Inimioare de iulie-august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Lory cum sa ma simt?/Obosita, tracasata, epuizata, dar sunt fericita.
Sambata e ziua mea de nastere.Mi-am dorit dintotdeauna ca pana implinesc 30, sa am 2 copii.Nu speram sa am niciunul, dar DD mi-a indeplinit dorinta.

AniS 23+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am uitat sa va zic, cu ocazia asta am aflat si cati dinti are Ingrid.I-a numarat dr , avem 16 dinti ...mai are 4 si scapam...
Voi cum ii spalati pe dinti? Ca a mea nu sta..si dr zicea ca e musai s-o spal eu, nu s-o las pe ea.

AniS 23+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Am revenit...

Vroiam sa va spun ca si Rares a inceput sa mearga...si suprinzator a fost ca nu a facut 1-2 pasi...ci de la un capat la altul al camerei dupa jucaria lui preferata, o masinuta rosie.
In rest...este bine. Am facut si noi priorixul si a fost ok.
Singurul lucru neplacut este ca nu mai poate sta asa de mult timp afara...si tot timpul ma ia de manuta si imi zice: mama....pa-pa...pa-pa.

Anis te inteleg ca esti fericita!!! Iti urez de pe acum La multi ani!!! si tot ceea ce iti doresti tu sa ti se implineasca!!!

Pupici la toate fetele frumoase si copilasilor destepti!!!

Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Rares merge singur!!!! Dupa o zi inceputa prost, continuata la fel de naspa, a venit seara si surpriza atat de placuta pe care mi-a facut-o feciorul. Sunt foarte emotionata si mai ales foarte fericita. Am inceput ca un joc, stand fata in fata cu sotul si trimitandu-l de la unul la celalalt. La inceput nu vroia sa dea drumul la mana sau incerca sa se puna in 4 labe, dar dupa ce a facut primii 2 pasi mai mult aruncandu-se in bratele mele a prins curaj. L-am aplaudat si l-am incurajat, asa ca in mai putin de 15 minute a facut cam 10 pasi singur. A prins smecheria si ii place foarte mult.
Ma duc sa ma rasfatz cu o baie si daca nu pic de tot de oboseala, revin sa citesc ultima pagina si sa mai raspund.

Diana cu Isabella ma intalnesc eu des. Sunt bine si ea si baietii. Intru in detalii mai tarziu, sau maine, daca nu mai apuc sa intru.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Laura iar vin cu constatari medicale neomologate. Pe cand lucram in pediatrie am vazut multi copii cu toracele evazat si un pediatru cu experienta mi-a spus ca el crede ca e de cand se foloseste pampersul pentru ca le strange abdomenul si ii forteaza sa respire cu toracele si oasele fiind inca moi apare evazarea. Intr-adevar sunt prea multi copii <bine hraniti> cu torace evazat sa fie toti rahititci. Si Adi a fost asa dar acum are un corp de Apollo.
Si cu fontanela....la Adi s-a inchis la 1 an si 8 luni si la Medeea cred ca va fi la fel.
Pe Adi l-am tot suspicionat de rahitism dar toti pediatrii pe care i-am intrebat mi-au spus sa imi bag mintile in cap si am intrebat destui.
Deci si eu cred ca puii tai sunt perfecti.

In alta ordine de idei imi pare rau de carucior, poate gasesti unul prin ziare, second hand sau in piata de vechituri, la noi sunt destul de bune si pentru cateva luni isi fac treaba.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Bravo Rares!

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

ne mai tineti minte?nu cred!dar vom fi mai active...ca sa nu ne mai uitati
Ilinca are 11 kg,80 de cm,8 dinti si 3 masele.merge singura de o luna si jumatate(timp in care eu am slabit 5 kg)...zice mama,tata...pe care il mai striga ie..de lla ilie..,papa,pa...face si cu manuta,dana,buba(=vrea pe jos sau s-a lovit)si alte onomatopee,canta aaaa...si danseaza...nu face nici pipi si nici kk la olita pt ca nu vrea sa strea pe ea,cum o asez in secunda 2 se ridica si apoi,incordeaza picioarelle si nu mia pot sa o asez.cu olita e prietenoasa...se joaca cu ea,o pune in cap,o pllimba prin casa..in ritmu asta mergem la scoala cu pampersisi pana aici toate bune si frumoase..insa de 2 zile am aflat ca are giardia.
Cam astea sunt noutatile despre noi!
anis -eu o spal pe ilinca dimineata si seara...desi uneori uit ..dimineata.iar ziua ii mai dau uneori ei periuta ...ii mai si aratsi am vazut ca a inceput sa prinde smecheria
am plecat ca s-a trezit si plange!ufff nenorocita asta de giardia!

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara!!!

Albinutzza- pai Mario face de 4-5 ori pe zi, cate putin de fiecare data, dimineata face mai mult, asa, tot pampersul.... Si dimineata e moale, iar spre seara face mai tare dar miroase mai urat... Si a facut si bubite la fundulet dar ma gandeam ca sunt din cauza faptului ca face moale, ca el are pielea f sensibila... Eu nu i-am dat ceai de menta, nici nu ar accepta.... am trecut pe banane mai multe si orez fiert amestecat cu supa si vad ca azi a facut mai binisor. Data trecuta i-am dat Smecta si si-a revenit imediat! Sper sa ii treaca repede! Pupam si pe Lucuta pe burtica sa nu-l mai doara si sa ii iasa repede maselutele sa nu-l mai chinuiasca!

Mergi la inceput

Briana- imi pare rau ca ati luat-o de la capat!!!! Sper sa treaca repede bubitele!!! Se pare ca banuieste ca e de la lapte ceva daca te-a trecut pe varianta fara lapte... Ai grija sa nu se constipe rau fata ca astea cam asa fac.... Sper sa va treaca repede si sa nu mai aveti probleme!

Laura- au papat bine puii ardei umpluti? Cu vigantolul, mie mi-a zis dna dr ca tb sa ii dau pana la 5 ani parca... si i-am dat si toata vara! Sper sa nu aveti probleme din cauza asta desi nu prea cred ca am auzit mai multe mamici ca nu dau vara, mai ales ca voi ati fost si la tara unde au stat mai mult la soare si soarele fixeaza celmai bine calciul! Pupam manuta lui Rares, sa treaca repede vanataia!!! (Asa am patit si eu cu Mario prima data si l-am luat la fel pe sus dupa 5-6 incercari si mi-a zis ca de-asta plang copii ca suntem noi mame isterice si ne simt... Poate sa-mi zica oricine ce vrea dar mie nu mi se pare normal asa ceva!) Si pupici si Biencutei cumintele! Sa va iasa super toate analizale si mult succes daca te mai duci pana la urma cu rares in alta parte!

Mergi la inceput

Giana- bine ai revenit!!! Pupam pe micul Dani sa o lase si pe mami sa mai scrie pe aici, sa ne mai dea si noua vesti despre voi!!!!

Laura - imi pare rau ca ati avut o zi asa de proasta, sper sa treaca repede si sa iti revina zambetul pe buze! (desi nu e greu deloc asa ceva, e suficient doar sa te uiti la minunile tale cum se joaca impreuna si e totul...ca-n povesti!][pup)

Dede- nici Mario nu papa paine deloc, de fapt el papa tot ce se poate pasa fin sau daca e mai mare... sa alunece usor pe gat.... Pupici si pofta buna sa nu aveti probleme cu burtica!

Yasmari- ma bucur ca nu te-ai suparat ca am raspuns in numele tau dar mi-am amintit de discutia aceea... ca si eu as fi sot curioasa sa vad fata ta cuminte! Si sa stii ca e cuminte daca zici ca nu le comite, ca si Mario e tot timpul sub ochii mei, ca nu fac un pas sa nu-l vad si... de sub nasul meu a cazut din pat, tot asa a spart o vaza si alte nazbatiute, ca in rest e si el cuminte! Si nu pt ca nu mi-ar pasa ca sunt asa de exagerata cu el... dar face cate o trasnaie cu viteza luminii cand le face, de nici nu am timp sa gandesc dar sa si reactionez.... O fi din cauza ca sunt blonda si gadesc mai greu? Pupici multi si te asteptam cat poti tu de des si cand te invoieste si printesa ta mica, ca nu vrem sa suparam fata!!!!

Mergi la inceput