Miresele anului 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
nitzuc spune:
Hei fetelor nostalgice, poate ma ajutati si pe mine cu niste info. Cu cat ati luat whiskey,de care, ce gramaj si de unde? Please, vreau niste preturi, ca in 2 luni tre sa il luam ca am auzit aseara de la un tirist ca se inchid duty-free-urile si iar intru in criza de timp. Deci?! Astept pareri.
Va pup
Giova spune:
Buna ziua duamnelor!!!!
Cu ordinea postarilor, cred ca e de la ei, adica sunt sigura. Si la noi la bebei, apar care cum si mai in spate si mai in fata.
Alynutza deci asa cu schimbatul orei. sa fi sigura ca te mai intrebam odata, pe la sf. lui octombrie. eu nu le am cu astea si cum le aflu, asa le uit.
De pe rochita mea nu a picat nimic, dar a mea au curata-to chimic, caci nu a permis materialul spalarea ei.Si mi-a picat doar un nasturel de la spate, care mi l-au inapoiat si l-am cusut.
e ok,ca noua, buna de vandut, dar nu vreau.
Krelia a trecut o luna, nu-mi vine sa cred, sa vezi cand vor trece anii cum va fi .
Nitzuc noi l-am luat din duty free chiar din vama, cu 10 sau 13 euro/l, Ballantines. acum nu difera foarte mult preturile. dar e mai bine sa iei de 1l.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
Alynutza spune:
Gio, tot analizez pozele cu "lupa", cred ca n-au cazut pietricele de pe poale, doar mi s-a parut. Doar de sus de pe corset sigur a cazut una, pe care am si recuperat-o. Alta a cazut la purtat. Cu ora ma puteti intreba, nu-i problema.
Nitzuc, whisky si eu zic sa luati de 1 litru, ca-i mai rentabil si 100% din duty-free. E muuult mai ieftin decat in magazine. Tot asa am luat si noi, la 10-15 euro sticla. In Billa am vazut la oferta sapta trecuta sticla de 700 de Jack la 1 milion!
nitzuc spune:
Alynutza, m-ai lovit rau. Dar la noi orice ii posibil. Nici macar aici nu ii atat, ii aproape £18 la 700 ml. O sa il luam dar nu stiu cantitati, la 350 - 400 cat sa iau? Stiu ca ar trebui socotit 100 ml/persoana/tarie dar tu stii ca la noi nu se poate fara tuica de prune. Iti dai seama ca toti ar sari ca arsi sa nu dau. Deci cat? Eu ma gandeam la 30 de litri de whiskey, ca prostia mare ii ca nu cred ca este bar, inca nu stiu, tre sa mearga nasa la o nunta la acelasi local sambata asta si o sa stiu. Deci ce fac?Mesele is rotunde cred ca 8 -10 pers la masa. Sa pun 1 sticla L pe masa? Pe de alta parte ma gandesc ca or sa imi ramana 30 de sticle incepute si neterminate si acum chiar n-as avea chef sa arunc whiskey. Nu stiu ce sa fac si tre sa ma hotarasc rapid. Daca pun o sticla per masa imi tre cel putin 35 la 35 de mese a 10 persoane.
Help!!!!
Mersi Giova de raspuns.
alinacn spune:
salutare miresici si bine v-am gasit .
intr-adevar a aparut lumea noua(serviciul batular norocul sa-l bata)
asa e krelia, cam de ceva vreme la 6 e intuneric si incepe sa fie din ce in ce mai intuneric.of, cand ma trezesc de dim si vad intunericul asta, am un chef de servici ....de zile mari si daca ati observat a inceput sa se intunece mai devreme.ar trebuisa ne lase pe toti la vatra si sa hibernam ca usu.ce zic eu suna frumos dar niciodata nu se va intampla asa ceva.
si ca sa justific cele spuse mai sus, cei mai mari si mai tari din parcare(care se afla ca 'indrumarea' comunitatii) au dat liber 3 zile la bugetari si hop top ca era prea frumos ca sa fie adevarat, aceste zile trebuiesc recuperate sambetele.pai cine vine sambata la serv?
asa ca romanu pana nu recupereaza nu e roman, deci nici nu se pune in discutie problema cu hibernatul
o zi buna tuturor
Alynutza spune:
Nitzuc, eu am avut o surpriza teribila vis-a-vis de whisky si tuica. Noi am avut 8 sticle de whisky la 120 de persoane si doar 2 l de tuica. Chiar ne-am gandit ce fel de invitati avem si nu ni se parea ca se va consuma atata whisky. Aiurea, ca s-au terminat toate cele 8 sticle si am luat in plus inca 3 de la restaurant. Tuica nu mai stiu exact ce si cum, dar sigur n-am ramas in pana. S-a vehiculat ca a fost din cauza ca am trecut whisky-ul primul pe meniu si daca a dat lumea de el, a continuat tot cu whisky.
Un sfat ca sa nu ramai cu sticle de bautura incepute: noi nu am pus nimic pe masa (nici macar apa), am avut meniu cu bauturile ca sa stie lumea ce este si chelnerii i-au servit. Asa eviti "prada", dar inseamna sa ai personal super atent (noi n-am avut probleme cu asta, fiind restaurant 4*). Si cu berea de exemplu, mi se pare aiurea momentul in care se distribuie cate o sticla de bere la fiecare invitat, fie ca a cerut au ba, si mai e si desfacuta.
Si cu preturile, dap, din pacate asa e, e scump rau.
alinacn spune:
hallo Alynutza,
cand am auzit de prajiturele imediat mi-am facut si eu aparitia.pot refuza orice dar cand vine vorba de prajiturele..........
daca vreti mai aduc si eu niste prajiturele si facem un chef de zile mari asa ca inainte de nunta, sau pt miresicile doamne in amintirea fericitului eveniment
Alynutza spune:
Alina, prajiturelele ne sunt oferite cu tot dragul de Krelia, care aniverseaza azi o luna de la fericitul eveniment.
krelia spune:
portia a 2 a de prajiturele si sucuuuusss!!
cat priveste zilele "libere"...alina...pai, nu era de asteptat sa se recuepreze...prin munca...sambata?....doar ce, crezi ca dadea statu' ceva "moca"..[:I}
iar, referitor la bauturi..si la sticlele goale/pline...la mine a fost asa: - nici o sticla pe masa...toate sticlele in frapiere!! Si chelnarii veneau si iti puneau in pahar.
Acu'..or fi furat..sau nu..si cat or fi furat...nu stiu...cert este ca nu ne-au zis decat "s-a terminat redbull" (din care am luat inca 1 bax de la bar)..in rest, tot ce a ramas ne-au dat inapoi.
MIMOZA PUDICA...