*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

DELIA la multi ani si muuulte bucurii! ..si printesa pe care ti-o doresti!!

MARI78 sa-ti traiasca Teo si sa fiti fericite!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Revin....

Micaalsa, ai incercat sa-i masezi gingiutele cu gel special pentru inlatuarea durerilor cauzate de dintisori? Vara-mea asa ii facea fetitei ei (cam de 6 ori pe zi facea operatiunea) si ii alina cat de cat durerea.

Simona, ma bucur ca ati scapat de raceala. Ce mai e nou pe la Valcea?

Dananita, mi-ai fcaut pofta cu mancarea de praz, e mancare mea preferata..doar sunt olteanca, nu? Multa sanatate lui Alec!

Mihaser, la zis la ProTv ca nenorocitu era student in Romania si acum se incearca sa se stabileasca daca printre victime nu sunt si copii din Ro.

Tania, sper ca nu te-am deranjat cu telefonul. Pai ramasese pe saptamana asta sa vorbim si de-asta am indraznit. Atunci ne mai auzim luni dupa-amiaza.

Pispirica, Darius incepe sa tuseasca cand insist cu biberonul sa pape si el nu vrea. De ureche se trage si el ca lumea. Oare nu-i doare?

Irina, eu am citit ca in jur de un an se inchide fontanela frontala, iar cealalta mai inainte.

Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)

Mergi la inceput

Noe, drum bun si distractie placuta!

Cristinabarz, felicitari pentru al doilea dintisor. Stati bine, noi la 5 luni si jumatate nu avem nici unul.

Fetelor, am mai pus intrebarea asta: voi le-ati facut analize bebeilor la cerere sau v-a recomandat pediatrul? Noi pana acum n-am facut nici o analiza, n-am luat nici fier, nici calciu...numai cand a fost racit a luat ce i-a prescris doctora. In maternitate se face grupa sanguina? Daca da, noua nu s-au sinchisit sa ne-o spuna..."isi fac treaba nu gluma". Hemangioamele pe care le are Darius le-am observat eu dupa ce i-a trecut icterul. Acum sunt tare revoltata pentru lipsa de interes a neonatologilor din spitale si a pediatrilor.

Mergi la inceput

sarbatoritilor de azi:

Teodora Maria - - Mari 78
Victor Gabriel - -Onsami.

N-o uit nici pe mamica Delia careia ii urez "La multi ani" si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Delia, la multi ani, iubita. Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de ai tai!
Adar, inca o dovada ca Dzeu e sus si iubeste copiii. Daca ma crezi ca ma obseda azi-noapte ce veti face azi la doctor, ma tot uitam la ceas sa fac diferenta la timp sa intru pe forum sa aflu vestile bune. Ca sa nu mai spun ca in fata ochilor mei era acea imagine pe care a dat-o Aida .
Asa ca sa curga sampania ca avem de ce bea.
Cristinabarz, tu ai dreptate cand spui ca medicul trebuie sa te tina la curent cu suspiciunile lui, dar mai daca ai tu un licar ca vezi Doamne copilul asta o avea nu stiu ce c a iesit cu capul un pic mai mare si ca totusi este in grafic ... cum naiba sa arunci asa prostie??? Asta a fost ideea. Iti spui suspiciunea cand e fondata pe mai multi factori. Dar observ ca in Ro se arunca tare usor cu cate un diagnostic. Parca e un fel de sadism. Te joci cu nervii parintilor.
Apoi uram la multi ani si prichindeilor nascuti zilele trecute si azi.
Eu ieri am fost obosita la maxim. Duminica am iesit la plimbare (dupa o seara si o noapte cu febra din partea lui Luca) sa admiram foliajul de toamna. Am mers undeva pe un drum forestier si am creierit muntii timp de vreo 10 ore. A fost superb. Niste peisaje nemaipomenite. O combinatie de foioase ruginii-portocalii, brazii vesnic verzi si plini de zapada. Iar pamantul era plin de zapada, la fel. Nemaipomenit. Luca in culmea fericirii. Nu a mai avut deloc febra in ziua aia. Inca o data dovada ca daca e copilul bolnav sa nu il tii in casa sa boleasca sau sa il infofolesti prea gros.
Mamzel Farfuzel statea ca o domnisoara in carutul ei. A mancat si a dormit. Bag de seama ca si ei i-a priit la aer curat.
Dar ieri am crezut ca innebunesc. Obositi cu totii. Luca irascibil ca nu-si facuse norma de somn, eu parca eram lovita cu maciuca in cap ... nu mai descriu.
Aseara cand speram sa ne culcam mai devreme, Eva in plin chef de joaca, dar ce energie pe ea, zdupanea patul cu picioarele si manutele, ziceai ca trebuie sa-si faca norma de joaca, nu care cumva sa se culce pana nu s-a jucat destul. Eu ii tot bagam biberonul pe gurita sa adoarma, iar ea nimic. Isi flutura steguletele alea, scotea bibe din gura, iar Luca se ruga de mine sa ii spun povesti. I-am si spus sotului cum naiba cand vreau si eu o seara sa ma culc mai devreme, copiii astia sunt in plina verva???
Azi Luca se duse la gradi si parca sunt un pic trista ca de acasa incepu sa planga ca el nu vrea acolo. Imi pare rau de el, mititelu'.
Iar Eva nu mai serveste mancare solida. Si ma innebuneste cu treaba asta. I-am facut cartof dulce cu morcov, nu i-am reusit consistenta, adica sa fie ca o pasta si gunoi a scris pe mancarica aia.
Aseara i-am preparat cartof dulce fara nimic altceva. Iar nu l-a vrut. Sa nu mai spun cat m-am chinuit cu ea ieri sa ii dau o cutiuta de fructe. Zau daca mai stiu ce sa fac.
Azi mi-am propus ca nu ii mai dau laptic, o las sa i se faca foame bine si atunci ii "administrez" solida. Nu se mai poate. Macar o masa pe zi sa o aiba de solide.
Gata, va pup ca nu mai pot sta.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pup pe toata lumea si multumesc mult de urari.Va invit la petrecere.Sunt tare fericita caci e si mama cu noi,am luat-o ieri de la aeroport.Mandrul ajunge deseara la 8 din Boston caci a fost plecat de miercuriea trecuta,deci de aprope o saptamana.Ieri am avut parte de o mica petrecere surpriza facuta de un grup de prietene care stau foarte aproape si se contraziceau,una zicea ca ziua mea e pe 24,alta pe 26 si....mai bine m-au surprizat pe 25,bine ca am fost acasa,abia intrasem pe usa de la aeroport cu mama.Rudy are nasucul infundat,in rest tot superici de la gingii si il dau de N ori pe zi cu gel calmant pentru bebei.Am fugit si revin si la fel va doresc si eu scumpelor tot ce e mai bun pe lume:sanatate ,bucurii si impliniri pe toate planurile.

Ma bucur enorm ca micuta e sanatoasa si nu a fost decat o sperietura groaznica,mi-a stat inima cand citeam de Maia.Pupim si pe mami care a trecut prin niste sperieturi,of of.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

quote:
Originally posted by roxivan

Adar, acum am intarat si eu. A picat ceru pe mine cand am ajuns la mesajul in care spuneai ca Maia are hidrocefalie. Am dat repede repede la mesajele de azi cu inima cat un purice......DOAMNE AJUTA CA E BINE.

Cred ca daca eram in locul tau singur doctora astazi era batuta si nu numai de mine, dan ar fi mers chiar mai departe
Dar totul este bine cand se termina cu bine
trimitem multi pupiciiii si sa dea Dumnezeu ca nimeni sa nu mai treaca prin asta
Cristinabarz, felicitari pentru al doilea dintisor
Irina71, fontanela se inchide in jur de doi ani asa ca nu ai de ce sa/ti faci probleme
Pispirica, si Timeea scoate limba , iar eu o amenint ca o targ de ea si atunci sa vezi rasete pe mandretea mea
Timeea, a inceput sa manance mai bine si chiar imi deschide gurita cand trebuie sa manance cu lingurita

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

dELIA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

He he... ADAR draga,
eu nu 5unt deloc 5urprin5a de faptul ca Maia e ok, dar deloc! cind iti 5criam ca 5unt 5IGURA ca totul e ok, ti-am 5pu5 din 5uflet ce credeam. a5a ca trebuia 5a-i zici doctoritei cretine ca minunea ta are ochii mari, nu 5i capul ce dobitoaca, mah!

aici nu 5i-ar permite 5a-ti 5puna a5a ceva, ca le e frica de proce5e. ii dai in judecata pt ca 5-au jucat cu p5ihicul tau, de-i u5tura! 5i-ti mai 5i plate5c p5iholog, daca e cazul.

Alexandra e5te ma5urata/cintarita 5i la vaccin, 5i la vizita facuta la medicul de familie, ma mira ca la tine nu au tinut o evidenta in 5en5ul a5ta. a5ta arata cum i5i fac me5eria ace5ti medici...

DELIA,
LA MULTI ANI, 5cumpa! 5a fii 5anatoa5a 5i 5a ai 5i o fetita cind iti dore5ti

Pi5pirica 5i Biuta,
5i fata mea tu5e5te ca 5a 5e bage-n 5eama, de m-a la5at ma5ca. 5i e clar ca nu e tu5e "pe bune"

Ciuf,
n-am vrut 5a te 5perii cu imaginea aia, ci am vrut 5-o lini5te5c pe Adar... era clar ca Maia nu are a5a ceva. pe mine m-ar ajuta daca a5 putea 5a fac o comparatie.

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyana spune:

Adar eram sigura ca asta v-a fi rezultatul!!
Am gasit niste bancuri ca sa ne mai descretzim fruntzile:

Itic vrea sa ceara niste sfaturi de la rabbi si ii da un telefon. Rabbi ii propune sa vina la el acasa.
- In regula, zice Itic, dar cum ajung la tine?
- Revolutiei, 12. Cand ajungi, cu cotul drept bati codul 52, intri in lift, apesi cu cotul stang butonul 5, o iei pe coridor la stanga, apesi soneria cu cotul drept si ai ajuns!
- Bine, dar de ce trebuie sa apas butoanele cu cotul? Nu le apas mai bine cu degetul?
- Doar nu vii cu mainile goale ????? . . .

Categoria "Catalin Radu-Tanase":

- "...a fost batut cu salbaticie..." (traducere: i-a tras doua palme)
- "...dupa o urmarire ca-n filme..." ( traducere: s-au fugarit pe scari, si unul a cazut)
- " ...ingrozitoarea catastrofa..." ( traducere: i s-a innecat unuia oaia)
- " ...calvarul de neinchipuit..." ( traducere: le-a luat apa doi magari)
- " ...dupa o noapte de cosmar..." (traducere: li s-a taiat curentul)

Categoria "Andreea Esca":

- "...transmitem in direct de la fata locului..." (traducere: am inregistrat acum doua ore)
- " .....au dat dovada de o extrema vigilenta..." (traducere: Au venit dupa trei ore si au facut proces verbal)
- "... actiunea prompta a fortelor de ordine..." ( Traducere:...la fel ca mai sus...)
- "...atmosfera este de-a dreptul incendiara..." (traducere: striga doi suporteri "Hai Steaua!")
- "...ritmurile trepidante..." ( traducere: canta Liviu Guta...)

Pupam toti bebeii si pe mamicile lor!!

mami de Andrei(25 aprilie 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariusfpetrescu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,0%3af,1

"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."

Mergi la inceput