*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Polixeni, leaganul e la noi in curte. E cumparat din hipermarchet si e f ieftin.(20 lei). Il punem des leagan , iar pentru noi e o usurare ca ii mai facem ocupatie din cand in cand.

Traian 24.02.2006
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CIUF, nu i-am dat nimica. Data trecuta nu i-am dat nici la 38,6, ca aici nu se da pina la 39. Dar atunci am fugit cu ea la doctor. Acuma nu am mai mers, voiam sa merg azi daca mai avea febra, dar nu mai are. A dormit foarte bine. Azi dimi era calduta, 37,4, dar acuma nu mai e calduta, nu cred ca mai are febra. Ceva muci tot mai are…Io-s zombie ca nu am mai dormit de pe la 3 noaptea deloc. Eu stau sa pic, iar ea e vioaie, evident! Poate mai adoarme o tura pana la masa de la 11. As vrea eu!

POLI, sa ne zici cum a fost la masa la socrosenie!!

TANIA, vorba lui CIUF, mi-ai ramas in minte, o mireasa superba!!!!!!

BIUTA, Serj lucreaza si nu prea are timp… mai ales vara e tare ocupata. Dar o sa scrie sigur, si o sa puna si poze!

MICAALSA, dar cum s-a manifestat alergia aia, de fapt?

LILI, pupam lacto-ierbivorul!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Catrinel ai mare grija de tine si de faraOana. imi place cum o alinti. sper ca ati trecut cu bine peste noapte si nu ati facut febra. va pupam dulce . you sexy mom .

roxivan sigur nu face scame. firma de jucarii se cheama K's Kids. si are o multime de jucarii de genul asta. eu pe asta i-am luat-o din Miniblu. tot firma asta am vazut-o si-n Sensiblu. si jucariile sunt tare dragalase.

Lili felicitari pentru lacto-ierbivor.

micaalsa bine ca v-a trecut alergia. sa ne spui ce ati facut la doctor.

tania felicitari pentru anul de casatorie. supeeeeeeeerba mireasa. ehhhh... si noi pe 7 am implinit 4 ani de casatorie.

Tcelen slava Domnului ca l-ati gasit la timp. sa nu-l pedepsesti prea tare, ca pana la urma el mititelu a fost bine intentionat. of of greu mai e cu cupii astia.

ceela sa-ti traiasca Traian cel frumos si jucaus. avem si noi un leagan din acela numai ca nu stiu unde as putea sa-l atarn.hmmm ma mai gandesc.

Biuta wellcome to romania.

si ziceti ca si zuzilici ar fi in Romania? dar mai stiti cevade ea? a mai dat vreun semn de viata? dar de kim mai stiti ceva? ce mai face? mai e in Romania? mey canadiencelor din partea noastra aveti multi pupici si multe imbratisari.

Ciuf io am zis ca o sa-i iau amprentele la 6 luni asa ca sa fie suma rotunda. banuiesc ca au iesit tare frumos ale voastre, nu? abia astept si io

polixeni felicitari pentru dintisorul de sus. deci sa ma uit si sus ca nu se stie pe unde apare, ha?

si ca sa vedeti ce cupil puturos am, ii pun jucariile pe marginea carutului ca am vazut ca se tot intinde cu manuta dupa ele. si-mi zic io ca asa o sa se ridice in funduletz ca se le ia. ash, da de unde. da cu picioarele in ele pana cad si apoi si le aduce cu picioarele. si inca o data m-am convins ca e leita tac'su. ca si el daca scapa ceva pe jos nu se apleaca sa ia cu mana agata cu piciorul. si uite asa a ajuns o data carpa de bucatarie in acvariu. cica a gresit tinta. pai asta e om cu scaun la cap? ce sa mai zic...am cupil puturos...

_
Anamaria mami lu'
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Tocmai ne-am intors de la tanti doctor. Verdictul: sanatoasa tun. Oricum se vede ca e mai bine chiar daca mai tuseste din cand in cand dar e vioaie si rade ...am crezut ca a si uitat ce-i aia ca tare suparici a fost zilele trecute.
Catrinel, pai prima data i-au aparut nishte bubite rosii dupa urechi, dupa aceea, in cateva ore s-a umplut toata pe fata si in cap. A doua zi i s-a extins pe burtica si pe spate si a treia zi i-a coborat pe picioruse si maini. Azi dimineata nu mai avea nimica. Cred ca o manca groaznic ca nu mai stia saracuta unde sa dea cu mainile. Eu stau in dubii daca e de la antibiotic doara era a 4-a zi de antibiotic ... nu trebuia sa-i apara din prima zi daca era de la el?
Pispirica, sa stii ca destul de rar se scrie Anamaria legat. Ai mei mi-au zis ca a gresit persoana care mi-a scris certificatul de nastere, ca ei l-au scris despartit. Si eu i-am luat leagan la Iulia si i l-am pus in camera ei, prins in tavan. Pai nu-ti spun ce mult i place cand o dau in el. Acum vine iarna, afara n-avea nici un rost sa-l pun.
Si Iulia e puturoasa foc, daca-i dau un deget se ridica-n fundic, daca nu acolo sta. Mai nou nici pe burta nu se mai intoarce.

Acuma am pus supica lui Iulia la foc si face-o galagie oala asta de-mi vine sa dau cu ea. Oi fi nimerit eu una mai nashpa? Sau toate-s la fel (de astea sub presiune vorbesc).

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyana spune:

Irina pai daca ti-e asa dor de Craiova de ce nu dai o fuga?Cat despre ochii lui Andrei...sunt mari, negri si cu gene lunnnnnnnngi! Asa ii are sotzul meu iar cum Andrei seamana NUMAI cu tati lui...De astazi incepem si noi cu supica sau "ciupica" asa cum zice vecinica mea si sper sa-i placa pt ca la capitolul fructe nu prea stam bine. Se stramba de parca cine stie ce ii dai.Iar cu alaptatul nu prea imi revin. Am luat si ceai de la Hipp pentru alaptat da' nu vad vreun rezultat spectaculos. O sa incerc si cu ceai verde poate, poate. Totul mi s-a tras de la o afurisita de otita pe care am facut-o acum o luna si ceva si din cauza careia am luat antibiotic. Si de atunci nu mi-am mai revenit pe deplin.
pupici la toti bebeii !!

mami de Andrei(25 aprilie 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariusfpetrescu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,0%3af,1

"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Am uitat sa va spun ca ne-am cantarit si avem 8,200 kg si 69 cm.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

micaalsa stiu ca se scrie destul de rar legat. ca si al meu se scrie tot legat si de multe ori lumea ma intreaba de 2 ori ca nu le vine sa creada si se comporta ciudat. cel maitare ma amuza cand il scriu lugat dar m-ul il fac mare adica asa: AnaMaria. eh iote asa suntem noi mai speciale.

la mine l-au scris legat din at motiv. au zis aia la starea civila ca sa aibe copilu 3 nume e occidental. ca pe mine ma cheama si Luiza. si au decis sa scrie anamaria legat.

pupam Iulia grasuta si puturosica. Nici Bia nu prea se mai intoarce pe spate ca a invatat sa se intoarca inapoi si acu nu mai sta pe burta si daca o pun pe burta imediat se rasuceste. cel mai greu e seara cand ii fac masaj. ca o pun pe burta sa o creia o pauzasc si pe spate si ea se intoarce si io iar o pun pe burta si ea iar se intoarce si e chinu' mare pana reusim. o tzine tac'su si io o masez. si uite asa ne luptam noi. acu m-am mai linistit ca ca vaz ca nu e singura puturoasa. ca zilele astea parca imi venea sa o sun pe pediatra s-o intreb ce e de facut. dar banuiesc ca fiecare copil cu modul lui de crestere.

si mi-am mai adus aminte ca nu stiu cine ma intreba de poza "neamu lu mihai". ne-am facut singurei. stateam toti 3 in pat si ne jucam si ne-am facut si poze.

a da... si vroiam sa va spun ca ne-am scos app. la vanzare. sper sa apara repede un cumparator.

s-a trezit cumatra vulpita. ma duc sa ii dau sa pape si poate iesim un pic afara. va pupacim

_
Anamaria mami lu'
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Ce mai faceti, dragelor? V-a fost dor de noi? Noua da, insa motive obiective (mai mult sau mai putin ) ne-au tinut departe de calculator. Vroiam sa va pup mai intai pe toate si pe bebeii vostri, inainte de a ne apuca sa citim din urma, sa ne punem si noi nitzel in tema cu noutatzile!

Ce sa va mai zicem? Ca am facut botezul pe 9 septembrie, la Constantza si ca ne-am distrat pe cinste! O sa pun si poze cand o sa dau de frate'miu pe net, ca au ramas la el in calculator si de 2 saptamani ma chinui sa fac rost de ele.
O zi fermecata!

Fug, ca plange Iustin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

salutare, mamici de ghiocei!

Tudor doarme, se simte mai bine dar au ramas mucisorii care il supara seara. Ne-am vindecat si de iritatia de la curuletz cu ceai de musetel.
Fetelor imi pare tare rau cand citesc de bebei bolnaviori pentru ca stiu cate griji isi fac mamicile si cat de greu e pentru bebelusi sa faca fata la toate cate presupune o raceala, asa ca sa va faceti bine cat mai repede (bia- noe, iulia- micacalsa,oana- catrinel_17 si sper sa nu fi uitat nici un ghiocel bolnavior)!
micacalsa, felicitari pentru iulia voinicutza!
bitaB sa stii ca si noi avem exact aceeasi problema cu laptele dupa vaccinul de 6 luni! ma straduiesc sa ii dau 4 mese de lapte pe zi ca sa ajungem la 500ml de lapte, dar sunt zile cand bea 100ml la o masa, asa ca sunt necajita din punctul asta de vedere. ideea nu e neaparat sa bea lapte ci de calciul de care are nevoie la varsta lui. ma rog, mai vedem...
ciuf, cadoul nedorit de care vorbeam e viroza pe care ne-a dat-o tati
roxivan, am incercat si eu faza cu burtiera dar eu aveam una groasa si din pricina ca transpiram ma ustura operatia, si am renuntat la burtiera; nasol e ca si acum ma ustura putin daca transpir in zona operatiei, dar fiindca au trecut caldurile sper sa nu mai simt nimc.
polixeni, pe mine nu ma mai doare operatia la efort, dar nu stiu ce astept ca sa ma apuc de abdomene. buna ideea cu sticluta cu orez!
fetele cu burti, haideti sa ne apucam de treaba si sa in doua luni sa ne punem pozele cu before si after sa vedem ce iese! va bagati?

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Salutare fetelor
Si veniram de la vaccin...nu ne-a durut asa de rau si nici n-am plans asa de tare,in schimb iar am avut texte cu imbecila aia de la policlinica.Ce mai eu cu aia suntem !! Au un sistem tare idiot aici...in sfarsit....
Aaaa nu va zic ca acum da sa-i iasa dintzisor si jos in dreapta.Ce mai o sa fim un dintzos si jumatate!!!

Mai dar sa felicitam sarbatoritii ALICE MIRUNA (KIT) !

Catrinel mai da ce-mi palce rochia aia a ta!E super faina si sexy!Si unde ziceai ca-s kg-mele alea??

Referitor la febra...aici la copii se considera febra de la 38 in sus.(cica scazi nu stiu cat din temperatura respectiva...parca 5).

VA PUPEZ ACU CA S-A TREZIT NAZDRAVANEL

Pozici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=f585scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput