Miresele anului 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza. Multzam de cafelutza, Cristina. E binevenita, mai ales lunea...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza, fete miresici!!

Va pup cu drag si va doresc o zi minunata!

Si...pofta buna!

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

!!!
O sapt. buna va doresc si eu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrrrr....eu scriu mai rar...de cand am devenit "doamna" ma seaca mai tare "moneyyyy" si nu numai...imi caut alt job....merg la interviuri dar unele nu-mi convin..altele.....acum tre sa merg la Libra Bank pt Customer Relationship Manager....stiti ceva despre LIBRA? despre salarizarea de la ei....orice ma intereseaza....PLEASEEEEEEEEE!!!! HELP ME!!!

un an de convietuire-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

la toate fetele chiar daca e ora asta mai tarzie dar Doamne, tare greu trece ziua de luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduril spune:

Ladies, dupa o scurta, dar atat de necesara absenta, revin si cu unele poze de la nunta, dar si cu cateva (mai multe) din saptamana de miere. Despre nunta nu comentez, ca vorba tuturor, a mea e cea mai cea, oricum conteaza numai ce am simtit noi, nu cum se vede pentru altii. Dar Barcelona, fratilor, m-a entuziasmat. Sigur ma mai duc.

Felicitari maritatelor intre timp si curaj viitoarelor mirese.

*Imagination is more important than knowledge*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Anduril,ai fost o miresica frumoasa. La fel sunt si pozele din saptamana de miere.Mult noroc in continuare si o casnicie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Neatza miresici!Hai... trezirea, ca am cafelutza calda pentru toate
Andurilati fost frumosi.Se vede clar fericirea pe chipurile voastre.Parerea mea este ca asa trebuie sa fie toata lumea in ziua nuntii. Va doresc sa ramaneti toata viata la fel de fericiti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Fetelor, ca o nasica ce sunt, mai casc ochii si pe la mirese, rar comentez, dar acu trebuie! Anduril, ai fost o frumoasa si mi-a placut la nebunie sa ma uit pe pozele de la nunta. Mi-ati placut amandoi, atitudinea relaxata si felicitari pentru fotograful ales!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!
Clau e bine venita cafelutza!!
Anduril superbe pozele!!! Se vede ca v-ati distrat de minune. Sa aveti parte de o casnicie minunata si in fiecare zi sa va simtiti ca in ziua nuntii!!! Casa de piatra nca o data.

Cristina

Mergi la inceput