vorbesc decat in limbajul inteles numai de ei trei . Au mai avut perioade de raceala, enterocolita, dar acum erau bine. O sa-i transmit urarile voastre.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Briana mi-am ridicat ochelarii mai sus pe nas, ca poate nu vad bine...imi pare rau, sincer nici nu stiu ce sa zic

Laura, pe Rares, ai vazut ca ai baiat mare?!?!? Si Biencutza va veni si ea din urma

Mona, si spor si succes in tot ce faci P.S AM trimis-o si pe Acusor la munte la pensiunea "noastra"

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 20+ Samburika

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

quote:
Originally posted by pisicut

Felicitari Brianamica pentru 10 ani de casnicie, multi inainte fericiti si cu multe impliniri! pe Ana sa-i treaca repede bubitele.
mama lu' BuBu mic
www.dropshots.com/pisicut" target="_blank"> Filmulete si poze
[/quote]

Pisicut...eu nu sarbatoresc 10 ani de casnicie ...
Eu sunt in divort dupa 11 ani de casnicie....!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Va pup pe fuga, suntem bine, in sfarsit si-a aratat coltul dintisorul care ne-a inebunit in ultimul timp, Sara iar papa bine.
Am fost si noi ieri la un control de forma, doctora noastra pleaca in concediu de maternitate si am vrut s-o vada . E ok, ne-a dat si noua o alta schema de administrare a vitaminei D(tablete Fluorvigantolette 10 zile pe luna si Vigantol -3 picaturi pe zi in rest). Sarei i s-a inchis fontanela, dar va asigur ca e tare dezghetata si as zice eu, desteapta.
Ne pregatim de Priorix (noi nu am facut antirujeolicul si trebuie sa asteptam pana la 1 an si 3 luni, asa am inteles de la doctora). Mi-a tot spus de efectele urate pe care poate sa le dea acest vaccin(ea mai are un baietel cu care a avut probleme dupa acest vaccin, cauzele ar putea fi un pronuntat fond atopic), asa ca stau ca pe ace. Mi-a dat niste informatii si despre Varilix, dar astept sa vad cum se comporta fata dupa Priorix si apoi iau o hotarare.
In rest, ca sa va mai zic? Incep de saptamana viitoare un curs de specializare intr-un alt domeniu economic decat cel cu care sunt familiarizata si voi fii si mai ocupata, noroc ca am soacra in ajutor, sa-i dea Dumnezeu sanatate.
Va pup pe toate, eu oricum va citesc complet, dar acum sufar de lipsa de idei de conversatie.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Brianamica, am citit bine: "Eu sunt in divort dupa 11 ani de casnicie....!!" ??????

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

DA ! Ai citit bine !

Nu stiu cate dintre voi isi amintesc faptul ca la un moment dat am spus ca o sa intru mai rar ....datorita unor probleme !

Pai cam astea erau problemele, sin pana acum o saptamana nici nu am putut vorbi despre asta !!

Insa acum, pot spune .....DA DIVORTEZ !!!!

Asta e.....nu a fost sa fie...si atat !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Briana...sincer, imi pare rau....am cascat si eu ochii crezand ca n-am citit bine...

http://photos.yahoo.com/aluch2004

Mergi la inceput