Miresele anului 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Eu n-am apucat inca sa ma uit singura la filmele de la nunta. Dar clar imi amintesc cu drag tot felul de chestii, majoritatea neprinse de camera, (inclusiv cat de bosumflata si disperata stateam sub casca la coafor dimineata cand am vazut ca afara ploua cu galeata, si-mi tot spuneam in gand ca nu-i voie sa plang, ca o sa mi se irite ochii si n-o sa ma mai poata machia, cum ma agitam cand mirele meu era deja la poarta si eu aveam doar jupele pe mine si atat, intr-o camera plina de femei care fiecare avea alta preocupare decat sa imbrace mireasa, si cum am strigat disperata sa nu intre cameramanul care voia sa filmeze cum se imbraca mireasa...). Ziua nuntii e deosebita pentru fiecare si cred ca starneste emotii si un anume fel de batai de inima de fiecare data cand ne gandim la ea.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Alynutza, ma bucur ca si tu ma intzelegi.
Chiar ma gandeam ca...desi ca am postat doua mesaje cam "kilometrice" am trecut cam neobservata ...

Chiar iti recomand sa vizionezi singurica filmarea... Sunt aproape sigura ca iti va placea fooooaaarte muuult. Sau daca nu chiar singura macar voi doi singuri (desi si asa exista riscul sa va apucatzi sa vorbitzi si sa comentazi ..noi asa patzim )
Pe cand eu cand sunt singura... am descoperit ca intru intr-o stare asemanatoare cu meditatzia ...parca ma " teleportez" iar acolo...
Cam ca in filmul acela "Undeva candva".... Il stitzi?
Eeee nush dac aatzi intzeles ceva..ca nici eu nu intzeleg bine...
Stiu doar ca imi plaaaaaaceeee (pacat ca nu prea am avut ocazia...decat de cateva ori).

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza si o fierbinte! La Cluj e ceatza si mie imi vine sa trag un pui de somn cu capul pe birou...

Elara, evident ca te intelegem... Cat despre vizionatul filmuletzului de una singura... sa vedem cand raman singura, ca in general cand ajung de la servici ma grabesc sa pregatesc cina pentru sotzior si pe urma ajunge si el.

O zi frumoasa!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

salutare la gagici!

tzuca mama pe ele de fete fumoase!
elara ai reusit sa ma faci si pe mine sa intru intr-o stare de nostalgie super misto!
si eu imi amintesc de ziua nuntii care la fel ca si la voi a trecut foaaaarte repede!
si eu ca si voi am pastrat buchetelul, cocarde, invitatii, cufarul pe care l-am avut pe post de casutza, rochia mea cu toate accesoriile si costumul lui, etc.
offf ce zi frumoasa!
cam pustiu azi pe aci, sau mi se pare?
va las ca tre sa plec si eu acasa, dupa atata munca...
si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
dau o , o tigara si ce mai doriti
pe unde va ascundeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza...
Nu vine nimeni cu o acuza, o propunere de scandal... ca vad ca numai asa mai dau fetele pe aici...

Mergi la inceput

Neatza la gagici!

Eu ma bag la o cafelutza si la o tzigara!
Bre da' chiar ca nu mai intra pe aici nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

hello! Ce mai faceti fetelor.....vad ca s-a transformat complet atmosfera pe aici...ultima data cand am intrat intrebati toate...de restaurant, de jartelute, de cocarde....de vreme...etc. Acum astea au trecut si a venit perioada "nostalgie" ha? Din fericire avem la ce sa ne gandim cu drag. Am avut niste nunti superbe care ne trezesc suspine cand ne gandim la ele. Bravo noua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Nicoleta ma abonez si eu la o cafelutza chiar daca e mai tarziu.
Ginutza bine ai revenit!!!!!
Fetelor o zi buna si spor la toate!!!

Cristina
Pentru Barbye, una dintre noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_26
Ginutza bine ai revenit!!!!!

Cristina
Pentru Barbye, una dintre noi

multam mult!
multi la tine!
asa as mai fi stat hai-hui prin tara!
nici nu mai imi venea sa ma mai intorc! dar a tb sa venim la scarbici ca am mai fi stat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrr poate credeti ca-s nebuna ....intru zilnic, "va citesc" dar nu am timp sa "scriesc"....vreau sa plec de la firma...merg la interviuri dar nu prea gasesc ceva ce sa-mi placa....ce stiti de Interbrands???lucrati vreuna??cunoasteti pe cineva acolo???am fost aseara la interviul final ...acum astept un raspuns....dar despre YGREC - fac anuarul transportatorilor si al firmelor de constructie...de la ei am primit oferta si tre sa dau un raspuns pana maine dimineata....

pleaseeee help me!!!!!

un an de convietuire-13 august

Mergi la inceput