*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BitaB spune:

Buna dimineata mamici de ghiocei!
Eu daca ma duc la serv nu prea am somn asa ca la 7 AM sunt aliniata indiferent de zi. Alesia inca doarme si am zis ca acum e momentul sa va citesc/scriu.
Am fost si noi ieri la babyexpo. Nu prea am vazut mare lucru ca am ajuns la 18:15 dar in mare parte mi s-a parut ok. M-am uitat dupa o cadita de baie mai mare ( dar fara rezultate spectaculoase) si dupa carucior. Am nevoie de unul care sa se plieze gen umbrela sau ceva asemanator ca al nostru ocupa aproape tot portbagajul iar cand plecam din Buc. e jale! Lucrurile copilului sunt in portbagaj iar ale noastre pe la picioarele noastre. In rest haine si jucarii cat cuprinde. Daca vreti sa luati haine de iarna la preturi accesibile acum e momentul. Astazi la 10 sunt la usa la Polivalenta ca sa studiez oferta mai amanuntit !
In rest noi suntem ok, pb cu laptele s-a mai rezolvat in sensul ca intr-o zi mananca in alta nu prea. Mesele noastre arata astfel: dimineata lapte, apoi lapte +cereale si fructe, la pranz legume ( fara lapte), apoi cereale, seara lapte. Noi am inceput diversificarea cu mancare la borcanase la sfatul pediatrei care a zis ca e cea mai buna mancare! ( banuiesc ca sunt singura de pe aici care i s-a spus asa ceva ) pe care ulterior am inlocuit-o cu mancare preparata de mine. Ca si legume mancam: morcov, cartof, spanac, conopida, dovlecel, dovleac iar la fructe mar, para, caisa, banana, piersica. Si din cand in cand deja celebra supa a Andreei-G. De la 6 luni am introdus si carnea iar de saptamana viitoare incepem si oul.
Irina 71 si eu stiu la fel cum ti-a spus dr. ta. Trebuie sa supureze vaccinul si sa ramana semn ca altfel trebuie repetat.
Alina super poneii aia ! Vrem si nooooooooooooooooi! Eu am 4 caini si Alesia cand ii vede e innebunita, practic chiuie nonstop si treb sa o las sa puna mana pe unul ca altfel s-a terminat. Iar daca vezi cainii cum se aliniaza in fata caruciorului si dau din codite la ea mori de ras!
Va pup pe toate

Alina
http://community.webshots.com/user/BitaB11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

BitaB, vreau neaparat poza cu cateii si caruciorul!!! Trebe sa fie super haios! Ai grija cu spanacul, contine multi nitriti, care-s grei pt rinichi. Spanacul din borcanase e special tratat….

MARIANA…zile pline… cit mai sta mama ta? Deci pe Monica o cheama si Julia?

SIMONA-TOMA, sanatate multa… vad ca de la noi tati a fost tare si a scapat! Eu inca o tarai cu raceala, dupa oboseala cu Oana si 2 nopti nedormite, mi.a cam revenit, de data asta cu tuse

ALIVESA, io una nu te trec pe listutza daca nu vii cu povesti despre bebe Andra! ce ghiocel mai era oare din Cluj?

AIDA, voi diversificati?

MARA, baga pozele! Ce mai face Iustin? Diversificati de zor?

CAMELIADA, buna idée. Ma bag, dar zau ca mi.e frica ,,, ca dupa 2 luni e la fel!

Danke POLI!!

DELIA, cum e Rudy, mai bine? Ce i-ai dat? A fost si mucios?

MIHASER, incep si io programul de weekend… dar nu am nici un chef, ca-s cam carpa dupa raceala.

MICAALSA, si io cred ca trebuia sa iasa mai repede daca asa era… I-ai dat de curand ceva nou de mancare? Daca are alergii, atentie la laptele de vaca (scrie in cartea mea)

PISPI, ce haioasa trebe sa fie mini Pispi – ce strategie a dezvoltat!!

Oana e bine, nu mai are febra deloc, nu a primit antitermice, si mucii i-au scazut. I-am dat picaturi de nas Nasivin noaptea si ceva homeopatic ziua. Si i-am aspirat muceii cu batista aia a bebelusului, conectata la gura lui mami/tati. Mi-a fost ciuda ca nu a prea baut lichide, a refuzat ceaiul, ea care bea destul de des. Lapte nu a baut asa bine vreo 2 zile si m-am speriat ca nu e hidratata, a avut si 2 scutece uscate. Dar vad ca si-a revenit, aseara a baut foarte bine 200 ml + 50 ml ceai, si azi a ras 180 ml.

La multi ani Mia si Iulia!!! Si la multi ani, Oana mea!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

De Bia lui NOE nu stie nimeni nimica?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

dupa onoapte de nesomn ... se pare ca-si revine in forta pishcoata mea. Cred ca ea a inceput sa se sarbatoreasca de dimineata.
In primul rand vreau sa-mi pupacesc odorul si sa zic
si la
Oana, Mia Ecaterina si Sara Iulia
sa cresteti mari, sa fiti cuminti (de Oana stim ca-i cea mai cuminte bebica) si sa nu va raciti.

Irina, la Iulia i-a ramas semn de la BCG dar nu i-a puroiat deloc. Asa deci, Andrei are deja oroare de dr. Eu cand intru cu a mea pe usa cabinetului e cu gura pana la urechi, dr. noastra e topita dupa ea.
Catrinel, ma bucur ca Oana e mai bine. Ma apuca o ciuda cand vad cum arunca doctorii astia din Romania cu medicamente in bietii copii si uite la Oana, isi revine de una singura. Ce sa faci, traim in tara lui papura voda.
aida, mersi mult de reteta. Sigur o sa o incerc pentru noi ... nu stiu daca e buna si pentru bebe.
alinaMIZZI, cred ca-s slabe sanse sa ne stim, eu imediat dupa ce am terminat liceul am mers in Cluj la facultate si de acolo mi-am luat zborul in Alba. Cateodata de-abia-mi aduc aminte de cate-un coleg de liceu. Tu ai facut scoala in Bistrita?
simona_toma, sanatate multa la tot familionul . Se vede ca a venit toamna, bantuie microbii in voie.
mariana, mamica graviduta harnicuta. Pai tu faci mai multe intr-o zi cat eu intr-o saptamana. Sincer, cateodata am impresia ca toate-s vraishte la mine desi nu stau o clipa, in afara de cititul si scrisul pe forum.
Fug acum sa-i fac un tortulet Iuliei ca avem musafiri ... ne sarbatorim un pic astazi.
va puypacesc, sa aveti un weekend fain si fara microbi.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Catrinel, i-am dat para in ziua cu alergia. Doctora zice ca nu se poate de la para ... stiu si eu de ce zice ca nu se poate... De ce nu? Am incercat sa-i dau odata branzica facut din lapte de vaca , nu mi-a mancat-o dar asta a fost cu ceva vreme inainte.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Neatza, fetili!

Am "aruncat" si io cateva poze de la botez in albumul nostru de pe yahoo. Ce vroiam sa va intreb? Cum se organizeaza albumele individuale, ca am unul singur unde sunt poze la gramada si as vrea sa le sortez un pic pe categorii, ca sa va vina si voua mai usor sa le vedeti! M-am chiorat io acolo dupa optiuni, da' nu am zarit nimik.

Catrinel, diversificam, ce sa facem! Iustin are deja 7,800 kg si 65 de cm. Am inceput saptamana trecuta cu morcovel si cartof pasat, cu un pic de supa. S-a cam strambat, s-a mozolit de morcov pana la coate, da' am reusit cu chiu cu vai sa-l fac sa inchita vreo 2 linguri. Azi facem iar supita in casa, ca' nu ma indur sa iau borcanele cu tot felul de prostii... e mai buna mancare lu' mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare fetelor, intru si eu scurt ca s-a trezit piticul, pina acum a dormit si acum cind sa scriu si eu 2 vorbe, s-a trezit.
Intrebam de lapte mai mult ca sa ii pot pune in piure cind ii fac ...eu cred ca ne facem prea multe probleme cu diversificarea asta ... eu i-am dat Miei acum vreo 2 zile supa de galusti si a mincat piticotul 4 polonice ...de nu-mi venea sa cred ... pai eu o trec pe sarmale in curind ca nu se mai poate :))
Tre sa ma retrag ... mai intru!
Azi Mia implineste 8 LUNI!!! Nu-mi vine sa cred ... o sa pun si eu poze cind voi gasi firul de descarcat ...
va pupam

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

La multi ani sarbatoritilor:

22:
Alice-Miruna - - Kit

23:
Mia Ecaterina - - Dea0277
Iulia - - Micaalsa
Oana Carina - - Catrinel17
Sara Iulia - - Andan

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si frumosi!

N-am apucat sa citesc ce ati scris, dar recuperez eu. Acum ne pregatim sa mergem la BabyExpo. Tre sa achizitionam un scaun de masa si cateva hainute.

Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LA MULTI ANI SI MULTA IUBIRE!

Mia Ecaterina - - Dea0277
Iulia - - Micaalsa
Oana Carina - - Catrinel17
Sara Iulia - - Andan

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetele, va multumesc mult pentru grija si pentru ca intrebati de Bia
nu a mai facut febra si cred ca a fost reactie de la vaccin (am mai gasit pe forum cazuri de bebei care nu au avut reactii la 2,4luni si au avut la 6)...acu vad ca stranuta, dar in rest e ok si va pupa mult de tot

am citit tot insa va raspund pe fuga pentru ca am o tona de lucruri de finalizat pentru calatoria de marti..nici nu mai stiu cu ce sa incep...

am vazut poze de bebei mumosi si de mamici sexy (Catrinel, Catrinel), si sper ca ceilalti bebei cu temperatura sau mucisori se simt mai bine...

noi ne-am hotarat sa nu facem vaccinul anti-rujeola la 7 luni si sa asteptam pana la 1 an-1 an si-un pic, chiar daca pediatra insista; am inteles ca trebuie sa semnez undeva la pediatra, dar mai bine asa decat sa ii fac vaccin destinat copiilor de 1 an..O sa evitam zonele cu copii de gradi/scoala si sper sa fie ok..

ieri am dat o tura prin magazine (singuraaaa) si mi-am mai luat una alta, cu mare mirare mi-am luat niste jeansi in care nu credeam ca incap, asa ca, ajunsa acasa, m-am cantarit si se pare ca Heritage-ul mi-a mancat 4 kile pana acum ..si nici nu am luat-o razna.Ada, tin pumnii pentru Regenon!

azi l-am trimis pe Dr sa se 'innoiasca', e vremea prea de kko, ca am fi mers cu totii, dar asa, fetele stau la caldurica.

aseara am vazut IN SfARSIT "filantropica" si azi trebuie sa vad finalul- mi-a placut tare mult

va pup si sper ca sunteti ok, sper sa mai apuc sa intru pana plecam , daca nu..o sa ma gandesc la voi si cu siguranta voi reveni cu poz(N)e

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput