Ai nostri ca brazii (ian-feb05) 28

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Scriu pe fuga, deoarece pica netul la fiecare 2-3 minute.

Noi vrem sa plecam in 2 saptamani, dar nu avem hainele de iarna la noi, asa ca va trebui sa cumparam o parte de aici si restul sa le aduca mama in Germania, asta daca ne decidem sa mergem direct in Germania ( e mai ieftin de aici) decat intai in Romania.

Bubu,am vazut pozele si mi-am reamintit de Barcelona. Tare frumos oras.
Nu ai vorbit despre impresiile legate de civilizatie, curatenie, etc, arhitectura, clima, mancare, etc.

Rayan nu mai are febra, a avut doar 2 zile, insa de azi are ceva mucisori. Noroc cu pompa minune.

Coraly, sa stii ca de multe ori m-am gandit la tine cand scriai ca nu stii ce e aia noapte intreaga dormita. Sper sa isi regleze somnul ca altfel va fi foarte greu.

Oana Cretu, va tin pumnii. Oricum, un lucru sa tii minte: orice s-ar intampla, este spre binele vostru.
Si noi incercam acum cu Germania, dar ce garantie avem ca vom reusi? Nici una! Daca Dumnezeu va vrea, vom reusi, daca nu, vom afla care e drumul nostru.

V-am spus cum imi pronunta Rayan numele? Nona sau Noana, hehe. Tare dulce suna numele meu din gurita lui.

In rest, i-a cumparat tati o masina cu pedala, tare faina e, doar ca inca nu a invatat sa apese pe pedala respectiva.

Clar nu o sa pot lua masinuta cu mine, e foarte mare, asa ca o va aduce tati cand o veni el.

In rest, va mai scriu cand m-o lasa Rayan. Nu stiu ce are, de ieri e cam miorlait, nu stie ce vrea, ba cere aia, apoi nu mai vrea, va vrea guma, daca nu ii du da cu capul de usa, si tot asa. Am obositttttttttttt!

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, voi sunteti bine? Rayan ce face? Mai e bolnavior?

De Ixxi mai stie cineva ceva? Piersicuta vorbareata ce o mai face...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bubu, nu iti mai tot cere scuze ca plictisesti, deoarece nu plictisesti pe nimeni, din contra.
Mie cel putin ( si sunt convinsa ca nu doar mie) imi face placere sa citesc ce ai facut in Spania si ce impresii ai de acolo.
N-a zis nimeni sa vorbim doar despre copii, totul e sa nu ajungem sa vorbim 90% despre altceva, si 10% despre copii, ca ar fi pacat.

Mi-e ca daca mergem intai in Germania n-o sa mai pot intra pe forum, nu stiu.
Trebuie sa ne decidem zilele astea, daca mergem intai in Ro sau direct in Germania.
Singura problema este ca pasaportul mamei iese la sfarsitul lunii octombrie si eu vreau sa vina si ea cu noi.
In plus ne-ar aduce haine din Ro.

Despre tati, nu stiu cand va veni, daca va veni.
Totul depinde de mine intai, daca gasesc eu job.Asta este primul pas.
Odata stabilita acolo ii pot cauta lui, altfel nu prea sunt sanse, deci.... mi-e groaza cand ma gandesc la viitor, dar nici aici nu mai pot sta. Am ajuns nervoasa, frustrata sa stau atat in casa.
Trebuie sa fac ceva pentru mine, pentru viitorul meu, iar asta reprezinta proritatea mea in momentul de fata.

Tati a fost numit si director medical de vreo saptamana, si lucreaza mult mai mult, pe aceeasi bani. Vine mai tarziu, e frant, iar eu depinde de el ca sa ies sa cumpar o paine de exemplu.
Nu mai vreau asa ceva, sorry. Prefer sa stam separati o perioada dar sa fiu eu implinita.
Nici lui Rayan nu ii merge bine aici, stand atata in casa.
Are si alt program de somn, mananca mai prost, nu stiu de ce, dar asta se intampla.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

quote:
Originally posted by bubu05

Lavinia, ce-ai mai patit?

M-am certat cu mama.

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, cand am scris eu mesajul tu inca nu scrisesei...au aparut aiurea...ce bine ca n-a mai facut febra! Mai aveti putin si plecati...tati cand o sa vina cu voi?

De Barcelona...ce sa mai zic, ca nu prea mai am cuvinte de lauda...este un oras superb, arhitectura la fel, Gaudi a fost un mare talent sa proiecteze minunile alea. M-a impresionat faptul ca au peste tot facilitati pt. handicapati, incepand de la autobuze, metrou(aveau un lft care te ducea direct pe peron), telefoane publice...la noi am vazut unul la aeroport, dar prin Bucuresti ioc...lumea este super civilizata, isi asteapta randul peste tot, nu ca la noi, buluceala sub forma de gramada. Cel mai clar exemplu a fost in aeroportul din Barcelona, cand asteptam imbarcarea: mai erau 10 minute pana sa inceapa imbarcarea si a venit un nene acolo la ghiseu. In secunda doi toti romanii, un sfert dintre ei tigani, au format o gramada in fata ghiseului....nimeni nu-i baga in seama, de vreme ce nu era timpul sa te asezi acolo...iar cand a inceput imbarcarea, a si zis nenea ala, mirat: One by one, please...Iti vine sa te ascunzi undeva de rusine, cu astfel de specimene in jurul tau!
Despre mancare chiar vroiam sa-ti zic ca m-am saturat de creveti, scoici, caracatite si alte fructe de mare! Am mancat paellia si am baut sangria, un deliciu!
La fel de mult m-a impresionat si clima, orasul fiind la malul marii. Aerul era f. curat iar temperatura aproape constanta si ziua si noaptea. iar in miezul zilei, oricat de cald era, nu aveai cum sa transpiri pt. ca batea briza si te racorea.
Am ramas f. impresionata de orasul asta, e superb!
la anul vrem sa vizitam Roma, sper sa fie la fel de frumos!

Sper ca nu v-am plictisit ca am povestit aici si am fost off topic...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Lavinia, as vrea sa te inteleg ce inseamna sa nu te ajute sotul cu Natalia, incerc cat pot sa te inteleg. Nu vreau sa ma laud ca eu nu l-am mai spalat pe Seb de nu mai stiu cand de cand lucrez eu si George sta acasa, dar vreau sa iti zic un lucru. Trebuie sa ii explici foarte clar ca este foarte obositor sa te ocupi numai tu de ea si de alte treburi, ca ai nevoie si tu de momente de relaxare. Si Ca si Natalia are nevoie de momente din astea de complicitate cu el (spalat, dat sa pape, schimbat pampers...) Iar legat de mama ta, imi dau seama ca nu iti place sa te cicaleasca in privinta Nataliei, nici eu nu suport astfel de oameni, si iar imi este un pic greu sa inteleg cum e ca mama si soacra nu zic nimic, ma lasa sa fac ce vreau eu. Trebuie sa discuti clar si cu ea o data pentru totdeauna ca ai facut-o, iti asumi responsabilitati si o cresti cum poti tu. Eu iti tin pumnii sa iesi din stresul asta!

Crinuta, asa este, eu cred ca Dumnezeu are ceva pregatit pentru fiecare din noi, si ca e bine sa acceptam asta. Eu zic ca timpul decide si vom vedea ce se va intampla. Scump Rayan cum iti spune pe nume. De la Ioana, nu? Poate pui si tu poze cu masinuta. Ma bucur ca este mai bine Rayan. Sa sti ca Rayan simte ca tu nu esti bine si de aia nu este nici el bine. Eu cred in asta tare, ca le transmitem copiilor starea noastra. Este motivul principal pentru care si eu am decis sa nu ma mai gandesc la ce va fi, sa imi fac ganduri negre, sunt optimista si vesela. Sa te gandesti la un singur lucru: est efoarte important pentru voi ca Amin accepta sa te urmeze in orice loc al lumii, sa renunte la viata lui de acolo. Eu gasesc ca asta este o dovada de iubire.

Buvu, nu ne plictisesti deloc, chiar imi place sa aud cum mai este si prin alte locuri, vad ca civilizatia este aceeasi ca si aici, tiganii ca si aici (din pacate). Apropos, mie imi plac fructele de mare, dar paella nu. Ma bucur ca ati petrecut cateva zile frumoase si ati vazut cum se respecta oamenii, ca-s la cozi sau in alte locuri.

Va pup pe toate si nu strig catalogul, ca nu vreau sa ziceti ca-s sefa aici, era doar o gluma, sper ca intr-o zi veti reveni una cate una si veti povesti ce faceti si ce fac puii vostri, puii despre care vorbeam chiar inainte de a se naste.

Mergi la inceput

90%din mesajele mele sunt offtopic.Deranjez pe cineva???

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

sa stiti ca si eu va citesc destul de regulat. sunt intr-o criza permanenta de timp si in general mi-am facut un obicei sa nu scriu decit atunci cind pot sa raspund altceva decit ceea ce s-a mai raspuns. nu m-am suparat niciodata.

noapte buna!

Mergi la inceput

Moama ce activa sunt in seara asta.Promit ca asta e ultimul post.Oana,mama e stresata si nervoasa si ea si are obiceiul sa casune pe ceilalti din jur.De obicei tac si inghit ca daca deschid gura sunt rea de tot si stiu ca o fac sa planga.In seara asta am rabufnit,nu rau,a fost de ajuns sa-i zic sa ma lase in pace pe un ton mai rastit si s-a suparat.Nici mie nu mi-e bine....De al meu sotz ce sa zic,o mie de vorbe doi bani nu fac.Nu pot eu sa-l schimb acuma,nu pot sa-l oblig sau sa-l conditionez.Daca vrea bine,daca nu,poate nu mai vreau eu intr-o zi.A primit avertizare!

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

E a doua oara cind mergem cu andreea la budimex pentru ca nu isi mai poate misca mina de la cot - practic ii iese cotul din lacas si trebuie bagat la loc dr. ne-a zis ca asta se intimpla din cauza insuficientei dezvoltari a ligamentelor si ca se va regla odata cu cresterea...

Ne-am intors acum vreo ora de la spital, acum a adormit si pare ca a scapat de durere...

ati patit sau ati mai auzit de asa ceva?

Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Mergi la inceput