Miresele anului 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

CASA DE PIATRA,
Trendule, Pisick06 si Samira_a!

Sa avetzi parte de casnicii pline de fericire si mult noroc.
Trendule, ai cam tras chiulul... in ultimul timp...abia astept sa aud primele impresii despre nunta.

Giova si Katerina, CASA DE PIATRA,si voua! Aniversare frumoasa!

Sa fitzi mereu fericite si iubite.
Giova, sa iti traisca marco si sa ajunga voinic si istez.
Katerina, sarcina usoara si George Anelin sa vina pe lume usor si sanatos.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Si noi avem o aniversare peste 2 zile... pe 17
Se implinesc 8 ani de cand ne-am intalnit (si indrgaostit... )

Pacat ca maine dimi pleca in delegatie o sapt.
Asa ca vom sarbatori azi.

Imi da cineva niste idei de cadou pt astfel de ocazii?
Eu deja i-am cumparat ceva... dar mi-ar prinde bine niste ideica sa mai iau ceva...
Si fiindca poate si eu pot ajuta cu ideea mea, iata ce am considerat eu a fi un cadou special si ff romantic.
Din colectzia "cartzi in dar" i-am cumparat cartea cu titlul "Unicei mele iubiri".
Este o colectzie de versuri de dragoste si franturi din scrisori de dragoste ale unor personalitatzi celebre.

Mi-a atras atentzia si cea intitulata "sotzului meu" dar m-am gandit ca ar fi mult mai potrivita pentru aniversarea casatoriei.
pretzurile variau intre 15 si 25 lei noi (150 si 250 mii lei vechi).

Aaa s am mai luat si praji Dmino... de la Agapitos... Mmm deliciiioaaaaseeeeeee am mancat aseara.

Acm astept si sugestiile voastre... (ca inca nu i-am dat cadoul...).

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Casa de Piatra, vreme super si petreceri frumoase pentru:

Trendulici
Pisick06
Samira_a

La multi ani cu drag, aniversatelor

Gio & kateryna

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
o saptamana buna va urez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza si de la mine, miresici!

Sper ca saptamana asta sa ne scriem mai des...desi, ..la ce munci avem de efectuat...voi incerca!

Pana atunci, sa ramaneti la fel de frumoase, pure, calde si inimoase.
Va pup cu drag.

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

CASA DE PIATRA Trendulici, Pisick06, Samira_a!

Multa fericire aniversatelor (in categoria carora intru si eu, ca ieri am implinit 3 luni de la marele eveniment).

nitzuc, nu prea am inteles ce ai vrut sa spui. Dupa ce a fost momentul tortului (taiat, pupaturi si restul) chelnerii au dus cate un tortuletz la fiecare persoana. Practic nu prea am avut ce taia. Am taiat simbolic o felie din tortul mare, insa pe farfurie ne-a pus si noua un tortuletz din ala mic din care ne-am dat unul altuia, si tot tortuletze ne-au adus si noua la masa, ca am comandat ceva mai multe si nu a fost nevoie sa taie si din tortul nostru (pe care l-am luat acasa la final). Nu mai tin minte acum cate grame aveau, ceva intre 80-100, insa au fost destul de mari. Pentru acasa am dat marturii (suport de lumare cu lumanare pastila, deasupra lumanarii am pus un servetel bleu si apoi bombonele - migdale in cioco - totul invelit in tull si organza).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitzuc spune:

Alynutza, n-ai inteles dar m-ai lamurit. Te pup si felicitari pt 3 luni de casnicie. Parca ieri ai facut nunta, nu imi vine sa cred ca au trecut 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

nitzuc, bine ca te-am putut lamuri, chiar daca n-am inteles exact la ce te refereai. Daca era vorba de mini-torturi pt data acasa la invitati, in loc de fursecuri, se fac si din astea, sunt in jur la 300 de grame, dar nu cred ca fac la Friandise. Noi ne interesasem la Steaua rosie, acolo fac, sunt si preturi ok, ti le pune direct in caserole nu mai trebuie sa muncesti tu. Daca te mai pot ajuta cu ceva, intreaba-ma fara griji.
Nici mie nu-mi vine sa cred ca au trecut 3 luni... Ieri m-am uitat la filmuletzele de prezentare si m-am emotionat foarte tare... si mi se parea ca a fost doar un vis...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna fetelor,

Ma mai tineti minte? Eu am citit ce ati mai facut voi, dar din motive obiective nu am mai apucat sa va scriu...Daca vreti sa vedeti si cateva poze de la nunta noastra, sunt in semnatura, la albumul " Nunta noastra". Sper sa va placa.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitzuc spune:

Ai intuit Alynutza. Unde ii Steaua Rosie? Mai stii ceva preturi pt caserola? Gramaj ceva, aprox? Alte cofetarii de recomandat? Ai mai fost pe undeva? Te pup

Mergi la inceput